QUOTE(mimo @ 2009 06 25, 14:26)
Lele jau seniai padaryta. Tik va su pagrindu kankinuosi-ji jau nudaziau,bet vistiek jis man neitinka
Neapsikentusi turbut iskepsiu blyna ir ant jo lele prilipdysiu. Veliau imesiu to negraziojo pagrindo nuotrauka,gal gausiu kokiu ideju,kaip ji pagrazinti...

Aš taip ir supratau, kad lėlytę jau turi, bet galvojau, kad gal ji jau paruošta dovanojimui - stovi ant pagrindo. Labai laukiu taviškio gimtadienio

O pagrindą, kad ir nepatinkantį parodyk, įdomu juk.
QUOTE(coliukasv @ 2009 06 25, 15:03)
na va susiradau naują temą ir joj jau tiek visko daug labai mieli namučiai 
o man va dar kilo klausimas kokių čia geriausiai pradžiai nusipirkt akrilinių dažų, nes randu tik po vieną spalvą, kokios firmos labiau tiktų kokie atspalviai, apskritai kaip jie ir su kuo valgomi.. nes iki šiol viską darydavau su guašu.. na gal kas su jais susidūrę atsakys plačiau..

o man va dar kilo klausimas kokių čia geriausiai pradžiai nusipirkt akrilinių dažų, nes randu tik po vieną spalvą, kokios firmos labiau tiktų kokie atspalviai, apskritai kaip jie ir su kuo valgomi.. nes iki šiol viską darydavau su guašu.. na gal kas su jais susidūrę atsakys plačiau..

Aš ir perku po vieną. Būna dėžutėse rinkiniai, bet pas mus nėra tokių

QUOTE(yyla @ 2009 06 25, 16:58)
o sis angelelis libdytas iš paperclai mases,o daziau visa akriliniais dazais,emiau splavas- balta,ochra ir pacia tamsiausia ruda 

Baltą ir rudą turiu, o kokia yra ochra? Gal kuri nors iš tų dviejų - http://209.85.129.13...3...=clnk&gl=lt