Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip originaliai pranešti apie nėštumą?

kaip fainiai ir kaip sureagavo,mes ir planavom bet ne taip ilgai 4u.gif
Atsakyti
vajei kokios jus saunuoles thumbup.gif tokiu graziu staigmeneliu priruosiat...
lengvo jum nesiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
O vat kaip aš vyrui pranešiau kad pagaliau mums pavyko: jam nematant į piniginę įdėjau mini-atviruką su kūdikėliu-angeliuku ir viduj įklijuota nėštumo testo teigiama juostele. Be jokių žodžių, jokio prierašo... Net rankos iš susijaudinimo drebėt pradėjo (jam), laimingesnio žmogaus gyvenime dar nemačiau (žinant kad ne iškart ir pastot pavyko).
Atsakyti
manau smagiausiai ir yra nustebint.. thumbup.gif ir matyti israiska, stai tokia bigsmile.gif
Atsakyti
na o man kaip pasakyti kad butu faina nezinau g.gif jis visada labai rimtas schmoll.gif
Atsakyti
ŽINAU !!!! Apstatyk visus buto kampus kopūstais hihihi.gif
Atsakyti
O as nupirkau torta,parejau namo,o vyras klausia kam tortas,kokia proga ir pasakiau kad ji mes nupirkom savo mylimam teveliui ir torta iteikiau jam.Nustebo,apsidziauge,apkabino.. biggrin.gif kad pranest savo tevam teks palaukt dar tris savaiteles mat jie gyvena kitam mieste o norisi tai pasakyt i akis.Ta diena bus ir sesers gimtadienis bus tevai, seneliai tai pasveikinsim sese,o antra tosta pakelsim uz tevus tapusius seneliais ir senelius tapusius proseneliais biggrin.gif Jau net isivaizduoju ju reakcijas,jie labai laukia gimines pagausejimo smile.gif
Atsakyti
Kai jau sugalvojom pradėt planuot, nusprendėm kad vis pamėginsim ir palauksim, norėjau tiksliai žinot.
Pirką kara tai ir buvo kovą, pasakiau kad geros dienos, pabandėm. Planavau, kaip pasidarysiu testą, jei teigiamas, suruošiu vakarienę, su vaikišku tortu desertui. Nors pradėjo pykint, jau kitą rytą, nieko nesakiau, norėjau būti tikra. Po kelių savaičių pasidariau testą ir kai pamačiau neryškią antrą juostelę, apsižliumbiau iš susijaudinimo, nes negalėjau patikėt, ir tokia jau neryški buvo, nulekiau pas vyrą į lovą( miegojo, buvo 6 ryto) papurčiau, sakiau žiūrėk ar dvi ar viena, sakiau aš dvi matau tikrai dvi. Jis ir labai susijaudino, apsikabino, ir pasveikino. Gavosi, kažkaip , kad jis man čia patvirtino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muonika: 07 liepos 2007 - 21:43
Kai dariausi testą- MB salia stovėjo- tai nustebinti jo jau nereikėjo. Jis pas mane tipiškas santūrus lietuvis- tai apkabinti nepuolė, bet mačiau džiaugsmą jo akyse...7 sav neštumo apturėjau gresiantį- tai iki 12 pilnų sav. niekam nieko nesakėme. O po 12 sav savo draugėm, puseserėm el.paštu išsiuntinėjau PowerPoint pačios sukurtą mielą filmuką - jos liko sužavėtos tokiu originaliu pranešimu ir puolė sveikinti.....

Filmuko nemoku įkelti... blush2.gif Parodyčiau mielai...
Atsakyti
Na, papasakosiu ir aš, kaip pranešiau tokią naujieną...

Pirmas kartas buvo netikėtas ir neplanuotas. Su vaiko tėvu jau buvau išsiskyrus ir draugavau su kitu, kai sužinojau, kad nestuke.gif (ir tai netyčia... labai sirgau, tad dėl visa ko nusprendžiau pasitikrinti ir pas ginę. Įsivaizduojate mano reakciją, kaip man praneša, jog 15 (!!!) savaičių laikuosi, kai su savo tuometiniu vyru draugavau vos 5 savaites blink.gif blink.gif blink.gif )

Tada paskambinau motinai ir pasakiau. Sulaukiau tokios reakcijos, kurios iki šiol jai atleisti negaliu mad.gif mad.gif mad.gif ji išklausė mane IR PADĖJO RAGELĮ!!! nieko nepasakiusi!!! aggressive.gif Po 15 min. paskambino tėvas ir pradėjo mane guosti.

Vienžo... Po 5 metų ištekėjau už savo tuometinio draugo wub.gif wub.gif wub.gif Po truputį pradėjom planuoti 2.gif, bet per daug nesistengėm. O štai prieš kelias savaites mmm pavelavo. Vyras iš karto pastebėjo, tad įtarinėjo (kaip ir aš) nuo pat pirmos dienos. Aną šeštadienį labai anksti ryte (vyras dar miegojo) pasidariau testą. Pamačiau labai ryškias II. aišku, man visi miegai išsilakstė.

grįžau į lovą pas vyrą. pažadinau švelniau, sakau "greitai mes būsime trise". ir testą rodau. TAI JIS NET NEATSIMERKĖ fool.gif mad.gif blink.gif tik pasakė "uhu" ir nusisukęs užknarkė.

supikau nežmoniškai. atsikėliau ir nuėjau tvarkytis virtuvėse. po kelių valandų išlindo maniškis. "Na, galvoju, miegojo, tai nelabai suprato. Pasakysiu dar kartą". Pakartoju viską... ir išgirstu "ko tu man kartoji, aš viską prisimenu".

atspėkite, ar buvau nėšiojama ant rankų? ar gavau nors vieną gėlytę? gavau bučkį į kaktą ir klausimą "kas šiandien pursyčiams?"

Anytai teko pasakyti kitą dieną, kai ji atvažiavo į svečius. Kadangi atsisakiau nueiti su ja parūkyti - viską suprato. Lyg ir apsidžiaugė, apkabino, bet net nepaklausė nei kada, niek kiek laiko aš nestuke.gif nesmagu buvo verysad.gif

tada pat pasakiau ir savo motinai (vėl telefonu, nes jie išvažiavę iš LT). išgirdau klausimą "NA IR KAIP JUS TAI SUGEBĖJOT???" doh.gif bliamba, kaip pasiutau censored2.gif metus ji mane kankino "kada? na kada pagaliau?", o čia dabar toks pareiškimas!!!!

p.s. sorry, mergaites, kad taip ilgai, bet provalėjau kam nors išsipasakoti. nes daugiau apie mano pilvo gyventoją niekas nežino
Atsakyti

p.s. sorry, mergaites, kad taip ilgai, bet provalėjau kam nors išsipasakoti. nes daugiau apie mano pilvo gyventoją niekas nežino
[/quote]


Tokia sakyciau liudna istorija, o kiek laiko dabar jau laukies?
Atsakyti
jo, kazkokia nevykus pas tave publika, bet tu nesijaudink, svarbu pati džiaugiesi, nori, vadinasi esi sveika ir būsi šaunuolė mama 4u.gif
Atsakyti