Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

mamun, simpatiska tavoji grazuole-tokia viduramziu ledi smile.gif
Tei, o tu bandei ta saslykini fynta? Kazkaip baisu,kad visas darbas nenuvarvetu biggrin.gif Papurskima tai tikrai isbandysiu thumbup.gif
Borii, a nu lysk is pogrindzio su savo lialkom! Mes pagirsim,kas grazu ir patarimu duosim,ka taisyt ar kita karta kitaip daryt reiketu mirksiukas.gif Mano leles irgi ne nuo podiumo,bet visas cia sugrudu tongue.gif Todel-drasiau ir nera ko gedytis!
Atsakyti
Na ir grožių čia jūs prikurusios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As visai nepatyrus, bet pasakysiu ai savo pirmaji leles veideli kepiau, kuris dabar pamautas stovi.
As kai dariau galva, pamoviau ant krapstuko (pagaliuko paprasto), o tada ta pagaliuka ikisau i perpus atpjauta bulve. Toki bulvini stoveli dejau ant groteliu orkaiteje ir kepiau 100C apie 30 min. Niekas nevarvejo, niekas netrukinejo. Apskritai koki veideli idejau toki ir isemiau tik jau kieta.
Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panaite @ 2009 07 02, 11:17)
As visai nepatyrus, bet pasakysiu ai savo pirmaji leles veideli kepiau, kuris dabar pamautas stovi.
As kai dariau galva, pamoviau ant krapstuko (pagaliuko paprasto), o tada ta pagaliuka ikisau i perpus atpjauta bulve. Toki bulvini stoveli dejau ant groteliu orkaiteje ir kepiau 100C apie 30 min. Niekas nevarvejo, niekas netrukinejo. Apskritai koki veideli idejau toki ir isemiau tik jau kieta.
Gal kam pravers  4u.gif

ir dar kepta bulve vakarienei thumbup.gif liux sumanymas
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 07 01, 18:58)
... Mano leles irgi ne nuo podiumo,bet visas cia sugrudu tongue.gif

Sakai? biggrin.gif O kur dovana? Šiandien jau liepos 2 d. Aš čia matot dienas, valandas iki liepos pirmos skaičiavau, o ji nerodo verysad.gif
Atsakyti
Su bulve tai super ideja. Kita karta kai kepsiu-tai lele saslyka ant bulviu uzmaisiu thumbup.gif

Voveruska-sorrius didziausias, gi pabaliavot reikejo ax.gif Imetu dabar
user posted image
user posted image

Dar truputeli pagrinda reikes pataisyti,nes smeliukas nubyrejo,kur laku nepapurskiau. Pagrinda,kuris neisejo, turiu nufotkinti-veliau idesiu.
Atsakyti
Noriu gauti informacijos,
gal kas buvot Klaipėdoje Artmanijos organizuojamuose lėlių gamybos kursuose, ar verta ten eiti, nes pinigai tikrai nemaži... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 07 02, 15:12)

Voveruska-sorrius didziausias, gi pabaliavot reikejo ax.gif Imetu dabar
user posted image
user posted image

Dar truputeli pagrinda reikes pataisyti,nes smeliukas nubyrejo,kur laku nepapurskiau. Pagrinda,kuris neisejo, turiu nufotkinti-veliau idesiu.

Jokių balių kol smalsumas nepatenkintas tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O lėlytė tai wub.gif Taip jau galima sakyti - mimo'iška bigsmile.gif Kaip visada nuostabiai švelni, trapi būtybė thumbup.gif Ji irgi mažutė? Pagrindas labai gražus gavosi, šaunuolytė tu thumbup.gif
Dabar darysi pertrauką? Ar visgi neištversi ilgai be lėlių? biggrin.gif
Kaip širdelė mano džiaugiasi, kad tiek daug talentingų mergyčių čia yra wub.gif

QUOTE(jutute @ 2009 07 02, 18:15)
Noriu gauti informacijos,
gal kas buvot Klaipėdoje Artmanijos organizuojamuose lėlių gamybos kursuose, ar verta ten eiti, nes pinigai tikrai nemaži... g.gif  g.gif  g.gif

Aš buvau. Galiu papasakot savo, subjektyvius įspūdžius ax.gif
Atsakyti
grazutes jusu visu lelytes,o as tai kazkotai aptingau su lelytem,dbar su tapyba uzsiemusi labai,bet sia temute tai seku wink.gif
Atsakyti
oi kokios lėlės wub.gif wub.gif
mamun, labai dailios abidvi wub.gif
mimo, tokia miela svajoklė wub.gif
šauniai darbuojatės mergaitės thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras ax.gif Ji 16 cm be stovo.
Vovere, zinai gi-pagunda lipdyti be proto didele...neisivaizduoju kaip atsilaikysiu. Turiu dvi neuzbaigtas baisuokles-tai gal su jomis uzsiimsiu,nors rankos visai nekyla.
yyla,gaila,kad leles uzmesti nori schmoll.gif as visada taviskiu labai laukiu.
Atsakyti
QUOTE(panaite @ 2009 07 02, 11:17)
Gal kam pravers  4u.gif

sveikos, mergaitės, pagaliau prisijungiau g.gif , ačiū visoms, kurios mano lėlytes pastebėjot.
Kol dar neturiu savo temos, tai vis parodysiu ką pavyksta sukurti kartais...

panaite Nereikia jokių bulvių biggrin.gif , tiesiog paimti folijos, truputį palankstyti, ir ant jos padėti galvutę, ar suformuotas norimoje padėtyje rankytes, ir atsargiai dėti i krosnį... doh.gif

Galima dėti ant sintepono, jei nori padaryti pliką, ir pakaušis turi būti gražus bigsmile.gif

mimo labai patiko lėlytė thumbup.gif viskas yra:ir mintis, ir nuotaika, ir užbaigtumas, žodžiu thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
Galime dar su vienu mažu nykštuku į svečius ateitiuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamune: 02 liepos 2009 - 23:43