Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

jurvite, grazi galvute gavosi. nekantrauju isvysti visa lele rolleyes.gif
vovere, as lele pritvirtinu taip kaip mju rase-tikrai tvirtai stovi. Nezinau ar pameni mano toki ispustaaki berniuka su ciumodanciku? Tai vat ji be vielu prie pagrindo klijavau ir jis man pastoviai nuo stovo atsiklijuoja ir nukrenta...kiek kliju bedeciau verysad.gif Nezinau kaip gelbetis is sios situacijos...turbut bus pamoka kitam kartui.Reikia galvot apie pritvirtinima ir palikt pora styranciu vieluciu. Lelytes akytes as ispiesiu. Gal kvailai nuskambes,bet labai nejaukiai jauciuosi akis idedama-viena karta pabandziau ir daugiau nenoriu. Mane ir piestines tenkina thumbup.gif P.S. Jau 49 puslapis, jau ruosk naujus namucius bigsmile.gif ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 09 19, 23:06)
vovere, as lele pritvirtinu taip kaip mju rase-tikrai tvirtai stovi. Nezinau ar pameni mano toki ispustaaki berniuka su ciumodanciku? Tai vat ji be vielu prie pagrindo klijavau ir jis man pastoviai nuo stovo atsiklijuoja ir nukrenta...kiek kliju bedeciau verysad.gif Nezinau kaip gelbetis is sios situacijos...turbut bus pamoka kitam kartui.Reikia galvot apie pritvirtinima ir palikt pora styranciu vieluciu. Lelytes akytes as ispiesiu. Gal kvailai nuskambes,bet labai nejaukiai jauciuosi akis idedama-viena karta pabandziau ir daugiau nenoriu. Mane ir piestines tenkina thumbup.gif 

P.S. Jau 49 puslapis, jau ruosk naujus namucius bigsmile.gif  ax.gif  cool.gif

Tai va, jau kaip ir šaukštai po pietų su tvirtinimu doh.gif O padaryti lėlytę, kuri pati stovėtų man išvis mistika g.gif Kol kas reik išmokt paprastesnių dalykų biggrin.gif
P.S. - aham, jau 50 puslapis. O naujus namučius aš jau paruošiau. Vakar ilgai sėdėjau prie to reikalo, o šiandien dar ir saviškį įkinkiau hihihi.gif
Tai jau pradėsiu juos ir užkūrinėt, kad būtų kur visoms eit šią temą pabaigus.
Tik čia jau naujų lėlyčių nebedėkit - lai keliauja į naujus namus 4u.gif
Atsakyti
na voveryte tu ir saunuole del nauju namuciu wub.gif thumbup.gif

suku galva kaip tavo lelyte isgelbet ir ant koju pastatyt smile.gif na kad jau kojos nulipdytos tai cia didziausia problema. as tiesa sakant gelbedama lele bandyciau nuimt aplipdyta mase, sutvarkyt ten tas visas vielas (jei dabar nera, tai prisukt) ir tada is naujo uzlipdyt. galesiu pabandyt rytoj nufotkinti ta savo pradetaja kur ant vielu pati stovi ir paaiskint viska smulkiai. ziurek, ir tau tikrai pavyktu savaja pastatyt 4u.gif
Atsakyti
vovere, o pasodinti savo lėlytės nenori? Galėtų būti išeitis, jei nepalikai vielučių.
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 20, 00:22)
suku galva kaip tavo lelyte isgelbet ir ant koju pastatyt  smile.gif  na kad jau kojos nulipdytos tai cia didziausia problema. as tiesa sakant gelbedama lele bandyciau nuimt aplipdyta mase, sutvarkyt ten tas visas vielas (jei dabar nera, tai prisukt) ir tada is naujo uzlipdyt.  galesiu pabandyt rytoj nufotkinti ta savo pradetaja kur ant vielu pati stovi ir paaiskint viska smulkiai. ziurek, ir tau tikrai pavyktu savaja pastatyt  4u.gif

