Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

Voveruska-sorrius didziausias, gi pabaliavot reikejo ax.gif Imetu dabar
user posted image
user posted image

bigsmile.gif oi kokia grazute 4u.gif ,o jau kaip panasi i mano kriksto dukryte biggrin.gif ,net plaukuciai tokie patys

Tikra fainuole,atrodo siek tiek pasiputs,nosyte uzrietus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
mamun, grazuolis bernaitis! Kaip tau pavyksta tokius charakteringus veidelius padaryt!? Norejau dar paklaust is kokios mases lipdai ir kas ten per akytes? Jos idetos ar piestos?
nauja, aciu 4u.gif Gal ir pasiputele tokia atrodo. Norejau uzsisvajojusia padaryt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 07 02, 23:37)
yyla,gaila,kad leles uzmesti nori schmoll.gif as visada taviskiu labai laukiu.

blink.gif
nne ne,gink dieve,tikrai nenoriu uzmesti lelyciu wub.gif bus mergaites,tikrai bus lelyciu,bet kai tuscia galva,tai pacios juk suprantat,nesidaro g.gif
Nykstukas labai fainas,toks linksmuolis ir matosi tokia energija sklinda is jo bigsmile.gif
Atsakyti
vovere74 laukiu tavo pasakojimo apie kusus plačiau mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 03 liepos 2009 - 08:19
QUOTE(mimo @ 2009 07 03, 01:50)
mamun, grazuolis bernaitis! Kaip tau pavyksta tokius charakteringus veidelius padaryt!? Norejau dar paklaust is kokios mases lipdai ir kas ten per akytes? Jos idetos ar piestos?
nauja, aciu 4u.gif Gal ir pasiputele tokia atrodo. Norejau uzsisvajojusia padaryt tongue.gif

Dėl charakterio, tai ne visada išeina taip kaip noriu g.gif , lipinu iš Fimo, o akytės nulipintos ir po to išpieštos mirksiukas.gif

Ačiū, yyla , man tas nykštukas irgi buvo prie širdies, bet negali gi visų laikyti, tai liko tik nuotrauka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2009 07 03, 09:19)
vovere74 laukiu tavo pasakojimo apie kusus plačiau mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Parašiau į až 4u.gif
Atsakyti
Pamiršau visai parodyt dar vieną lėlytę doh.gif Ją mano mergytė darė, jau kuris laikas lėlytė jos kambaryje gyvena. Tik reik labai saugot kai voveriukas ne narve būna, nes jam labai modelinas skanu lotuliukas.gif
Va mano dukriuko bandymas:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koks linksmuolis nykštukėlis wub.gif
Vovere74, labai gražiai dukrytė darbuojasi wub.gif O ką bigsmile.gif voveriuką laikot?
Atsakyti
As norejau paklausti. Gal zinote kaip kitaip vadinasi balto molio mase. Mane sudomino Jurates Jasevicienes lelesir ji raso jog gamina is balto molio, kokia panasi mase i balta moli - gal paper clay?
Atsakyti
sveikos darbstuoles.
Nu va nebuvau kelias dieneles forume, o jau kiek nauju leliukiu smile.gif
mimo mergaiciuke kaip is pasakos per pieva kulniuoja. Ir mamunes nykstukelis selmiskas koks. O Vovere matosi ne viena seimoje lelemis serga smile.gif
smagu smile.gif

beje Parpieste, baltas molis ir yra baltas molis. Nebent autore turejo ka kita galvoje. Siaip to ore stingstancio molio kancelerinese prekese buna. Va kad ir tokio: user posted image Nors mano akimis ziurint jei rimtesnei lelei tai jis kiek trapokas buna kai sudziusta.
Atsakyti
TEI labai aciu uz paaiskinima. Jis istiesu trapokas,nors as pati nedariau.
Atsakyti
vovere, saunuole tavo dukrele-te jai balionas uz puikia lele 4u.gif Turbut jai visos drauges pavydi savo gamybos lelytes wink.gif
Atsakyti