Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(vovere74 @ 2009 09 11, 00:08)
Labai įdomiai cituoji g.gif Spaudi cituoti ir po to atsakyti? Kai atsidaro langas su citata, savo tekstą rašyk po visos citatos su tais laužtais skliausteliais. Tada gražiai susidėlioja citata ir atsakymas 4u.gif
O iš ko darysi? Iš ko lipdysi? Ore stingstančią ar kepamą medžiagą naudosi?
Kokių įrankių ir iš kur lauki? Aš tai pirkau tuos guminius kaip teptukus tokius, bet tik vieną naudoju, su kitais nemoku elgtis doh.gif  Dar naudoju paprastą lūpoms skirtą teptuką, jis sušlapintas gražiai užglosto viską. Turiu ir plastilinui skirtas menteles, o dar norėčiau kažkokių stomatologinių instrumentų, arba tų metalinių kilpučių gal reiktų pasidaryt, bent jau kiek žiūrėjau visokius filmukus tai su tokiais gražiai visai formuojasi veidukai, aš su pirštais tai nesugrabalioju smulkių visokių įlinkimų doh.gif

ai,atsiprasau,taip jau man gaunasi blush2.gif na meginu atsakyt kaip mokei blush2.gif laukiu kol sese is Londono grys tai atves tuos silikoninius ir stomatologinius. o lipdau tai is kepamo "fimo pupen" dabar turiu prisidrozinejus visokiu irankiu is kinieciu lazdeliu tai ju pagalba ir bandau
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 09 08, 12:08)
Tei, manau,kad galetum pamokyti lelyciu papuosimo,aprengimo, aksesuaru darymo. Tau tai labai puikiai iseina thumbup.gif

hmmm... cia butu vienas is variantu...bet tada reiketu vistiek ir lelyte lipint - kad butu ka puosti smile.gif

Vovere grazios spalvos tavo lelyte. o del tu klaideliu - tai tu pasidek veidrodi toki padoraus dydzio pries save kai lipdai. Ir vis uzmes aki, kaip ten kas kurioj vietoj pas tave "prilipinta" wink.gif Atkreipk demesi i kaktos perejima i nosi, i smakriuka, i akiu padeti. Kai tik belipdant pasirodo kad kazkas nelabai gaunasi ar koks klausimas kyla, tuoj zvilgt i veidrodi ir paaiskeja viskas smile.gif Tikrai bus lengviau lipdyt.

Maksa smagu kad panaudojai pamokeles. lauksim lelytes pasirodant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 11, 00:26)
ai,atsiprasau,taip jau man gaunasi blush2.gif  na meginu atsakyt kaip mokei blush2.gif laukiu kol sese is Londono grys tai atves tuos silikoninius ir stomatologinius. o lipdau tai is kepamo "fimo pupen" dabar turiu prisidrozinejus visokiu irankiu is kinieciu lazdeliu tai ju pagalba ir bandau

Va ir gavosi thumbup.gif
Aš irgi vis ruošiuosi iš kepamo pabandyt, bet taip ir neprisiruošiu doh.gif Nes pirkti nėra, reik siųstis, ar internetu pirkt...
Kaip įdomiai sugalvojai iš tų lazdelių įrankius pasidaryt bigsmile.gif Žinai, aš manau, kad ne tuose dalykuose esmė, net geriausi instrumentai nepadės nemokšai. Taip, kad manau ir paprastomis lazdelėmis, kurias išsidroži, gali šedevrus kurti mirksiukas.gif

QUOTE(Tei @ 2009 09 11, 00:39)
Vovere grazios spalvos tavo lelyte. o del tu klaideliu - tai tu pasidek veidrodi toki padoraus dydzio pries save kai lipdai. Ir vis uzmes aki, kaip ten kas kurioj vietoj pas tave "prilipinta" wink.gif  Atkreipk demesi i kaktos perejima i nosi, i smakriuka, i akiu padeti. Kai tik belipdant pasirodo kad kazkas nelabai gaunasi ar koks klausimas kyla, tuoj zvilgt i veidrodi ir paaiskeja viskas smile.gif Tikrai bus lengviau lipdyt.