Jau galvojau kojas jai nusukinėt, bet nebeužteksiu modelino. Nes turiu jo tik tik pabaigt tą lėlę. Didesnė gavosi nei planavau. Tai reiks kaip nors sugalvot kaip ją pastatyt. Šiaip pagal mano užmanymą, tai yra tą mintį prie ko ją žadu statyt, ją bus kaip paremt. Galų gale čia tik bandymas daryt kažką naujesnio. Tai nieko tokio jei ir nesigaus. O vat kitą jau darysiu kitai, turiu kepamą modeliną, LivingDoll, todėl labai apsidžiaugčiau jeigu parodytum kaip ten darai 4u.gif

QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 20, 00:26)
vovere, o pasodinti savo lėlytės nenori? Galėtų būti išeitis, jei nepalikai vielučių.

Pasodint nesulaužius kojų neišeis lotuliukas.gif Ir užpakalis nukentėtų, ji visa išlipdyta, be paslėptų sulenkimų, darau šį kartą nelankstomą.

Nauji namučiai blush2.gif štai čia: http://www.supermama...0#entry30326110
Papildyta:
Mergaitės, neįsižeiskit prašau jei nepamatysit ten savo lėlytės blush2.gif Kelių tikrai trūksta. Tiesiog nuorodų neatidarė man doh.gif Todėl geriau dėti tiesiai čia temoje ir iš tokio šaltinio kuris laiko nuotraukas. Nes kai kurios nuorodos nustojo veikt ir nebegalima pažiūrėt, o man tai net ir dingo iš temų kai kurios nuotraukos kai dėjau per kažkurią lietuvišką nuotraukų talpyklą doh.gif Užtat dabar visad dedu tik per radikal.ru
Atsakyti
vovere, tu saunuole² ir tavo antra puse saunuolis² Statau alaus drinks_cheers.gif uz grazius naujus namucius.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 09 20, 01:21)
vovere, tu saunuole² ir tavo antra puse saunuolis² Statau alaus drinks_cheers.gif  uz grazius naujus namucius.

Ačiū, o tu jau spėjai ten apsilankyt biggrin.gif Maniškis nuotraukas dėliojo, aikčiojo tiek grožių pamatęs hihihi.gif
Už alų ačiū, kada nors gal ir drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 20 rugsėjo 2009 - 00:33
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 20, 01:32)
Ačiū, o tu jau spėjai ten apsilankyt biggrin.gif Maniškis nuotraukas dėliojo, aikčiojo tiek grožių pamatęs hihihi.gif
Už alų ačiū, kada nors gal ir drinks_cheers.gif

vovere74 saunuole!!! kaip viskas naujuos namuciuos patogiai sutvarkyta ir kiek daug darbo ideta kad tik mums butu geriau 4u.gif aciu aciuks.gif
Atsakyti
tikra saunupole Voverytė sunglasses2.gif tokius grazius namukus pastate su vyro pagalba,susitiksime su naujom lelytem ten clap.gif
Atsakyti
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 20, 13:08)
vovere74 saunuole!!! kaip viskas naujuos namuciuos patogiai sutvarkyta ir kiek daug darbo ideta kad tik mums butu geriau 4u.gif  aciu aciuks.gif

QUOTE(yyla @ 2009 09 20, 14:02)
tikra saunupole Voverytė sunglasses2.gif tokius grazius namukus pastate su vyro pagalba,susitiksime su naujom lelytem ten clap.gif

Baikit mergaitės, susinepatoginau jau net blush2.gif Norėjosi, kad viskas būtų vienoj vietoj. Aišku daug vietos užima tos visos nuorodos, bet kai bus dar daugiau temų, juk po to senosios bus uždarytos ir nebebus galima į jas įeiti, o nesinori, kad prapultų visų tiek ilgai kaupta informacija 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti