jau kantrybes pas jus.. as vos iki vakaro istempiau, kol abu is darbu grysim..tik iejusi i kambari apsikabinau ir pasnibzdejau i ausi, kad turesim leliuka..tai ,mano brangiausias ir sumiso, ir apsidziauge, ir galiausiai negalejo patiket..ir net man liepe neprisisvajot, kol gydytoja nepatvirtins
dabar jau zengiam i 2 trimestra ir labai dziaugiames
labai laukiau geru naujienu.. vis darydavausi testa, bet nieko.. paskui pasakiau sau - "kol nepajusiu kokio nors pokycio, nesidarysiu testu "
ir viena vakara vyras sako - "o kartais tavo krutine nepadidejo? " tai kita ryta darbe pasidariau testa ir pamaciau dvi juosteles aisku, visa diena negalejau dirbti, vis galvojau kaip sia naujiena pranesti vyrui.. salia darbo yra tyrimu centras, tai per pietu pertrauka nuejau pasidaryti kraujo tyrimo, kad buciau visiskai tikra. po darbo, gavusi patvirtinima, kad man jau penkios savaites, nulekiau i parduotuve, nupirkau foto albuma su nerealiai graziu leliuku ant virsaus, idejau tyrimo rezultatus ir lekiau namo. gryzus vyrui pasakiau, kad turiu staigmena ir padaviau fotoalbuma. aisku, kad is virselio jis nieko nesuprato, bet kai pamate tyrimo rezultatus -
staigmena buvo didziule.. viena yra planuoti, kita - jau
bet vistiek buvo smagu matyti vyra nustebusi..
ir viena vakara vyras sako - "o kartais tavo krutine nepadidejo? " tai kita ryta darbe pasidariau testa ir pamaciau dvi juosteles aisku, visa diena negalejau dirbti, vis galvojau kaip sia naujiena pranesti vyrui.. salia darbo yra tyrimu centras, tai per pietu pertrauka nuejau pasidaryti kraujo tyrimo, kad buciau visiskai tikra. po darbo, gavusi patvirtinima, kad man jau penkios savaites, nulekiau i parduotuve, nupirkau foto albuma su nerealiai graziu leliuku ant virsaus, idejau tyrimo rezultatus ir lekiau namo. gryzus vyrui pasakiau, kad turiu staigmena ir padaviau fotoalbuma. aisku, kad is virselio jis nieko nesuprato, bet kai pamate tyrimo rezultatus -
staigmena buvo didziule.. viena yra planuoti, kita - jau
bet vistiek buvo smagu matyti vyra nustebusi..
Tikrai kantrios kai kurios saunuoles
gera temuke, daug isradingu minciu kaip nustebint brangiausiaji savo,aciu
o as darbe budama pasidariau testa ir pamaciau II. Tada nuvaziavau per pietu pertrauka iki parduotuves nupirkau mazus batukus idejau juos i dezute, ant virsaus uzdejau teigiama testa. Ir kai grizo MB pasakiau kad turiu jam dovana ir iteikiau ta dezute
AS VISADA NOREJAU SAVO VYRA NUSTEBINTI TAIP...TEIGIAMA TESTA APRISTI GRAZIU KASPINELIU,IR PADETI JAM IR JI RADES MANAU TIKRAI BUTU LABAI GRAZIAI NUSTEBINTAS BET DEJA,TUO MMOMENTU VYRAS BUVO UZSIENYJE,TAI GAILA KAD MANO SVAJONE NEISIPILDE TAIP JI NUSTEBINTI TEKO VISA TAI PASAKYTI TELEFONU BET VISTIEK JIS BUVO BE GALO LAIMINGAS,KAD KALBOS DOVANA TRUMPAM BUVO PRARADES
Papildyta:
PERSKAICIAU MERGINOS KAIP JUS NUSTEBINOTE SAVO BRANGIUOSIUS VYRELIUS LABAI LABAI GRAZU,VOS NEAPSIVERKIAU
KAIP GAILA KAD MAN TAIP GRAZIAI NESIGAVO
Papildyta:
PERSKAICIAU MERGINOS KAIP JUS NUSTEBINOTE SAVO BRANGIUOSIUS VYRELIUS LABAI LABAI GRAZU,VOS NEAPSIVERKIAU
KAIP GAILA KAD MAN TAIP GRAZIAI NESIGAVO
tikrai kai paskaitai jusu istorijas,taip nuostabu...
as kol nesilaukiau irgi masciau kad sia zinia pranesiu kazkaip nepaprastai bet kai pamaciau tas dvi juosteles ne negalvojus pazadinau saviski ir parodziau,is pradziu is miegu nesuprato,veliau paklause-tai as busiu tetis?
na nors ir paprastai bet akimirka irgi buvo labai jaudinanti
as kol nesilaukiau irgi masciau kad sia zinia pranesiu kazkaip nepaprastai bet kai pamaciau tas dvi juosteles ne negalvojus pazadinau saviski ir parodziau,is pradziu is miegu nesuprato,veliau paklause-tai as busiu tetis?
na nors ir paprastai bet akimirka irgi buvo labai jaudinanti
Aš tai jokių dovanų ar staigmenų neplanavau, bet vistiek gavosi . Šeštadienį vakare turėjom švęsti vyro gimtadienį su draugais. O aš jau visą savaitę nei šiokia nei tokia buvau, jaučiausi lyg prieš mėnesines, bet lyg šiek tiek ir kitaip. Tai tądien iš ryto pasidariau testą ir pateikiau vyrui "gimtadienio dovaną" - žinią apie leliuką . Tai jis taip apsidžiaugė, kad net per tą savo balių visas kažkoks pasimetęs buvo, o niekas nesuptaro, kas čia jam darosi
wau..nu ir isradingumas mamyciu
man nepavyko jokiu staigmenu padaryti, nes vyras uz tuliko duru lauke kol testa pasidarysiu o kadangi prireike net triju testu (du buvo vaiduokliai), tai pats leke pirkti i vaistine.. nestumas buvo planuotas ir baisiai lauktas
man nepavyko jokiu staigmenu padaryti, nes vyras uz tuliko duru lauke kol testa pasidarysiu o kadangi prireike net triju testu (du buvo vaiduokliai), tai pats leke pirkti i vaistine.. nestumas buvo planuotas ir baisiai lauktas
Aš norėjau labai paprastai pasakyti. ryte vyras jau buvo išvaževęs į darbą, kai aš pasidariau testą, pamačiau pliusiuką labai apsidžiaugiau ir tuo pačiu pasimečiau nes pagalvojau gyvenimas keičiasi tada sugalvojau paskambinti vyrui ir pasakyti :"labas rytas teveli" dėje jis negalėjo pakelti ragelio. tad tiesiog jam grįžus iš darbo pasakiau turim rimtai pasikalbėti ir parodžiau testą jis buvo labai laimingas ir nustebčs nes leliuka bandėm beveik metus.
Labai idomiu minciu ir ideju radau paskaiciusi sia temuke
Jus visos labai isradingos
Tikiuosi siais metais panasia staigmenele idomiai pateikti savo vyrui ir teveliams
Jus visos labai isradingos
Tikiuosi siais metais panasia staigmenele idomiai pateikti savo vyrui ir teveliams