Įkraunama...
Įkraunama...

Suaugusiųjų vėjaraupiai

QUOTE(nep @ 2008 05 05, 16:18)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  blink.gif  verysad.gif nu va, sveikos,  smile.gif  ir as dabar sergu
vejaraupiais...Labai issigandau, kai visa tai prasidejo, galvojau blusos sukando, uteles, nes buvau kaime. Siandien greit gryzom, greitoji nesicackino, iskart i ligonine isveze, ten pasake - vejaraupiai. Man labai keistai, ketvirtadienio vakara eme skaudeti galva, akis, kresti saltis. Maza temperatura. Penktadieni- jau apie 38 C, sestadieni isbere, temperatura laikesi 38 C - 38,7C Siandien sekmadienis, temperatura tokia pati ir dar labiau isbere  verysad.gif ir plauciai kazkokie pasunkeje doh.gif  verysad.gif , koseti noris, sunkus  g.gif Ar jums taip irgi yrai? Kad neissivystytu i koki plauciu uzdegima..Ir liudna del tos aukstos temperaturos, kad dar nenori kristi

Na,as pries tai sirgau,tai gal buvo ligos like dar,bet irgi kosejau,gal ir turejo itakos,nes dabar nebekosciu.

Paskaiciau as cia ir visai atsilikus pasijauciau doh.gif Viska tepiau zelionke,net ir veida biggrin.gif o dar anyta prigrasino,kad geriau neslapint,kad neduok die neuzkrest,tai isivaizduokit doh.gif Taip ir sedziu namie uzsidarius ir svajoju,kaip galva issiplausiu laugh.gif absurdas,ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 05, 20:44)
Na,as pries tai sirgau,tai gal buvo ligos like dar,bet irgi kosejau,gal ir turejo itakos,nes dabar nebekosciu.

Paskaiciau as cia ir visai atsilikus pasijauciau doh.gif  Viska tepiau zelionke,net ir veida biggrin.gif o dar anyta prigrasino,kad geriau neslapint,kad neduok die neuzkrest,tai isivaizduokit doh.gif  Taip ir sedziu namie uzsidarius ir svajoju,kaip galva issiplausiu laugh.gif  absurdas,ane? lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Nu va, as irgi kaip durnele tepiau viska zelionke nakciai, bet galima cia visur pasiskaiciau, ja ir netept. Tai paemiau, ir beveik viska graziai nuvaliau. Ji su spiritu man nusivale. Bet kad ir be zelionkes tokiai raupsuotai baisu i gatve iseit, vakar ejau, tai kaimynai traukiasi atatupsti. Man nieko ner baisiau uz sita. Bet bent jau nemirsiu, o maniau lotuliukas.gif
Ir taip ant veido buvo keli spuogeliai, o dabar sitas tiesiog ant virsaus uzejo, tai as jau nebeskiriu net kur cia kas unsure.gif
Dar tepu viska salicilo spiritu, kremu nuo lupu puslelines, nes tai tas pats virusas, kaip ir ji, ir vaistus israse gert Acic 800.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 05 06, 09:37)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif Nu va, as irgi kaip durnele tepiau viska zelionke nakciai, bet galima cia visur pasiskaiciau, ja ir netept. Tai paemiau, ir beveik viska graziai nuvaliau. Ji su spiritu man nusivale. Bet kad ir be zelionkes tokiai raupsuotai baisu i gatve iseit, vakar ejau, tai kaimynai traukiasi atatupsti. Man nieko ner baisiau uz sita. Bet bent jau nemirsiu, o maniau  lotuliukas.gif
Ir taip ant veido buvo keli spuogeliai, o dabar sitas tiesiog ant virsaus uzejo, tai as jau nebeskiriu net kur cia kas unsure.gif
Dar tepu viska salicilo spiritu, kremu nuo lupu puslelines, nes tai tas pats virusas, kaip ir ji, ir vaistus israse gert Acic 800.

Man tai nieko neisrase unsure.gif tik telefonu pakonsultavo g.gif
Nesuprantu,kaip ten su spiritu nusivalo,o man ne velnio g.gif Jau noriu ryt i paskaitas,bet kaip tokiai zaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 06, 13:47)
Man tai nieko neisrase unsure.gif  tik telefonu pakonsultavo g.gif
Nesuprantu,kaip ten su spiritu nusivalo,o man ne velnio g.gif  Jau noriu ryt i paskaitas,bet kaip tokiai zaliai doh.gif

