Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(yyla @ 2009 09 13, 14:52)
manoji smile.gif
...

Kokie rūbai bigsmile.gif Labai mielas personažas gavosi, kaip iš pasakos bigsmile.gif

QUOTE(masiania @ 2009 09 13, 20:11)
Beja , YYlos nuorodele pastumejo mane pabandyti papier-mache

Toks Kaledinis personazas gavosi
...

Oi koks simpatukas thumbup.gif Kiekvieną šventinę eglutę toks papuoštų thumbup.gif
Atsakyti
Labai idomu ar nenoretumete pardavineti tokiu darbu, kaiptik kuriu internetini tinklapi anglijohje kuriame bus pardavinejami ramlu darbo papuosaliai ir namu dekoracijos ir panasus dalykai. Mes uzsidedame savo antkaini bet kaina kuria pasakote gausite. Jei susidomejote prasau susisiekti su manim aptarti detales ir jusu pasiulymus elektroniniu pastu Frrixin@yahoo.com
Atsakyti
yyla, kokia fainute 4u.gif Man labai patinka toks ilgesingas zvilgsniukas ir kojytes labai graziai pastatytos...net nezinau kaip issireiksti...taip norisi priglausti ir pamyluoti kaip maza vaikuti wub.gif Man lelyte asocijuojasi su svelnumu ir nekaltumu-va smile.gif
Dar norejau taves paklausti,kaip tau iseina padaryti tokias lygias kojytes? As nors ir apvynioju vielini karkasa folija,bet man mase susigumbuoja,kiek ja belyginciau...visos leles tokios celiulitines pas mane doh.gif
masiania, labai smagus (demesio, duosiu varda) Bumbolcikas. Labai ciotkas ir meniskas thumbup.gif Tiesa,kokio ugio sis grazuolis?
Atsakyti
dekui mergaites biggrin.gif

mimo,as kai darau kojytes,tai ant vielos nieko nevynioju,tiesiai libdau mase,kai ji isdziusta,paslifuoju ir vel lipdau wink.gif taip kelis kartus,kol rezultatu bunu patyenkinta (uztenka 2-3 kartus)
Atsakyti
yyla,viskas aisku,aciu uz atsakyma 4u.gif Pas mane slifavimas atkrenta-ieskosiu kitu sprendimu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
dekoju uz gerus zodzius smile.gif
zaisliukas mano apie 12 cm
Atsakyti
masiania, labai mielas žaisliukas wub.gif , ir toks jau ne naujas atrodo, su savo istorija- galėtų būti visa serija tokių žaisliukų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 14, 15:34)
masiania, labai mielas žaisliukas wub.gif , ir toks jau ne naujas atrodo, su savo istorija- galėtų būti visa serija tokių žaisliukų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Vilma - aciu, sunkiausia buvo dazymas. Keli nesekmingi bandymai, ir taip ir taip, kol galu gale gavosi kas gavosi smile.gif
Siaip forma is plastilino, taigi dvieju vienodu zaisliuku kad ir kaip stenkis, neiseis. Tik +- lotuliukas.gif
Visa serija ... chm jeigu usteks entuziazmo ax.gif (antrasis tikrai bus, o toliau ???)
Atsakyti
Ir nereikia tokio pačio- svarbiausia, kad stilistiškai būtų panašu- čia kaip vaikystės (mano buvo jau tikrai senokai lotuliukas.gif ) žaisliukai- visi naudojami daug metų ir visi skirtingi thumbup.gif
Atsakyti
yyla, sauni lelyte, grazus svelnus atspalviai, ir puikiausia tas, kad su tiek detaliu ir atspalviu sugebejai islaikyti grazia visuma 4u.gif

masiania, susizavejau tavo puosmenele zaisliuku smile.gif jau toks mielas wub.gif super! labai palaikau ta ideja del tokiu zaisliuku serijos thumbup.gif labai laukiu nauju grazuoliu rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, dekoju uz gerus zodzius smile.gif
Ikvepete ! As nakti patriniau Aladino lempa ir ryte po pagalve radau stai ka smile.gif
user posted image
http://www.flickr.co...s/39626552@N00/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 15 rugsėjo 2009 - 13:11
Fantastika, masiania, wub.gif wub.gif wub.gif

P.S. ir aš noriu tokios lempos lotuliukas.gif
Atsakyti