Maksa smagu kad panaudojai pamokeles. lauksim lelytes pasirodant wink.gif

Ačiū 4u.gif
Aš matyt per anatomijos pamokas kažkuo pašaliniu buvau užsiėmusi doh.gif lotuliukas.gif Atsidariusi monitoriuje veidų nuotraukas žiūrėjau kai lipdžiau, ale vis tiek nesigavo doh.gif Na nieko, aš užsispyrusi, bandysiu kol gausis lotuliukas.gif
Atsakyti

[/quote [B]Vovere74 Ar as nesakiau, kad viskas gerai su tavo rankom. Prisijungiu prie Mimo pastebejimu,bet pazanga ir tobulejimas matosi.Gaila,kad neturi pinigeliu kursams, nes as tai labai patenkinta, kad lankiau. Jau darau kita lelyte, nors rankos dar dreba, bet bent jau zinau ka darau ir nuo ko pradeti. na paziuresim kaip pavyks man nuspalvinti veiduka, nes tai leles isvaizdai labai svarbu.]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 11 rugsėjo 2009 - 07:46
Vovere, smagi ryški lėlyte smile.gif, svarbu nesustoti, o dirbti dirbti dirbti, visais patarimais pasinaudok ir bus vis gražiau rolleyes.gif , man atrodo esi blakstienas atvirkščiai užklijavus lyg būtų į link akies užsirietusios, o ne link antakių , ar tik taip nuotraukoje regisi?
Atsakyti

! 
Necituokite žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. Visos žinutės, kuriose cituojamos nuotraukos, bus trinamos !
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 09 11, 10:02)
Vovere, smagi ryški lėlyte smile.gif, svarbu nesustoti, o dirbti dirbti dirbti, visais patarimais pasinaudok ir bus vis gražiau  rolleyes.gif , man atrodo esi blakstienas atvirkščiai užklijavus lyg būtų į link akies užsirietusios, o ne link antakių , ar tik taip nuotraukoje regisi?

aš ir taip pat pagalvojau biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Vis užsuku pasižvalgyt, kaip čia sekasi. Kadangi pati irgi kankinausi kažkada be jokių kursų, tiek daug teko internete naktim sėdėt, kiekviena smulkmena atrodė be galo svarbi... Ir dabar kankinuos biggrin.gif tik jau su didesniu malonumu wub.gif Todėl tikrai žaviuosi, kad merginos taip kryptingai siekia savo thumbup.gif Aišku, daug patogiau kai kursuose viską konkrečiai parodo, viskas vienoj vietoj, todėl turint kapeikėlių vis tik patogiausia kokius kursus praeit, bet... Ne visi kursai vienodi. Dabar labai daug vos porą darbų padariusių skelbiasi meistrėm, ir tai ne tik lėlių sferoje, tai liečia daugelį užsiėmimų. Todėl reikėtų būtinai pasižvalgyti ne tik po kursų vadovės darbus, bet ir po jos mokinių. Ir apsispręsti, ar tikrai apsimoka, gal pati geriau interneto pagalba išmokčiau g.gif juk pinigai visur ne maži. Svarbiausia nenuleisti rankų thumbup.gif Todėl vovere74 tiesiog nesustok, jei jau negali nurimt, reiškia, pasieksi savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 11, 01:23)
Va ir gavosi thumbup.gif
Aš irgi vis ruošiuosi iš kepamo pabandyt, bet taip ir neprisiruošiu doh.gif Nes pirkti nėra, reik siųstis, ar internetu pirkt...
Kaip įdomiai sugalvojai iš tų lazdelių įrankius pasidaryt bigsmile.gif  Žinai, aš manau, kad ne tuose dalykuose esmė, net geriausi instrumentai nepadės nemokšai. Taip, kad manau ir paprastomis lazdelėmis, kurias išsidroži, gali šedevrus kurti mirksiukas.gif
Ačiū 4u.gif
Aš matyt per anatomijos pamokas kažkuo pašaliniu buvau užsiėmusi doh.gif  lotuliukas.gif  Atsidariusi monitoriuje veidų nuotraukas žiūrėjau kai lipdžiau, ale vis tiek nesigavo doh.gif  Na nieko, aš užsispyrusi, bandysiu kol gausis lotuliukas.gif

