Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(mimo @ 2009 06 25, 14:26)
Lele jau seniai padaryta. Tik va su pagrindu kankinuosi-ji jau nudaziau,bet vistiek jis man neitinka schmoll.gif Neapsikentusi turbut iskepsiu blyna ir ant jo lele prilipdysiu. Veliau imesiu to negraziojo pagrindo nuotrauka,gal gausiu kokiu ideju,kaip ji pagrazinti...

Aš taip ir supratau, kad lėlytę jau turi, bet galvojau, kad gal ji jau paruošta dovanojimui - stovi ant pagrindo. Labai laukiu taviškio gimtadienio lotuliukas.gif Nereik juk aiškint kodėl hihihi.gif
O pagrindą, kad ir nepatinkantį parodyk, įdomu juk.

QUOTE(coliukasv @ 2009 06 25, 15:03)
na va susiradau naują temą ir joj jau tiek visko daug labai mieli namučiai smile.gif
o man va dar kilo klausimas kokių čia geriausiai pradžiai nusipirkt akrilinių dažų, nes randu tik po vieną spalvą, kokios firmos labiau tiktų kokie atspalviai, apskritai kaip jie ir su kuo valgomi.. nes iki šiol viską darydavau su guašu.. na gal kas su jais susidūrę atsakys plačiau..  4u.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš ir perku po vieną. Būna dėžutėse rinkiniai, bet pas mus nėra tokių schmoll.gif Tai aš esu nusipirkusi kelias spalvas tokiuose kaip stiklainiukai plastmasiniuose indeliuose po 60 g ir dar Artmanijoj pirkau po 20 ml. Taip pat dar naudoju tūtelėse po 21 ml tempera dažiukus, jie panašūs į akrilinius. Tik tirštesni ir skiedžiu šiek tiek vandenuku. O spalvų tai man reiktų įvairesnių g.gif Ir šiaip reiktų išmokt vaivorykštes daryt, tai yra tinkamai maišyt. Nes vis nenutaikau susimaišyt norimo atspalvio doh.gif

QUOTE(yyla @ 2009 06 25, 16:58)
o sis angelelis libdytas iš paperclai mases,o daziau visa akriliniais dazais,emiau splavas- balta,ochra ir pacia tamsiausia ruda smile.gif

Baltą ir rudą turiu, o kokia yra ochra? Gal kuri nors iš tų dviejų - http://209.85.129.13...3...=clnk&gl=lt
Atsakyti
taip,geltona mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, o kur tuos guminius teptukus perkate? ax.gif
labai jau maga pirsteliai lelyte padaryti.
Atsakyti
QUOTE(panaite @ 2009 06 26, 15:01)
mergaites, o kur tuos guminius teptukus perkate? ax.gif
labai jau maga pirsteliai lelyte padaryti.

Mes praėjusioje temoje nemažai apie tai kalbėjom. Ten berods jau į galą. Yra ir nuorodų kur pirkti. Paieškok, tikrai rasi mirksiukas.gif
Ir nepamiršk pas mus užeit dažniau, būtinai ir lėlytes savo parodyt 4u.gif
Papildyta:
Va čia: http://www.supermama...?...2179&st=564
Atsakyti
Sveikos lėlininkės smile.gif

ačiū ačiū voveryte už tokį vargą ir visas nuorodas vienoj vietoj drinks_cheers.gif thumbup.gif

aš šiandien buvau Kaune, nusipirkau įrankius silikoniniais galiukais, čia toki kaip decoupage.lt parduotuvėj. Užmigdysiu mažiuką, tai dar pabandysiu šiandien kažką su jais pagamint, papasakosiu kaip sekėsi.
Aš turiu akrilinių dažų visą rinkinį, pirkau Tomas philips parduotuvėj, ten daug labai spalvų, bet mažais kiekiais, kol kas man užtenka.

