QUOTE (Letaa @ 2004 11 05, 18:42) |
O as pasakiau per Valentino diena - buvo tooks romantiskas vakaras, vakarieniavom, tai as jam iteikiau maza dezute kurioj buvo nestumo testas ..aisku su dviem bruksneliais.... |
Kai as savo vyrui kisau panosen nestumo testa su dviem juostelem, jis pakaluse, o kas cia?
Niekad anksciau tokio daikto mates nebuvo. Teko viska isaiskint smulkiau
bet gal gali klysti tie vaistiniu testai?gal nueiti pas ginekologe ,100% isitikinti kad tai tiesa ir iteikti voke pazyma,ar ka ten israso...
skaiciau, kad kazkur yra tradicija pranesant tokias naujienas busimam teveliui dovanoti mazycius naujagimio batelius
QUOTE (Paslapcia @ 2004 11 08, 22:12) |
skaiciau, kad kazkur yra tradicija pranesant tokias naujienas busimam teveliui dovanoti mazycius naujagimio batelius |
Tikrai puiki tradicija
Na kai aš sužinojau (100%) tai pirmiausiai pasakiau seseriai, o ji man padovanojo mėlsvą kostiumėlį (šliaužtinukai su kepuryte, batukais ir meškiuku) tai aš įdėjau į gražią dėžutę ir įteikiau kaip tik tuo laiku kuriuo ir reikėjo ( nes jis kaip tik tada pradėjo kalbėti kaip jis norėtų tapti tėvu) tada mes ilgai ilgai džiaugėmės...
Kaškur jau rašiau, kad iškarto pasitaisė, nes po darbo grįždavo apie aštuntą, o dabar tai prieš šešes namuose būna...
Kaškur jau rašiau, kad iškarto pasitaisė, nes po darbo grįždavo apie aštuntą, o dabar tai prieš šešes namuose būna...
Sveikos mergytės
Radau jūsų forumą ir apsidžiaugiau.Šiandien pasidariau nėštumo testą o jis teigiamas! Neapsidžiaugiau nes visai ne laiku,nes jau namie sėdžiu 2 metus ir po truputį ieškojau darbo.Atrodo viltis švietė tunelio gale..bet va neplanuotas nėštumas.
Noriu jūsų paklausti patarimo.Kelių savaičių išleidžia į dekretą? 28 ar galima ir daugiau?Šiuo metu nedirbu tad reikia susitvarkyti dokumentus kad gaučiau bent kiek pinigėlių.
Pagal kalendorių išskaičiavau kad gimdyti man liepos 27 d.O 28 sav. 05 07.
Radau jūsų forumą ir apsidžiaugiau.Šiandien pasidariau nėštumo testą o jis teigiamas! Neapsidžiaugiau nes visai ne laiku,nes jau namie sėdžiu 2 metus ir po truputį ieškojau darbo.Atrodo viltis švietė tunelio gale..bet va neplanuotas nėštumas.
Noriu jūsų paklausti patarimo.Kelių savaičių išleidžia į dekretą? 28 ar galima ir daugiau?Šiuo metu nedirbu tad reikia susitvarkyti dokumentus kad gaučiau bent kiek pinigėlių.
Pagal kalendorių išskaičiavau kad gimdyti man liepos 27 d.O 28 sav. 05 07.
