Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

Bateliai siūti. Forma (pėda) išpjauta iš putplasčio ir aptraukta oda. ax.gif

Aš keliu foto per Radikal-foto: http://www.radikal.ru/

- Spaudi Browse ir išsirenki iš savo kompo norimą įkelti foto.
- Spaudi melsvą mygtuką Загрузит.
- Po kelių sekundžių atsiranda sąrašas nuorodų. Nukopijuoji 2. numeriu pažymėtą eilutę po žalios spalvos žodeliais "Картинка в тексте" ir ją įkeli į savo rašomą žinutę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 11 rugsėjo 2009 - 19:40
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 11, 19:11)
voveryte, negaliu susilaikyt taves nepagyrus. padarei saunia lelyte, idomu koks jos ugis? veidelis labai savotiskas, matosi, kad ieskai saves. tai labai sveikintina  smile.gif  4u.gif 

man atrodo, kad butu labai idomu dirbti ne vienai, o bent su kazkuo, turiu omeny ne kursuose, bet siaip susedus dviese arba i bureli. juk tada butu galima pasidalint mintimis, idejomis...lelyte sukurti yra ilgas procesas, galbut visos dirbame savo metodais, bet sudejus patirti i kruva manau tikrai lengviau darbas eitusi..vienavertus dabar pagalvojau, kad musu forumo toks tikslas  blush2.gif
Papildyta:
dar merginos noriu pagalbos! pas mane jau sedi ant lentynos pabaigta lelyte, turiu ir nuotrauku, tik neprisimenu kaip ikelti i foruma  blush2.gif  gal patarsite?

Ačiū blush2.gif Jos ūgis beveik 40 cm.
Šiaip man irgi patiktų toks darbščiarankių būrelis biggrin.gif Ne kursai kur kokioms šešioms viena turi viską rodyti ir padėti, o dar laikui spaudžiant doh.gif
O nuotraukas čia aš irgi dedu kaip jurvite paaiškino mirksiukas.gif

QUOTE(jurvite @ 2009 09 11, 20:37)
Bateliai siūti. Forma (pėda) išpjauta iš putplasčio ir aptraukta oda. ax.gif

Aš keliu foto per Radikal-foto: http://www.radikal.ru/

- Spaudi Browse ir išsirenki iš savo kompo norimą įkelti foto.
- Spaudi melsvą mygtuką Загрузит.
- Po kelių sekundžių atsiranda sąrašas nuorodų. Nukopijuoji 2. numeriu pažymėtą  eilutę po žalios spalvos žodeliais "Картинка в тексте" ir ją įkeli į savo rašomą žinutę. mirksiukas.gif

gražiai bateliai gavosi, bandžiau ir aš su oda daryt, bet gavosi labai grubūs, gal oda per stora g.gif
Atsakyti
labai aciu uz pagalba jurvite! cia mano lelyte, beveik visos vasaros darbas ax.gif labai ilgai siuvinejau karoliukais galvyte, net pati stebiuos savim kaip uztekau kantrybes. ten, beje, ant galvos yra zuvies uodega, kuria irgi pati padariau (is popieriuko batams pakuot ir lipalo, truputis akvareles).

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mju-wow, super lele thumbup.gif . Labai meniska, su savo aura. "kepuraitei" is viso galeciau visa nakti ditirambus giedoti-labai krupstus ir unikalus apdangalas. Aplamai visa lelyte unikali. Sveikinu su siuo pavykusiu kurineliu 4u.gif stai balioniuks
Atsakyti
oj aciu! kaip smagu girdeti gera zodi.. blush2.gif nes dirbau tai jau ohoho... karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 11, 22:55)
oj aciu! kaip smagu girdeti gera zodi.. blush2.gif  nes dirbau tai jau ohoho... karsta.gif

Nuostabu bigsmile.gif bet ir sugebat bigsmile.gif wub.gif
Man turbut kantrybes neuztektu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 09 11, 22:36)
labai aciu uz pagalba jurvite! cia mano lelyte, beveik visos vasaros darbas  ...

Oho blink.gif Vat dar vienas talentingas žmogus thumbup.gif Labai įdomi lėlė, fantazija, įgyvendinimas... viskas super 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai įdomi originali lėlytė drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu,mju_mju su puikia lėlyte 4u.gif 4u.gif
Tik gal jos sėdėjimą pakoreguočiau, reiktų, kad nebutu tokia statiska mirksiukas.gif

Su kuo taip įdomiai nuspalvinai veidelį?
Atsakyti
Mju labai grazu. Zuvies uodega super. Ir sendinto veido ideja liuks. Nu vienu zodziu viskas labai graziai gavosi. 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
mju mju-As apsalus blink.gif blink.gif blink.gif cia kaip kokio profesionalo darbas,kuris jau leles kuria kelerius metus smile.gif {O gal ir taip wink.gif }vienu zodziu ,Suzavejo mane tavo lelyte wub.gif wub.gif wub.gif ji NEPAKARTOJAMA,ISSKIRTINE MENISKA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 12 rugsėjo 2009 - 07:47
labas visoms, labai aciu uz pagyrimus, net israudau blush2.gif is tikruju...labai malonu girdeti, kad patinka mano darbelis. smile.gif

veideli ispiesiau juodu piestuku (tokiu ne grafitiniu, o panasiu i akvarelini, bet ne akvareliniu), nes lakavau laku vandens pagrindu ir akvarelinis butu nubeges smile.gif o sendinti dekupazu tai ideja kazkaip sove, ir jau pirmaja savo lele sendinau..

lelytes pradejau daryti sia ziema ax.gif o sia labai ilgai truko kol pabaigiau. sedejo ji plikse ant lentynos, kol sugalvojau kaip aprengt. ta uodega buvau sugalvojus is pat pradziu, bet rubelius vis derinau ir keiciau...buvau visai kitaip sumascius, bet vat sitaip gavosi smile.gif

dabar bandau daryti stovincia lele, irgi turiu pradine ideja, bet nezinia kaip viskas atrodys pabaigus ax.gif
Atsakyti