Dar noriu paklausti, kas ką žinot apie lėlių gaminimo kursus? Pas ką verta eiti. Aš kol kas žinau tik rulle iš SM, jos lėlės nuostabios, tai galvoju gal reiks eiti pas ją pasimokyti, kai tik MB grįš ax.gif o gal pas kažką dar... g.gif
Atsakyti
Retai uzeinu, nes vis laiko pritruksta, bet jau Voveryte, kokia saunuole esi 4u.gif , toki dideli darba atlikai, ne visas nuorodas buvau macius, tai reiks ieskot laiko ir skaityt.....
Atsakyti
mamune, ilindau i tavo leliu nuorodele ir aptikau ten GAIVA. Butinai turi pasigirti ir ja cia ideti-tokia grazi lele!!! Kaip man patinka jos veido israiska-tai ne tas zodis. Ji tokia izuli, bet kartu ir zaisminga, savim pasitikinti. Rubeliai irgi be galo grazus.

sige, o pasirodo tavo berniukas ta pacia diena su manim gimes 4u.gif mirksiukas.gif
Ar pavyko isbandyti naujus irankius? Gal pasigirsi nauja lelyte?
Atsakyti
Labas rytas,

mimo, va koks sutapimas thumbup.gif

su naujais įrankiais dirbti labai smagu, panaudojau tikrai visus tris, bet tą kaip teptukas daugiausia. Labai puikiai (mano manymu) pavyko nulipdyti vieną galvytę ir rankas-kojas. Bet. kai kepiau viskas žvyneliais nuėjo doh.gif doh.gif bandysiu pašveist ar dar ką. Ir šiaip neišmesiu, lėlytę padarysiu, tik kad labai gaila kai tiek lipdai lipdai, o čia bac ir nužvynuoja. Labai noriu pabandyti kokią nors ore stingstančią masę, bet galvoju reikia Fimo pabaigti. O gal jie negenda?? Patarkit, lipdančios iš ore stingstančio modelino, kokį geriausia pirkti?

Tikiuosi šią savaitę gims nauja lėlytė.
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 06 29, 09:09)
Labas rytas,

mimo, va koks sutapimas  thumbup.gif

su naujais įrankiais dirbti labai smagu, panaudojau tikrai visus tris, bet tą kaip teptukas daugiausia. Labai puikiai (mano manymu) pavyko nulipdyti vieną galvytę ir rankas-kojas. Bet. kai kepiau viskas žvyneliais nuėjo  doh.gif  doh.gif bandysiu pašveist ar dar ką. Ir šiaip neišmesiu, lėlytę padarysiu, tik kad labai gaila kai tiek lipdai lipdai, o čia bac ir nužvynuoja. Labai noriu pabandyti kokią nors ore stingstančią masę, bet galvoju reikia Fimo pabaigti. O gal jie negenda?? Patarkit, lipdančios iš ore stingstančio modelino, kokį geriausia pirkti?

Tikiuosi šią savaitę gims nauja lėlytė.

mergyt nenumesk to Fimo ji reikia tik perprasti......zvyneliai atsiranda nuo perkepimo.......as nebesivadovauju instrukcijom kepu 100 laipsniu temperaturoje ir tikrai maziau nei 30 min.......taip ir atspalvis dailesnis gaunasi nes buna dienu lyg tycia kai imi ir perkepi, tai lyg su idegiu gaunasi....
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 06 29, 10:03)
mergyt nenumesk to Fimo ji reikia tik perprasti......zvyneliai atsiranda nuo perkepimo.......as nebesivadovauju instrukcijom kepu 100 laipsniu temperaturoje ir tikrai maziau nei 30 min.......taip ir atspalvis dailesnis gaunasi nes buna dienu lyg tycia kai imi ir perkepi, tai lyg su idegiu gaunasi....

aš ir neketinu numest ax.gif bet va supykau tai ant jo gerokai. Labai ačiū, kad pasidalinai patirtim kaip darai, sekantį kartą ir aš taip kepsiu drinks_cheers.gif

šiaip aš labai nepergyvenu dėl tų defektų, kurie atsiranda kepant, nes dabar noriu, kad ranka įgustų lipdyt, kad atrasčiau man geriausią karkaso darymo būdą. Žodžiu, kaupiu patirtį ir mokausi iš savo klaidų.
Atsakyti
o cia mano toks bandymas,manau gavosi visai neblogai,man paciai patinka biggrin.gif

ji 15 cm

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 29, 11:23)
o cia mano toks bandymas,manau gavosi visai neblogai,man paciai patinka biggrin.gif

labai graži lėlytė, tik man jos rankytės užkliuvo.. 4u.gif
Atsakyti