Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

Mimo , labai įdomi tavo naujoji lėlė thumbup.gif thumbup.gif

Man irgi viena kart suanglėjo galvutė, net pūslės atsirado, tai aš tiesiog nušlifavau pūsles, ir nudažiau akriliniais dažais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 09 08, 23:05)
mergaites, nu plagijatores, tik pabandykit daryt leles su kasytem! cia mano patentas uzdetas-draudziu naudot!  bigsmile.gif  cool.gif
hausinka, tu gal neisiloginusi ziurejai lelyte-tai nepasididino nuotrauka. as kai paspaudziu-tai rodo per visa ekrana.
vovere, batai yra mazdaug iki kauliuku-toliau eina atseit kojine. buvau numezgusi tikras kojines,bet baisiai atrode-tai nudaziau ir nulakavau. dazyti butinai turejau ir ne tik kojas,bet ir rankas,nes kai kepiau,neuzdengiau folija ir leles viena koja ir ranka tiesiog suanglejo doh.gif -reikejo kazkaip padeti gelbeti... Beja, labai sunkiai lipdesi,vis iseidavo per maza galvyte. Kai ja nulipdziau,likusi dalis ejosi kaip is pypkes. Esu suzaveta naujos mases-ji labai paklusni ir maloni rankoje,nebega vos prisilietus. Maziau nervu kainuoja,jei kas nesigauna biggrin.gif

...del blizgumo-gal nuotraukose nelabai matosi,bet realybej tai blizga taip,kad net akys raibsta. bet jau susitaikiau su tuo.

Vilm@, cia mano pirmoji didele lele! pastacius butu kokie 27 cm mirksiukas.gif Del israisku esi visiskai teisi-mano leles liudnos-neiseina man smagiu nulipdyt,nors tikslingai stengiuosi tokias lipdyti verysad.gif

Vat ir bus su kasytėm ir dar ryžom tongue.gif Patentuok jei nori - aš nebijau tongue.gif
Aš matyt ne taip supratau, maniau, kad iš ore stingstančio lipdei g.gif Bet šiaip tai gudriai išsisukai mirksiukas.gif O 27 cm. tai dar ne tokia ir didelė, va kai kokių 45 cm padarysi tai bus didelė. Dėl liūdnų veidelių - visai kaip mano nuotraukos, visose liūdnom akim lotuliukas.gif Turi vadinasi savo braižą ir nieko nepadarysi, būsi liūdno veido lėlių meistrė mirksiukas.gif
Atsakyti
mju_mju, plaukuciai is isardytos dirbtiniu plauku gumytes: http://www.hood.de/i...86/13865481.jpg kazkas va tokio panasaus. Mano visu leliu plaukai is sios gumytes ax.gif
mamune, man tada butu reikeje iki karkaso slifuot,nes susvilinau tikraja to zodzio prasme-juodai lotuliukas.gif ...bus man pamoka kitam kartui.
vovere, na tokiu milziniu tai tikrai nesiimsiu-daugiu daugiausiai 30 cm! Man cia jau didele. Ant pensijos gal ir patapsiu meistre,o dabar tik megeja wink.gif Vistiek aciu uz komplimenta-savimeile pagloste ax.gif Uz tai leidziu kasas naudot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 09 09, 00:05)
vovere, na tokiu milziniu tai tikrai nesiimsiu-daugiu daugiausiai 30 cm! Man cia jau didele. Ant pensijos gal ir patapsiu meistre,o dabar tik megeja wink.gif Vistiek aciu uz komplimenta-savimeile pagloste ax.gif Uz tai leidziu kasas naudot  lotuliukas.gif