oi ne,zinau kad irankiai patys darbo nepadarys mirksiukas.gif tik tikiuosi kad su kokybiskesniais irankiais dirbti bus patogiau ir kokybiskiau. Ir darbas gal bus kokybiskesnis. Todel ir nepuoliau tuoj pirktis,norejau pirma paziuret kas tas lelyciu lipdymas,ar patiks mirksiukas.gif netycia pries kokius tris men i sita foruma uzklydau ir susizavejau. Kolkas sia liga dar tebesergu,dar nepraeina ir turbut nepraeis(tikiuosi) smile.gif Sedevru tai kolkas tikrai nelaukit,nes man viskas dar labai nauja ir daug ko neismanau. Ypatingai sudetinga su lelytes puosyba. Neisivaizduoju kaip ten tuos drabuzelius sendina verysad.gif niekur info nerandu unsure.gif o gal ieskot nemoku. butu tikrai gerai is Tei pasimokyt kadanors ax.gif ir Ylos lelyciu puosyba man misle g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAKSA: 11 rugsėjo 2009 - 14:12
Savaitgalį planuojam išlėkt kur pakeliaut, tai kaip tik ta proga nupirkau naujų baterijų foto-ratui, tad jau galiu parodyt kokie gi tie manosios lėlytės batukai ax.gif :

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 11 rugsėjo 2009 - 16:08
QUOTE(prapieste @ 2009 09 11, 08:45)
[/quote Vovere74 Ar as nesakiau, kad viskas gerai su tavo rankom. Prisijungiu prie Mimo pastebejimu,bet pazanga ir tobulejimas matosi.Gaila,kad neturi pinigeliu kursams, nes as tai labai patenkinta, kad lankiau. Jau darau kita lelyte, nors rankos dar dreba, bet bent jau zinau ka darau ir nuo ko pradeti. na paziuresim kaip pavyks man nuspalvinti veiduka, nes tai leles isvaizdai labai svarbu.]

Ačiū už gerą žodį. Nes kaip žinia - kritika, jei ji konstruktyvi yra labai geras dalykas, padeda tobulėti, siekti, eiti pirmyn. Bet vien kritika irgi nėra gerai, todėl kiekvienas geras žodis pakelia ūpą nenuleisti rankų ir toliau mokytis.
Man vat su nuspalvinimu irgi kaip loterija, nežinau kaip reik tonuot, kaip išgaut tą šešėlių efektą, bet kaip nors gal...

QUOTE(pavonija @ 2009 09 11, 10:02)
Vovere, smagi ryški lėlyte, svarbu nesustoti, o dirbti dirbti dirbti, visais patarimais pasinaudok ir bus vis gražiau , man atrodo esi blakstienas atvirkščiai užklijavus lyg būtų į link akies užsirietusios, o ne link antakių , ar tik taip nuotraukoje regisi?

Ačiū tau labai, tavo pačios darbeliai ir ta gera teigiama energija kuri iš jų sklinda, manau ne vieną nuteikia kūrybai 4u.gif
O dėl blakstienų tai taip doh.gif Jos kažkokios šį kartą man ne tokios pasitaikė, atvirkščiai priklijavus, nes jei taip kaip reikia klijuotos dar blogesnis vaizdelis buvo doh.gif Ant akių krenta ir viskas. Matyt aš akis taip labai ne kaip išlipdžiau, kad padoriai net blakstienų nėjo priklijuot blush2.gif Palyginau šias su seniau pirktomis, tai senosios kitokios, normaliai atrodo g.gif Žodžiu, kaip sakoma - blogam šokėjui ir ... maišo lotuliukas.gif

