QUOTE(Dija @ 2009 05 25, 17:15)
Sveiki, visiems sergantiems greiciau pasveikti
Dabar kaip tik serga mano vaikutis, taigi esu isbandziusi ir patariu, netepkite jokia zelionke (brilijantine zaluma)
Kiekviena diena prauskites po dusu (jei nera temperaturos arba jos labai mazai) su antibakteriniu muilu, tik svelniai, be jokiu trynimu, nusisausinkite svelniu ranksluosciu ir issitepkite PSILO balzamu, dar galite isgerti priesalerginiu tableciu (maziau nieztes ).
Pati taip savo sunu baigiu isgydyti ir per super trumpa laika
Dabar kaip tik serga mano vaikutis, taigi esu isbandziusi ir patariu, netepkite jokia zelionke (brilijantine zaluma)
Kiekviena diena prauskites po dusu (jei nera temperaturos arba jos labai mazai) su antibakteriniu muilu, tik svelniai, be jokiu trynimu, nusisausinkite svelniu ranksluosciu ir issitepkite PSILO balzamu, dar galite isgerti priesalerginiu tableciu (maziau nieztes ).
Pati taip savo sunu baigiu isgydyti ir per super trumpa laika
dziugu, kad ne as viena taip manau
antibakterinis losjonas (jis geriau uz muilus, nes nealergizuoja, yra be kvapiuju medziagu ir be dazikliu) as kaip jau rasiau siulau Octenisan, nes jis labai labai svelnus, kol nepabandysite nesuprasite, koks tai losjonas
http://www.hiperfarm...dezinfektantai/
cia galima uzsisakyti.
ir nereikes jokios zelionkes
antialerginio vaistuko dazniausiai irgi nereikes, nes sitas losjonas ir niezuli nuima, tik kaip cia mamyte rase, nereikia trinti stipriai, o tiesiog svelniai nuprausti, nebent vaikutis labai labai jautrus
ir nepamirskite antiseptikos (Octenisept), nes ilgainiui (po poros dienu) nebereikes taip daznai maudyti, o jei i spuoga isimes infekcija, kai nebeprasusite Octenisan, tada gali susidarysi pulingi spuogiukai del bakterines infekcijos, kurie radus gali palikti.
todel as siulyciau taip:
Pirmom dienom prausimas Octenisan antibakteriniu losjonu
veliau (nusilpus niezuliui) spuogiukus purksti Octenisept
o jei Octenisan vizgi nenuimtu niezulio pakankamai, tada,kaip rase Dija, galima kazko nuo alergijos, bet mes nevartojom, todel nezinau, kokias patarti