Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(mju_mju @ 2009 09 11, 22:55)
oj aciu! kaip smagu girdeti gera zodi.. blush2.gif  nes dirbau tai jau ohoho... karsta.gif

tikrai labai įdomi lėlė.. thumbup.gif
Atsakyti
mju_mju, labai puiki meniška lėlė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O jau uodegos įspūdingumas........... wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mju mju, prisidedu prie pagyrų smile.gif, darbas vertas šitiek laiko, labai veidas patrauklus ir sendinimas tinka, o jau siuvinėjimas tai iš viso super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 11, 22:55)
oj aciu! kaip smagu girdeti gera zodi.. blush2.gif  nes dirbau tai jau ohoho... karsta.gif

atrodo tobulai thumbup.gif saunuole bigsmile.gif
Atsakyti
MJU[B] lelyte tiesiog super thumbup.gif .Jau nezinau kiek kartu perziurejau bigsmile.gif bigsmile.gif Man viskas kas karoliukais siuvineta patinka. Vienu zodziu labai patinka visas vaizdas, labai papuosi interjera.
Atsakyti
dar karta dekoju uz tiek daug demesio blush2.gif

as is viso esu karoliuku manjake doh.gif tiesiog tirpstu pamacius darbelius is karoliuku..ir siaip parduotuvese noreciau visus juos issluot smile.gif taip kad per savo vasaros atostogas sedejau ir siuvinejau. tos kepures per diena po ploteli issiuvinedavau, o kelnes per diena su puse smile.gif
Atsakyti
manoji smile.gif

user posted image
Atsakyti
yyla, labai puiki lėlė thumbup.gif , tokia susimąsčiusi, visa savyje- wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilm@: 13 rugsėjo 2009 - 14:30
Vyla grazu, tik nieko nesimato... greit ikelk nuotrauku is kitokiu rakursu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 09 13, 14:52)
manoji smile.gif

LELYTES NUOTRAUKA

wub.gif
Atsakyti
[quote=yyla,2009 09 13, 14:52]
manoji smile.gif
grazu bet nesimato visumos,nuotrauka labai didele unsure.gif

Atsakyti
mju-mju - idomi lele. labai suzavejo ideja , spalvos malonios. Toks isnesiotas darbas smile.gif Sekmes 4u.gif

YYla - thumbup.gif kostiumas be zodziu.. tiek detaliu blink.gif
Beja , YYlos nuorodele pastumejo mane pabandyti papier-mache

Toks Kaledinis personazas gavosi
user posted image
http://www.flickr.co...57600227573434/
Atsakyti