Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

mimo, man tai super- pati idėja vien ko verta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Drambliukas labai mielas ir mergiotė labai šauni- akys tikrai labai išraiškingos ir tokios kojos ekspresijos suteikia- tikrai atrodo, kad tuoj pajudės thumbup.gif , ir kažkokia visai linksma ji gavosi mirksiukas.gif , net padykusi sakyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu, mergaites uz ivertinima ax.gif
Atsakyti
Mimo - na tu žinai, kad aš tavo lėlių gerbėja ax.gif O šita tai man išvis - ach 4u.gif
Noriu tokių batų blush2.gif Ir kojos tebunie tokios - bile tik tokios laibos būtų biggrin.gif
Įdėja, mintis - super thumbup.gif
Gal galima būtų veidą iš arčiau? ax.gif Nes labai jau akys traukia žvilgsnį.
Atsakyti
vovere, aciu mirksiukas.gif Pas mane paprasta muiline-tai kazin ar is arciau pavyks gera nuotrauka padaryt. Pabandysiu ir vakare idesiu wink.gif
Atsakyti
Kalediniai ziasliukai labai jaukus,neatsisakyciau tokios kaledines dovanos thumbup.gif

mimo-lelyte labai,netgi labai patiko,tokia gyva biggrin.gif
Atsakyti
mimo, labai noriu pagirti tave uz toki labai labai grazu darbeli thumbup.gif man tai drambliukas wub.gif va je, tu ven tokiu drambliuku galetum seimyna padaryt, jau toks jis meniskas atrodo, spalvytes, toks svelnus toneliu perejimas... wub.gif isimylejau as ji smile.gif ir tas zalias lapas ten taip tinka..o kompozicijos ideja tikrai nuostabi...kaip grazu kai lelyte turi savo istorija..va taip ziuri ir atrodo turi ir praeiti ir dabarti ir ateiti. man patinka lelytes veidelis, labai idomus, sukuria idomia nuotaika. o batukus lipdei ar klijavai? irgi labai grazus ax.gif 4u.gif

ai, dar uzmirsau paklausti del stovelio, man dabar aktualu smile.gif g.gif koks cia pas tave jis? ar pati darei? niekaip nerandu namie ka galima butu panaudot tam reikalui...o ir fantazijos matyt tuo atzvilgiu truksta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mju_mju: 18 rugsėjo 2009 - 16:40
QUOTE(masiania @ 2009 09 17, 09:47)
Dziaugiuosi, kad patiko zaisliukai smile.gif
Skelbiu pasiruosima Kaledoms!
mimo - kaip daryti labai smulkiai parodyta cia (aciu yylai uz nuoroda). http://community.liv...208.html#cutid1
As pagal sia pamoka ir dariau. Del dazymo - tai kiekviena zaisla iki siol daziau vis kitaip. neradau dar geriausio budo. Taciau pagrindinis principas - sendinimas. T.y. visa figurele dazom tamslia spalva. o po to kempinele ar pusiau sausu teptuku spalvinam. Lakuojam.

Gal gali papasakot daugiau - su kuo baltu ten visą išdažei ir po to juodu?
Aš visą galvą sugadinau eksperimentuodama doh.gif Išdažiau rudais akriliniais dažais, o anie taip staigiai įsigeria, kad neina nuvalyt, lėlės veidas kaip š.. (atsiprašau už išsireiškimą) išmozotas doh.gif Gal ne su akriliniais dažais reikėjo? O gal ore stingstančiam modelinui toks metodas netinka?
Gavau šiandien LivingDoll, bet bijau net nagus prie jo kišt doh.gif lotuliukas.gif Neįsivaizduoju kaip su kepamu reiks susidorot. O ir po to ką daryt su juo g.gif Juk ore stingstančiu tai galima prilipdyt kur trūksta, "pašpakliuot" jei kur įskilo. Po to su švitriniu popierium prasieit. O su kepamu kaip? Kaip jau nulipdysi taip ir liks? Ar bent jau šlifuot galima? O kaip su dažais? Juk ir dažai skirtingai kimba į ore stingstantį ir į kepamą g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 18, 20:22)
Gal gali papasakot daugiau - su kuo baltu ten visą išdažei ir po to juodu?
Aš visą galvą sugadinau eksperimentuodama doh.gif  Išdažiau rudais akriliniais dažais, o anie taip staigiai įsigeria, kad neina nuvalyt, lėlės veidas kaip š.. (atsiprašau už išsireiškimą) išmozotas doh.gif  Gal ne su akriliniais dažais reikėjo? O gal ore stingstančiam modelinui toks metodas netinka?
Gavau šiandien LivingDoll, bet bijau net nagus prie jo kišt doh.gif  lotuliukas.gif  Neįsivaizduoju kaip su kepamu reiks susidorot. O ir po to ką daryt su juo g.gif  Juk ore stingstančiu tai galima prilipdyt kur trūksta, "pašpakliuot" jei kur įskilo. Po to su švitriniu popierium prasieit. O su kepamu kaip? Kaip jau nulipdysi taip ir liks? Ar bent jau šlifuot galima? O kaip su dažais? Juk ir dažai skirtingai kimba į ore stingstantį ir į kepamą g.gif

