QUOTE(prapieste @ 2009 09 11, 08:45)
[/quote
Vovere74 Ar as nesakiau, kad viskas gerai su tavo rankom. Prisijungiu prie Mimo pastebejimu,bet pazanga ir tobulejimas matosi.Gaila,kad neturi pinigeliu kursams, nes as tai labai patenkinta, kad lankiau. Jau darau kita lelyte, nors rankos dar dreba, bet bent jau zinau ka darau ir nuo ko pradeti. na paziuresim kaip pavyks man nuspalvinti veiduka, nes tai leles isvaizdai labai svarbu.]
Ačiū už gerą žodį. Nes kaip žinia - kritika, jei ji konstruktyvi yra labai geras dalykas, padeda tobulėti, siekti, eiti pirmyn. Bet vien kritika irgi nėra gerai, todėl kiekvienas geras žodis pakelia ūpą nenuleisti rankų ir toliau mokytis.
Man vat su nuspalvinimu irgi kaip loterija, nežinau kaip reik tonuot, kaip išgaut tą šešėlių efektą, bet kaip nors gal...
QUOTE(pavonija @ 2009 09 11, 10:02)
Vovere, smagi ryški lėlyte, svarbu nesustoti, o dirbti dirbti dirbti, visais patarimais pasinaudok ir bus vis gražiau , man atrodo esi blakstienas atvirkščiai užklijavus lyg būtų į link akies užsirietusios, o ne link antakių , ar tik taip nuotraukoje regisi?
Ačiū tau labai, tavo pačios darbeliai ir ta gera teigiama energija kuri iš jų sklinda, manau ne vieną nuteikia kūrybai
O dėl blakstienų tai taip

Jos kažkokios šį kartą man ne tokios pasitaikė, atvirkščiai priklijavus, nes jei taip kaip reikia klijuotos dar blogesnis vaizdelis buvo

Ant akių krenta ir viskas. Matyt aš akis taip labai ne kaip išlipdžiau, kad padoriai net blakstienų nėjo priklijuot

Palyginau šias su seniau pirktomis, tai senosios kitokios, normaliai atrodo

Žodžiu, kaip sakoma - blogam šokėjui ir ... maišo
QUOTE(pilka @ 2009 09 11, 12:46)
Vis užsuku pasižvalgyt, kaip čia sekasi. Kadangi pati irgi kankinausi kažkada be jokių kursų, tiek daug teko internete naktim sėdėt, kiekviena smulkmena atrodė be galo svarbi... Ir dabar kankinuos tik jau su didesniu malonumu Todėl tikrai žaviuosi, kad merginos taip kryptingai siekia savo Aišku, daug patogiau kai kursuose viską konkrečiai parodo, viskas vienoj vietoj, todėl turint kapeikėlių vis tik patogiausia kokius kursus praeit, bet... Ne visi kursai vienodi. Dabar labai daug vos porą darbų padariusių skelbiasi meistrėm, ir tai ne tik lėlių sferoje, tai liečia daugelį užsiėmimų. Todėl reikėtų būtinai pasižvalgyti ne tik po kursų vadovės darbus, bet ir po jos mokinių. Ir apsispręsti, ar tikrai apsimoka, gal pati geriau interneto pagalba išmokčiau juk pinigai visur ne maži. Svarbiausia nenuleisti rankų Todėl [b]vovere74 tiesiog nesustok, jei jau negali nurimt, reiškia, pasieksi savo
Negaliu nurimt, čia jau liga

Ačiū už palaikymą
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 11, 15:11)
oi ne,zinau kad irankiai patys darbo nepadarys tik tikiuosi kad su kokybiskesniais irankiais dirbti bus patogiau ir kokybiskiau. Ir darbas gal bus kokybiskesnis. Todel ir nepuoliau tuoj pirktis,norejau pirma paziuret kas tas lelyciu lipdymas,ar patiks

netycia pries kokius tris men i sita foruma uzklydau ir susizavejau. Kolkas sia liga dar tebesergu,dar nepraeina ir turbut nepraeis(tikiuosi) Sedevru tai kolkas tikrai nelaukit,nes man viskas dar labai nauja ir daug ko neismanau. Ypatingai sudetinga su lelytes puosyba.
Neisivaizduoju kaip ten tuos drabuzelius sendina niekur info nerandu o gal ieskot nemoku. butu tikrai gerai is Tei pasimokyt kadanors ir Ylos lelyciu puosyba man misle
Va tas ir man įdomu. Bet čia jau reik bendrai sendinimu daugiau pasidomėt, tada manau galima kažką ir su lėlėm bandyt.
QUOTE(jurvite @ 2009 09 11, 17:04)
Savaitgalį planuojam išlėkt kur pakeliaut, tai kaip tik ta proga nupirkau naujų baterijų foto-ratui, tad jau galiu parodyt kokie gi tie manosios lėlytės batukai

:
Nugis dailūs kokie

Siūta ar klijuota?