QUOTE(pilka @ 2009 09 11, 12:46)
Vis užsuku pasižvalgyt, kaip čia sekasi. Kadangi pati irgi kankinausi kažkada be jokių kursų, tiek daug teko internete naktim sėdėt, kiekviena smulkmena atrodė be galo svarbi... Ir dabar kankinuos tik jau su didesniu malonumu Todėl tikrai žaviuosi, kad merginos taip kryptingai siekia savo Aišku, daug patogiau kai kursuose viską konkrečiai parodo, viskas vienoj vietoj, todėl turint kapeikėlių vis tik patogiausia kokius kursus praeit, bet... Ne visi kursai vienodi. Dabar labai daug vos porą darbų padariusių skelbiasi meistrėm, ir tai ne tik lėlių sferoje, tai liečia daugelį užsiėmimų. Todėl reikėtų būtinai pasižvalgyti ne tik po kursų vadovės darbus, bet ir po jos mokinių. Ir apsispręsti, ar tikrai apsimoka, gal pati geriau interneto pagalba išmokčiau  juk pinigai visur ne maži. Svarbiausia nenuleisti rankų  Todėl [b]vovere74 tiesiog nesustok, jei jau negali nurimt, reiškia, pasieksi savo  mirksiukas.gif

Negaliu nurimt, čia jau liga biggrin.gif Ačiū už palaikymą 4u.gif

QUOTE(MAKSA @ 2009 09 11, 15:11)
oi ne,zinau kad irankiai patys darbo nepadarys tik tikiuosi kad su kokybiskesniais irankiais dirbti bus patogiau ir kokybiskiau. Ir darbas gal bus kokybiskesnis. Todel ir nepuoliau tuoj pirktis,norejau pirma paziuret kas tas lelyciu lipdymas,ar patiks mirksiukas.gif netycia pries kokius tris men i sita foruma uzklydau ir susizavejau. Kolkas sia liga dar tebesergu,dar nepraeina ir turbut nepraeis(tikiuosi)  Sedevru tai kolkas tikrai nelaukit,nes man viskas dar labai nauja ir daug ko neismanau. Ypatingai sudetinga su lelytes puosyba. Neisivaizduoju kaip ten tuos drabuzelius sendina niekur info nerandu o gal ieskot nemoku. butu tikrai gerai is Tei  pasimokyt kadanors ir Ylos lelyciu puosyba man misle

Va tas ir man įdomu. Bet čia jau reik bendrai sendinimu daugiau pasidomėt, tada manau galima kažką ir su lėlėm bandyt.

QUOTE(jurvite @ 2009 09 11, 17:04)
Savaitgalį planuojam išlėkt kur pakeliaut, tai kaip tik ta proga nupirkau naujų baterijų foto-ratui, tad jau galiu parodyt kokie gi tie manosios lėlytės batukai ax.gif :

Nugis dailūs kokie thumbup.gif Siūta ar klijuota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 11 rugsėjo 2009 - 16:58
voveryte, negaliu susilaikyt taves nepagyrus. padarei saunia lelyte, idomu koks jos ugis? veidelis labai savotiskas, matosi, kad ieskai saves. tai labai sveikintina smile.gif 4u.gif

man atrodo, kad butu labai idomu dirbti ne vienai, o bent su kazkuo, turiu omeny ne kursuose, bet siaip susedus dviese arba i bureli. juk tada butu galima pasidalint mintimis, idejomis...lelyte sukurti yra ilgas procesas, galbut visos dirbame savo metodais, bet sudejus patirti i kruva manau tikrai lengviau darbas eitusi..vienavertus dabar pagalvojau, kad musu forumo toks tikslas blush2.gif
Papildyta:
dar merginos noriu pagalbos! pas mane jau sedi ant lentynos pabaigta lelyte, turiu ir nuotrauku, tik neprisimenu kaip ikelti i foruma blush2.gif gal patarsite?
Atsakyti