Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

yyla, labai labai gražu thumbup.gif
o čia kūnas tekstilinis, o rankos kojos lipdyta? man labai patinka tokios netradicinės, bet švelnių ir gržių bruožų, gerietės tokios ax.gif
Atsakyti
sveikos lelininkes. Ziuriu darbas verda vietoj nesedim smile.gif
Vylos paskutinis eksperimentas su nauja technika labai simpatiskas 4u.gif

As paskutines pora savaiteliu plusejau is peties - dariau teciui dovana smile.gif Kadangi mano tetis mamu forumo neskaito (tikiuosi) tai pasirodysiu smile.gif
Priimkit i chebra Naminuka smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vau thumbup.gif , TEI aš esu tavo gerbėja wub.gif , tu taip sugebi bepriekaišto padaryti lėlytes wub.gif , tokias smulkias detales, aš sužavėta 4u.gif , tai puiki dovana tavo tėveliui wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taip,sige,taip,dekui
Tei-na ir pavarai first.gif
Atsakyti
Sige, pas mane irgi nusizvynuoja. Skaiciau,kad ir profam lelininkam nusizvynuoja,tad nesikrimsk del to wink.gif As naudoju ore stingstanti Efaplat. Taciau jis man per kietas-labai nesmagiai lipdosi. Dar nepatinka,kad jis labai trapus-vis nuluzta pirstukai leles ar ausytes. Sia mase uzbaigiau ir tikrai nebepirksiu...nebent nieko geresnio nesurasiu-tai prie sios teks grizti. Kitu ore stingstanciu masiu nesu naudojusi.
yyla, labai miela lelyte! Man patinka jos zaismingos kaseles, svelnus romantiskas veidelis. O tokios priristos rankeles man vaizdo negadina. As pati sages lipdziau su tokiom kabaluojanciom galunem thumbup.gif
Tei, tavo zmogeliukas Nafania nulinis! Is jo tokia siluma sklinda,kad nustebciau,jei tetei nepatiks. Tiesa,o kokio jis dydzio? Toks mazulis atrodo wub.gif
Atsakyti
Aciu mergicos smile.gif

diedulis mano nedidelis: nuo plikes iki uzpakalio 10 cm biggrin.gif
Jis pas teti raktininku dirbs, nes jau tie pamesti raktai kaip gyvenima gadina... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 29, 11:23)
o cia mano toks bandymas,manau gavosi visai neblogai,man paciai patinka biggrin.gif

ji 15 cm
...

Man patinka ji, labai, jau rašiau mirksiukas.gif Tas joks kitoniškumas labai žavi bigsmile.gif

QUOTE(Tei @ 2009 06 29, 13:54)

As paskutines pora savaiteliu plusejau is peties - dariau teciui dovana smile.gif Kadangi mano tetis mamu forumo neskaito (tikiuosi) tai pasirodysiu smile.gif
Priimkit i chebra Naminuka smile.gif
...

bigsmile.gif Vat auksarankė, ot tai darbštuolė bigsmile.gif Labai smagi dovana thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Koks namimukas gražutis wub.gif Tikras raktininkas wub.gif Jis ne tik raktus, bet ir namus pasaugos wub.gif
Atsakyti

4u.gif abi lelytes thumbup.gif
Yylos mergyte ir Tei naminukas puikios,tokios mielos ir tokios neeilines

ir is kur tiek fantazijos g.gif

wub.gif labai grazu
Atsakyti
yyla - mergaite labai patiko wub.gif .
Atsakyti
Šiandien planuoju važiuot pirkt masės lipdymui. Gal galite patarti ką iš tų imti: http://www.artmanija...t/products/276/ aš pirkdavau tokį: http://www.artmanija...oducts/30/1171/ Tik jį ten parduoda be jokių etikečių, baltas gabalas permatomam įpakavime. Noriu pabandyt ką nors kokybiškesnio, bet nežinau ką blush2.gif Galvoju gal pabandyt kepamą rolleyes.gif Kažin ar čia tame jų puslapyje visi jų parduodami sudėti g.gif
Dar man reikia to sintepono ar kaip ten jis vadinasi. Na tos sintetinės medžiagos kaip vata, knui apvyniot. Pas mus nei audinių pardėse, nei seniuose nėra schmoll.gif Gal kas žinot kur Klaipėdoj ieškot? Ir kiek maždaug jis kainuoja?
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, pagaliau išmokau įdėti į temukę nuotraukas, todėl rodau "seną", bet nematytą lėlytę, vardu Gaiva. doh.gif
Galva ir rankos iš Prosculpt
user posted image
user posted image
Atsakyti