Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

masiania, pasakiskai grazi butybe wub.gif jau toks siltas darbelis mmmm wub.gif
Atsakyti
masiania, as stoju i tavo Bumbolciku gerbeju gretas wub.gif Niu man jie tokie mieli,kad negaliu-labai laukiu nauju. O gal gali papasakoti kaip juos gamini,dazai? Ir as labai noriu tokio ax.gif
Atsakyti
Masiana - nuteikei kaledoms rolleyes.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad patiko zaisliukai smile.gif
Skelbiu pasiruosima Kaledoms!
mimo - kaip daryti labai smulkiai parodyta cia (aciu yylai uz nuoroda). http://community.liv...208.html#cutid1
As pagal sia pamoka ir dariau. Del dazymo - tai kiekviena zaisla iki siol daziau vis kitaip. neradau dar geriausio budo. Taciau pagrindinis principas - sendinimas. T.y. visa figurele dazom tamslia spalva. o po to kempinele ar pusiau sausu teptuku spalvinam. Lakuojam.

user posted image
http://www.flickr.co...57600227573434/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 17 rugsėjo 2009 - 08:49
Oi, masiania, kaip grazu, labai mieli zaisliukai wub.gif
As irgi ruosiuosi lelyte gaminti, vyras priveze is komandiruotes knygu apie lelyciu gaminima, tai kai tik laisvo laiko turesiu, butinai isbandysiu ir jums pasirodysiu blush2.gif (pirmasis bandymas lipdyti nalabai buvo vykes, tikuosi, kad si kart labiau pasiseks)
Atsakyti
masiania, aciu,kad pasidalinai 4u.gif
Naujas bumbolcikas tiesiog zavingas wub.gif
deimushka,oj laukiam laukiam naujos leles laukiam!
Atsakyti
masiania, kalėdų eglutė bus nepakartojama thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip tylu ... as patriuksmausiu smile.gif
Dar vienas zaisliukas ir keli kurimo proceso fragmentai
user posted image
http://www.flickr.co...57600227573434/
Atsakyti
masiania, va ir gaunasi visa kalėdinė žaisliukų kolekcija wub.gif - labai labai gražu... Man tas žmogiukas žvaigždukas ypač įdomus atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
masiania, zavus tavo paskutiniai bumbolcikai. Tik zvaigzdziukas truputeli is kompanijos iskrenta del savo formos ax.gif Nepamirsk pasigirti jei siais grazuoliais savo kaledine eglute puosi wink.gif

Ir as pasirodysiu su savo nauja lele "Kaip issirita drambliukai"
user posted image
Drambliuka ispjausciau is putplascio,apvyniojau folija ir aplidziusi Fimo kepiau-niekas nesvilo ir nesmirdejo. Po to bandziau dekupuoti-matosi,kad tai darau viena karta i puse metu ax.gif ... Mergiote lipdyta is Livingdoll, plaukai dirbtiniai, suknia is kavoje mirkytos marles. Zinau,kad kojos issukinetos atrodo,bet kitaip neisejo jos pritvirtinti. O be to-drambliuka islukstenti nera menkas darbas-tai ir kojos issiklaipo lotuliukas.gif Visos kompozicijos dydis ~26 cm.
Atsakyti
Mimo, tavo lėlėse man labiausiai akys , žvilgsnis patinka jau toks gyvas su emocija thumbup.gif , tad kreivos kojytės niekis rolleyes.gif
masiania, labai simpatiška žvaigždė smile.gif
Atsakyti
Mimo - oho, kokia kompozicija thumbup.gif
Atrodo tuoj pajudes. Ispudingai. Leles kostiumelis toks minimalistinis smile.gif bet labai isradingas ir linksmas. Man labai patiko darbo nuotaika.
Dramblys toks stilizuotas, labai sekmingai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 18 rugsėjo 2009 - 12:57