Įkraunama...
Įkraunama...

Suaugusiųjų vėjaraupiai

QUOTE(Anka @ 2006 06 26, 00:02)
Šiaip pasidomėk vaistinėj, yra kažkokie vaistai kontaktavusiems su ligoniukais, juos reik vartoti dar nesergant, ar pasireiškus pirmiems požymiams (jei aptiksi kokią pūslytę), o kuo mažesnis vaikas, tuo lengviau perserga.Va taviškis 3 mėn. tai manau gauna su mamos pinu visus antikūnius, tai gali ir nepastebėt, kaip persirgo, o dėl savijautos sergant, jei nekibs komplikacijos, tai nesibaimink. Aš ir namus apsikuopdavau ir didelį šunį vedžiodavau, ir šeimyna pamaitinta ir apskalbta buvo tongue.gif Žodžiu, kiek prisimenu, didžiausią diskomfortą kėlė niežėjimas, bet tam yra visokie antialerginiai vaistukai. Man jie nelabai tiko, nes baisiai migdė, bet daugumai sueina gerai thumbup.gif

Labai ačiū už laiku suteiktą optimizmą wub.gif . Sako, ligos eiga labai priklauso nuo imuniteto, kaži, ar tai tiesa g.gif ? Gal jeigu dabar man kokio vit C pagert, gal vis lengvesnės pasekmės ar net visai liga aplenks(užsisvajojau blush2.gif ) rolleyes.gif ...
Atsakyti
Kai aš sirgau, mano imunitetas buvo visai prastas, ir tai nesunkiai išsisukau, vit.c gali pagert, bet pasiklausk ir dėl specialaus vaisto antivirusinio, nes pavartojus laiku, sako, kad veiksminga.
O susirgsi irgi nebūtinai, va mano mama, jau tikras ligų maišelis, irgi bendravo su anūkėle pačiu užkrečemiausiu laikotarpiu, visi vos ne meldėmės, kad nesusirgtų, ir ką, aplenkė ją nelabieji tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anka: 26 birželio 2006 - 08:13
QUOTE(Anka @ 2006 06 26, 09:12)
Kai aš sirgau, mano imunitetas buvo visai prastas, ir tai nesunkiai išsisukau, vit.c gali pagert, bet pasiklausk ir dėl specialaus vaisto antivirusinio, nes pavartojus laiku, sako, kad veiksminga.
O susirgsi irgi nebūtinai, va mano mama, jau tikras ligų maišelis, irgi bendravo su anūkėle pačiu užkrečemiausiu laikotarpiu, visi vos ne meldėmės, kad nesusirgtų, ir ką, aplenkė ją nelabieji tongue.gif

Tai reiks būtinai unsure.gif , kaimynka turiu vaistinėj dirbančią, paklausinėsiu.
Labai gera šiuo metu girdėt, kad kažkas kontaktavo su sergančiu ir nesusirgo thumbup.gif , nors kažin, ar mane tokia laimė nutiks... Dukrytė vakar paryčiais atėjo pas mane į lovą pabaigt miegot, tai mes labai jau apsikabinę buvom...
Atsakyti
Klausiau šiandien pediatrės antivirusinių vaistų, bet sakė nėra tokių unsure.gif
Atsakyti

Man pažystama infekcinės gydytoja pačioje ligos pradžioje rekomendavo acyclovir (netiksliai parašiau, bet pavadinimas panašus)pagert.Bet, kad susirgau per pačias Velykas, baliai festivaliai, kol susigaudžiau kas ir kaip šaukštai buvo jau po pietų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš sirgau būdama 29 m. - apsikrėtėm abi su vyresniąja dukra nuo mažosios. Mažoji ligos beveik nejuto, ir bėrė nedaug, vyresnioji 3 dienas gulėjo su ~38 temperatūra, bėrimas buvo didesnis, na o aš vos galo negavau: apie 5-7 dienas laikėsi temperatūra 39 ir daugiau, didžiulės pūslės... Šiaip man tai buvo sunkiausia liga per visą gyvenimą. Dvi savaitės nedarbingos, ir po to dar ilgai vitaminais maitinausi, nes visai nusilpusi likau.
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2006 06 28, 08:25)
Man pažystama infekcinės gydytoja pačioje ligos pradžioje rekomendavo acyclovir (netiksliai parašiau, bet pavadinimas panašus)pagert.Bet, kad susirgau per pačias Velykas, baliai festivaliai, kol susigaudžiau kas ir kaip šaukštai buvo jau po pietų lotuliukas.gif

