QUOTE(mju_mju @ 2009 09 20, 00:22)
suku galva kaip tavo lelyte isgelbet ir ant koju pastatyt

na kad jau kojos nulipdytos tai cia didziausia problema. as tiesa sakant gelbedama lele bandyciau nuimt aplipdyta mase, sutvarkyt ten tas visas vielas (jei dabar nera, tai prisukt) ir tada is naujo uzlipdyt. galesiu pabandyt rytoj nufotkinti ta savo pradetaja kur ant vielu pati stovi ir paaiskint viska smulkiai. ziurek, ir tau tikrai pavyktu savaja pastatyt
Jau galvojau kojas jai nusukinėt, bet nebeužteksiu modelino. Nes turiu jo tik tik pabaigt tą lėlę. Didesnė gavosi nei planavau. Tai reiks kaip nors sugalvot kaip ją pastatyt. Šiaip pagal mano užmanymą, tai yra tą mintį prie ko ją žadu statyt, ją bus kaip paremt. Galų gale čia tik bandymas daryt kažką naujesnio. Tai nieko tokio jei ir nesigaus. O vat kitą jau darysiu kitai, turiu kepamą modeliną, LivingDoll, todėl labai apsidžiaugčiau jeigu parodytum kaip ten darai
QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 20, 00:26)
vovere, o pasodinti savo lėlytės nenori? Galėtų būti išeitis, jei nepalikai vielučių.
Pasodint nesulaužius kojų neišeis

Ir užpakalis nukentėtų, ji visa išlipdyta, be paslėptų sulenkimų, darau šį kartą nelankstomą.
Nauji namučiai

štai čia:
http://www.supermama...0#entry30326110
Papildyta:
Mergaitės, neįsižeiskit prašau jei nepamatysit ten savo lėlytės

Kelių tikrai trūksta. Tiesiog nuorodų neatidarė man

Todėl geriau dėti tiesiai čia temoje ir iš tokio šaltinio kuris laiko nuotraukas. Nes kai kurios nuorodos nustojo veikt ir nebegalima pažiūrėt, o man tai net ir dingo iš temų kai kurios nuotraukos kai dėjau per kažkurią lietuvišką nuotraukų talpyklą

Užtat dabar visad dedu tik per radikal.ru