Su salicilo spiritu man tai nusivale...Jei dar yra pusleliu gali ir destytoja uzkresti. Tai jei vaistu neprireike tai ir gerai - sutaupei, telefonu gi ir negali israsyti. Na man nuo ju kazkaip siandien jau tikrai geriau. Jie gal forma lengvina, nes suaugusiems si liga pavojingesne.
Atsakyti
man irgi viskas taip pat buvo. 6dieni ilgiau pavakarojau lauke, 7dieni jau galva suskaudo. pamaniau, kad pavargau ir tiek. o 1dieni atsikelus jau temperatura islindo, 2dieni pamaciau berima ant krutines. nuvaziavau pas gydytoja, istyre nuo a iki z. itare viska, isskyrus vejaraupius unsure.gif bet jau ta pati vakara paaiskejo, kad vejaraupiai, nes atsirado pusleles. taigi sergu jau nuo 2dienio. esu girdejusi, kad negalima maudytis, kol sergama vejaraupiais. bet internete skaiciau, kad galima tada, kai nukrenta temperatura. gal kas zino, kaip ten yra su tuo maudymusi? nes jau nebegaliu tvertis verysad.gif
Atsakyti
Nors aš nesimaudžiau, bet paskui sužinojau, kad visgi galima, ir prasikeikiau, kad tiek kentėjau doh.gif
Maudykis ir paskui gerai dezinfekuokis biggrin.gif
Atsakyti
nuostabi naujiena! thumbup.gif aciu mylimuke 4u.gif
Atsakyti
Na va ir as apsirgau. Mano mazoji parnese si virusa preis 2 sav. galvojau, kad as sirgus , nes mama neatsimena. Pasirodo, kad nesirgus buvau biggrin.gif . O, kad as buciau zinojus, buciau pasiskiepijus, nes mane nubere ziauriai, ypac veida ir krutine, nera sveikos vietos.Labai bijau del randu, nes jau virs 30-ties, tai nemanau, kad taip lengvai be pasekmiu paliks mane, ypac kai tiek daug dideliu vandeningu pusliu.. unsure.gif Del maudymosi galiu pasakyti taip, kaip man infekcinej sake( su dukra buvom del limfmazgiu), kad praustis po dusu su vesesniu vandeniu butina 2k. dienoj, kad butu svari oda (aisku jeigu temperatura neauksta), keisti svarius drabuzius, tept net niekuom nereikia, bet as tepu spirituku ir psilo balzamu, nes niezti nepakeliamai... doh.gif . Galva galima plauti, tik kai sasiukai uzsides, bet as jauciu neiskesiu, nes man nuo susiriebalavimo dar daugiau niezti..Man jau siandien 3-cia berimo diena, labai tikiuosi, kad ir paskutine, bet uztat is lovos pakilau, nes vakar krutine ziauriai slege, kosejau ir dar bekosint visa nugara surakindavo, vienu zodziu net pasiverst negalejau ant kito sono, kaips u peiliais varste, visus kaulus lauze. Pasiskambinau seimos gydytojai tai ta liepe "Nimesil" isgerti ir palengvejo, nustojau koset, nustojo man nugara varstyt ir siandien jauciuos jau kaip zmogus... smile.gif
Atsakyti
Gal atsiras mamu, kurios jau persirgo panasiam amziuj ir kaip su tais randais ar daug ju liko, nes man dabar jau vaidenas, kad as taip atrodysiu visa likusi gyvenima.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zabava @ 2008 12 05, 15:19)
Gal atsiras mamu, kurios jau persirgo panasiam amziuj ir kaip su tais randais ar daug ju liko, nes man dabar jau vaidenas, kad as taip atrodysiu visa likusi gyvenima.. verysad.gif

Sveika,
Aš vėjaraupiais susirgau 12 klasėj, tai buvo žiauru. Temperatūra labai aukšta laikėsi kokias 3 dienas. Nebuvo nei vieno sveiko lopinėlio niekur verysad.gif Atrodžiau tikrai labai baisiai. Po to matėsi ne tiek randai, kiek dėmės. Sakykim, kai šiek tiek pašiurpdavau, tai išryškėdavo tos vietos kur buvo spuogeliai ir visas veidas verysad.gif . Visa tai tesėsi maždaug apie metus laiko po vėjaraupių. Šiek tiek paėjau į soliariumą, o dabar kaip ir nieko neliko. Gal kokie pora randelių lotuliukas.gif Nors jau praėjo 4 metai kaip sirgau vėjaraupiais.
Todėl manau, kad pas tave viskas susitvarkys thumbup.gif
Atsakyti
Pasigavau ir aš šį "gėrį" sesijos įkarštyje doh.gif Savijauta tragiška: temperatūra nekrenta, šią naktį beveik nemiegojau (susidėjo karščiavimas, niežulys ir nemokėjimas ant nugaros miegot, o kitaip negaliu, nes bijau veido spuogelius nudraskyti doh.gif ).. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2009 01 14, 10:56)
Pasigavau ir aš šį "gėrį" sesijos įkarštyje  doh.gif  Savijauta tragiška: temperatūra nekrenta, šią naktį beveik nemiegojau (susidėjo karščiavimas, niežulys ir nemokėjimas ant nugaros miegot, o kitaip negaliu, nes bijau veido spuogelius nudraskyti  doh.gif )..  verysad.gif

Siūlau prasitęsti sesiją.. nueiti į polikliniką ir pasiimti gydytojo lapelį.. taip bent normaliai gydytis galėsi, o paskui ir egzaminams geriau pasiruoši mirksiukas.gif
Atsakyti