sagutes, akutes as prilipdau is „saltu“ plastiku, t.y. is savaime stinstanciu.
Balti dazai - tai akrilas, tik statybinis. Manau, kad tiktu ir vandens dispersiniai dazai (emulsionke smile.gif), bet pati nebandziau.
JUodi dazai - tai juodi (arba rudi) alijiniai dazai + lakas (pas mane - medziui). Kaip parodyta nuorodoje. Proporcijas teko ieskoti bandymo budu, nes pirma zaisla 3 kartus perdaziau, nes gaudavosi visiskai juodai.
Na va, nezinau ar as aiskiai cia parasiau....
P.S. kaip supratau, tu jau turi zaisliuka smile.gif ir dabar dekoruoji smile.gif
Parodyyyyk ax.gif
Atsakyti
mju_mjutawo lelyte nepakartojama kaip ir visos leles kurias kuriai smile.gif taip ir toliau wub.gif 4u.gif smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mimo,kokia grazi kompozicija! wub.gif bigsmile.gif komentaras bonalus,bet negaliu nepagirti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 09 18, 20:44)
sagutes, akutes as prilipdau is „saltu“ plastiku, t.y. is savaime stinstanciu.
Balti dazai - tai akrilas, tik statybinis. Manau, kad tiktu ir vandens dispersiniai dazai (emulsionke smile.gif), bet pati nebandziau.
JUodi dazai - tai juodi (arba rudi) alijiniai dazai + lakas (pas mane  - medziui). Kaip parodyta nuorodoje. Proporcijas teko ieskoti bandymo budu, nes pirma zaisla  3 kartus perdaziau, nes gaudavosi visiskai juodai.
Na va, nezinau ar as aiskiai cia parasiau....
P.S. kaip supratau, tu jau turi zaisliuka smile.gif ir dabar dekoruoji smile.gif
Parodyyyyk  ax.gif

Oi ne, aš neturiu žaisliuko, čia tu pas mus žaisliukų mamytė biggrin.gif Aš tokiu būdu bandžiau lėlės galvą nudažyt, na, kad liktų tie visi "šešėliai" ir kiti dalykai. Nesigavo. Kiek klausiau tai taip ir negavau jokios nuorodos ar pavyzdžio. Tai bandau pati kažkaip prisikapstyti. Bet niekaip neišeina, jau ta galva formą baigia prarast doh.gif Nes kai nesigauna aš ją nušlifuoju ir vėl bandau. Ta galva dabar jau tik bandymams ir tinkama. Modeliną baigiau, dabar turiu tik tą naują kepamą, ant to tai jau nebandysiu, eina sau kiek pinigų išmesta doh.gif Taupysiu geriau pinigus kursams, nes nesiseka man tą dviratį iš naujo išrast doh.gif
Atsakyti
4u.gif Visoms aciu uz gera zodi mano drambliukui ir mergiotei ax.gif
Kaip zadejau-cia akiu nuotraukele:
user posted image
Atsiprasau uz prasta kokybe,bet muiline daugiau nepritraukia-cia geriausia kokybe is arti verysad.gif
mju_mju, batukai ir kojines lipdytos. Lipdydama batukus padariau sonuose skylutes,i kurias po to su pincetu klijavau paprasciausia siula-norejau tokiu suvarstomu batuku. Stovelio pati nemeistravau-tai kadais buvusi saldumynu dezute is turkijos. Metesi pas mane puse metu,kol sugalvojau ja siai kompozicijai panaudoti. As renku visokius niekus,kuriuos anksciau ar veliau panaudoju rankdarbiams...
vovere, nebijok tu kepamos mases. ji visai kitokia nei ore dziustanti. gali lipdyti iki nugriuvimo-mase nedziusta, gal tik truputeli susyla rankose. Gali formuoti,performuoti,uzglostyti,kas nepatinka, prilipinti,ko truksta,kad ir po savaites. As,baigusi lipdyti, viska atsargiai sudedu i didoka maiseli ir uzrisu. Kita diena tesiu darbus. Kai tavo manymu lele bus tokia,kokia isivaizdavai,gali mest i peciu ir kepti. As savo leles dazau akrilu,akvarele. Zadu dar pasteliniu kreidelliu nusipirkti.
Atsakyti