Labai idomu ar nenoretumete pardavineti tokiu darbu, kaiptik kuriu internetini tinklapi anglijohje kuriame bus pardavinejami ramlu darbo papuosaliai ir namu dekoracijos ir panasus dalykai. Mes uzsidedame savo antkaini bet kaina kuria pasakote gausite. Jei susidomejote prasau susisiekti su manim aptarti detales ir jusu pasiulymus elektroniniu pastu Frrixin@yahoo.com
yyla, kokia fainute Man labai patinka toks ilgesingas zvilgsniukas ir kojytes labai graziai pastatytos...net nezinau kaip issireiksti...taip norisi priglausti ir pamyluoti kaip maza vaikuti Man lelyte asocijuojasi su svelnumu ir nekaltumu-va Dar norejau taves paklausti,kaip tau iseina padaryti tokias lygias kojytes? As nors ir apvynioju vielini karkasa folija,bet man mase susigumbuoja,kiek ja belyginciau...visos leles tokios celiulitines pas mane masiania, labai smagus (demesio, duosiu varda) Bumbolcikas. Labai ciotkas ir meniskas Tiesa,kokio ugio sis grazuolis?
mimo,as kai darau kojytes,tai ant vielos nieko nevynioju,tiesiai libdau mase,kai ji isdziusta,paslifuoju ir vel lipdau taip kelis kartus,kol rezultatu bunu patyenkinta (uztenka 2-3 kartus)
Vilma - aciu, sunkiausia buvo dazymas. Keli nesekmingi bandymai, ir taip ir taip, kol galu gale gavosi kas gavosi
Siaip forma is plastilino, taigi dvieju vienodu zaisliuku kad ir kaip stenkis, neiseis. Tik +-
Visa serija ... chm jeigu usteks entuziazmo (antrasis tikrai bus, o toliau ???)
Ir nereikia tokio pačio- svarbiausia, kad stilistiškai būtų panašu- čia kaip vaikystės (mano buvo jau tikrai senokai ) žaisliukai- visi naudojami daug metų ir visi skirtingi
yyla, sauni lelyte, grazus svelnus atspalviai, ir puikiausia tas, kad su tiek detaliu ir atspalviu sugebejai islaikyti grazia visuma
masiania, susizavejau tavo puosmenele zaisliuku jau toks mielas super! labai palaikau ta ideja del tokiu zaisliuku serijos labai laukiu nauju grazuoliu