Tu nueik pas mergaites, gimdysiančias liepą ir gal jos išsamiau ten parašys
http://www.supermama...ic=13553&st=456
http://www.supermama...ic=13553&st=456
as nupirkau mazus batukus i batukus idejau testa ir iteikiau supakuota,kai istrauke pirma nesuprato kas cia yyr,nes negalejo patyketi,kad ne menesiui nepraejus po vestuviu as jau tapau mamyte ,buvo laimingas,bet sake kol dakatre nepatvirtins nepatykes ehhh ir dabar esant vaikucio judesiams dar labaiu isisiepia kuo toliau tuo labiau
o as dabar galvoju, kad pasielgiau gan bjauriai. jis grizo ryte is darbo, o man kaip tik beiseinant, nors ir kaip tramdziausi, vis tiek issprudo prisipazinimas - mes turbut laukiames. abu su paltais, faktiskai ant duru slenkscio. ir pati issigandusi, greit nusileidau laiptais. vakare zinoma radau ji baisiai susijaudinusi ir ... laiminga. bijojau jo neigiamos reakcijos, nes neplanavom kudikio. o dabr noreciau sugrizti atgal, ir padaryti tai romantiskai . echhh
gerai toms,kas dziaugiasi,labai joms pavydziu. O as net nesusituokus, studente, ir metu tik 20 tuoj sueis. Ir mano vaikutis bus nesuveikusiu kontraceptiku pasekme, vargsiukas
Taip kad naujiena buvo bloga, labai bloga, vos neverkiau. Isidrasinau vaikucio teveliui pasakyti tik po 4 savaiciu nuo suzinojimo kad laukiuosi. Visi aplinkui patarinejo "susitvarkyt", t.y. darytis aborta, bet va "gandras" pasake - "tik nezudyk musu vaikelio", ir manau jis teisus. Tuo labiau,kad vaiko teveli tikrai mylejau ir myliu, ir pati augau didelej, 7vaiku seimoj, taigi zinau kas visgi yra tas naujagimis, ir kaip ji priziuret...
Na va, dabar tevai is namu ismete, gyvenu susimetus su vaikucio teciu, ir kol kas viskas neblogai klojasi. Tik mokslu gailoka, ir siaip baisu del ateities.
Taip kad naujiena buvo bloga, labai bloga, vos neverkiau. Isidrasinau vaikucio teveliui pasakyti tik po 4 savaiciu nuo suzinojimo kad laukiuosi. Visi aplinkui patarinejo "susitvarkyt", t.y. darytis aborta, bet va "gandras" pasake - "tik nezudyk musu vaikelio", ir manau jis teisus. Tuo labiau,kad vaiko teveli tikrai mylejau ir myliu, ir pati augau didelej, 7vaiku seimoj, taigi zinau kas visgi yra tas naujagimis, ir kaip ji priziuret...
Na va, dabar tevai is namu ismete, gyvenu susimetus su vaikucio teciu, ir kol kas viskas neblogai klojasi. Tik mokslu gailoka, ir siaip baisu del ateities.
experiment,labai manau isgasdinai daug busimu mamyciu.o kokius kontraceptikus tu geri???laikykis.stipri mergina esi,klausyk gal geriau tu "gandro",ir nezudyk savo turto.jis tau bus ne tik skausmas,bet ir paguoda ir dziaugsmas.mokslus pabaigsi anksciau ar veliau,galu gale daugeliui merginu buvo taip nutike,gyvenimas atsistos i savas vezes,bet pabandyk isivaizduoti,kas bus,jei pasirysi tokiam negeram darbui.sazine nepaleis taves visa gyvenima
QUOTE (experiment @ 2004 11 26, 15:49) |
gerai toms,kas dziaugiasi,labai joms pavydziu. O as net nesusituokus, studente, ir metu tik 20 tuoj sueis. Ir mano vaikutis bus nesuveikusiu kontraceptiku pasekme, vargsiukas Taip kad naujiena buvo bloga, labai bloga, vos neverkiau. Isidrasinau vaikucio teveliui pasakyti tik po 4 savaiciu nuo suzinojimo kad laukiuosi. Visi aplinkui patarinejo "susitvarkyt", t.y. darytis aborta, bet va "gandras" pasake - "tik nezudyk musu vaikelio", ir manau jis teisus. Tuo labiau,kad vaiko teveli tikrai mylejau ir myliu, ir pati augau didelej, 7vaiku seimoj, taigi zinau kas visgi yra tas naujagimis, ir kaip ji priziuret... Na va, dabar tevai is namu ismete, gyvenu susimetus su vaikucio teciu, ir kol kas viskas neblogai klojasi. Tik mokslu gailoka, ir siaip baisu del ateities. |
Dėl mokslų turėtum mažiausiai jaudintis. Dabar svarbiausia teigiamos emocijos, tėvelio palaikymas. Dabar prasideda naujas etapas, dėl ateities visada baisu. Aš gimdžiau per sesiją, po savaitės tokiau mokiausi. Igi bijojau: nebaigti mokslai, nėra darbo. O dabar...baiginėju magistrantūrą, turiu darbą, plamuojam su vyru ateitį ir džiaugiamės, kad turim tokį nuostabų vaikutį. Sėkmės visiems trims.