Tokiu pavadinimu vaistai.lt radau tik kremą blink.gif .
Atsakyti
neteisingai parašiau, turi būti aciclovir.
Atsakyti
Kuzia, geriau pasiskiepyk, pigiau kainuos. Žinau, nes pati sirgau prieš du metus ir dar savo mergaitę užkrėčiau blink.gif . Gėriau vaistus. aciclovir berods nebėr tablečių. Aš atrodo gėriau acic 200 tabletes, bet jos baisiai brangiai gaunasi(nes ten jų nerealų kiekį reikia gerti, jau nebeprisimenu, bet atrodo po 1 ar po 2 tab. 5 kartus). Vienu žodžiu paskaičiavus, kiek išleidau tabletėm, tai skiepas pigiau išeina. O sirgau tikrai baisiai verysad.gif . Gerai, kad randų neliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carum: 28 birželio 2006 - 17:32
QUOTE(Carum @ 2006 06 28, 18:27)
Kuzia, geriau pasiskiepyk, pigiau kainuos. Žinau, nes pati sirgau prieš du metus ir dar savo mergaitę užkrėčiau  blink.gif . Gėriau vaistus. aciclovir berods nebėr tablečių. Aš atrodo gėriau acic 200 tabletes, bet jos baisiai brangiai gaunasi(nes ten jų nerealų kiekį reikia gerti, jau nebeprisimenu, bet atrodo po 1 ar po 2 tab. 5 kartus). Vienu žodžiu paskaičiavus, kiek išleidau tabletėm, tai skiepas pigiau išeina. O sirgau tikrai baisiai  verysad.gif . Gerai, kad randų neliko.

Tai kad skiepytis dabar jau vėlu unsure.gif ... Nes jau galiu būt apsikrėtus, tik požymių nematyti unsure.gif . O ir vaistų garantuotai negaliu doh.gif - vis dar maitinu soske.gif ...
Belieka laukt ligos požymių angel_sadangel.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 06 29, 11:51)
Tai kad skiepytis dabar jau vėlu unsure.gif ... Nes jau galiu būt apsikrėtus, tik požymių nematyti unsure.gif . O ir vaistų garantuotai negaliu doh.gif  - vis dar maitinu soske.gif ...
Belieka laukt ligos požymių angel_sadangel.gif ...

Jo dabar vėlu. Aš mat norėjau parašyti, jei nesusirgsi, tada geriau pasiskiepyk(iš karčios patirties žinau verysad.gif ). O dėl tų vaistų, tai žindančiom negalima tikrai. Bet acic tepaliuką man atrodo gali vartot, nes pati maitinu ir žiaurų herpį apturėjau. Man leido teptis. Aš juo, kai sirgau, tepiau ant veido pasirodančias pūsleles, tiksliau dar tik paraudusias vietas, kol nėr puslių, tada padeda. O kūną tai ne zelionkę tepiau, bo jau labai ji lieka, o kalio permanganato tirpalu. Čia man taip gydytoja liepė. Sėkmės, tikiuosi nesirgsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carum: 29 birželio 2006 - 13:00
Man jau 33 metai ir tik dabar susirgau vejaraupiais. Dabar jau 6-toji diena nuo berimu pradzios ir daugiau kaip ir nebeberia, taciau... Niezti ne tuos spuogelius(tiesa, kartais ir juos paniezti...), o ivairias kuno vietas, kur nera spuogeliu, pvz. koju kelius, delnus, koju ****** ir tt. Tokia kaip karsta banga uzeina ir tada nors sienomis lipk. O oda tokiais raudonais plemais ismusama, bet ne spuogais. Ka gi daryti? Gal galima kokius antialerginius vaistus gerti - pvz. Claritine? Kas ka nors zinote - atsiliepkite!
Atsakyti