Niu jau net palengvėjo - galiu kasas pinti lotuliukas.gif Bet aš ne dėl to giriu tavo darbus, tikrai tikrai. Juk turiu tokią vieną Damutę prie mano gėlių ( o tai reiškia - garbingoj vietoj) sėdinčią mirksiukas.gif Tad žinau apie ką kalbu.
O kaip ten rekaliukai su Zuikiu? Ar gavo jis jau savo vorą ar vis dar vienišas?
Atsakyti
Noriu parodyt savo Neklaužadą, nors ir gėda po visų čia jūsų tokių meniškų darbelių blush2.gif Bet, tiek to - nesigavo taip kaip norėjau, sakiau, kad mano abi rankos kairiosios doh.gif tai labai nepeikit blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 10 rugsėjo 2009 - 19:24
[quote=vovere74,2009 09 10, 20:24]
Noriu parodyt savo Neklaužadą, nors ir gėda po visų čia jūsų tokių meniškų darbelių blush2.gif Bet, tiek to - nesigavo taip kaip norėjau, sakiau, kad mano abi rankos kairiosios doh.gif tai labai nepeikit blush2.gif
lelyte smpatiska,savotiska labai. klaideliu tai matau ax.gif bet komentuosiu tada kai nors viena savo padarysiu rolleyes.gif nekairios tos rankos viskas gerai thumbup.gif ne visiems tobulejimui laikas vienodas. sekmes 4u.gif
Atsakyti
vovere, tiek jau prigazdinai-galvojau,kad isvysiu baisia ragana. O cia visai simpatiska auksaplauke! Matosi,kad labai stengeisi, ypac akys dailiai ispiestos, rubelis dailus. Kritika: tavo lelytei truksta kaktytes,arba antakius zemiau nuleist reikejo. Akiu partija gal labiau ispausti reikejo,kaip ir lupytes,nes jos atrodo kaip uzdetos. Sukuosena puiki-man asmeniskai iki pilnos laimes sklastymo truksta lotuliukas.gif Imesk man i AZ savo maila-atsiusiu nuotrauku su atskiru veido daliu pamokelem. Ten labai viskas detalu ir aisku-manau,kad tau butu idomu. Lengva cia man kritikuot-atsiradau mat profe doh.gif Vistiek esi saunuole,lauksim nauju darbu!
Atsakyti
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 10, 22:30)
lelyte smpatiska,savotiska labai. klaideliu tai matau ax.gif bet komentuosiu tada kai nors viena savo padarysiu rolleyes.gif  nekairios tos rankos viskas gerai thumbup.gif  ne visiems tobulejimui laikas vienodas. sekmes 4u.gif

Ačiū, klaidelių, ką ten - klaidų doh.gif tai jau tikrai yra, bet mokausi jų mažiau daryti. Būtų gerai pasimokyti kažkieno padedamai, bet kadangi šiuo metu, kaip daugeliui, su pinigais ne pyragai - tenka mokytis pačiai. Daug medžiagų jau sugadinau dviračius išradinėdama doh.gif Žiūrint kokius filmukus jutūbėj atrodo taip lengva ir paprasta viskas, o kai reik pačiai padaryt tai oi kaip sudėtinga doh.gif
O kad lėlytė savotiška tai gal gerai? Savotiškas stilius gal atsiras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2009 09 10, 23:01)
vovere, tiek jau prigazdinai-galvojau,kad isvysiu baisia ragana. O cia visai simpatiska auksaplauke! Matosi,kad labai stengeisi, ypac akys dailiai ispiestos, rubelis dailus. Kritika: tavo lelytei truksta kaktytes,arba antakius zemiau nuleist reikejo. Akiu partija gal labiau ispausti reikejo,kaip ir lupytes,nes jos atrodo kaip uzdetos. Sukuosena puiki-man asmeniskai iki pilnos laimes sklastymo truksta lotuliukas.gif Imesk man i AZ savo maila-atsiusiu nuotrauku su atskiru veido daliu pamokelem. Ten labai viskas detalu ir aisku-manau,kad tau butu idomu. Lengva cia man kritikuot-atsiradau mat profe doh.gif Vistiek esi saunuole,lauksim nauju darbu!

Raganą jau vieną padariau, daugiau nedarysiu lotuliukas.gif
O kritika - teisinga thumbup.gif Viską tą matau, bet kai dariau kažkaip nesigavo tie dalykai nors tu ką doh.gif Akis tai išvis perdarinėjau, buvo ir forma ir spalvinimas kitokie. Sušvelninau kiek išėjo tą trūkumą, bet ne iki galo.
Sklastymą plaukučiams padariau, bet užklijavus teko taisyt ir jis dingo blink.gif Su vėlimu aš išvis dar reikalų neturėjus lotuliukas.gif
Ir nesakyk taip, kad negali kritikuot, aš tai priimu kaip naudingus patarimus thumbup.gif Ir su džiaugsmu priimsiu visus, tuos emeilu irgi biggrin.gif
Turiu dar vieną galvą išlipdžius, bet nedarysiu su ja nieko schmoll.gif ne kokia ji gavosi man, nenoriu tokios, geriau iš naujo bandysiu lipdyt.
Atsakyti
[quote=vovere74,2009 09 10, 23:10]
Ačiū, klaidelių, ką ten - klaidų doh.gif tai jau tikrai yra, bet mokausi jų mažiau daryti. Būtų gerai pasimokyti kažkieno padedamai, bet kadangi šiuo metu, kaip daugeliui, su pinigais ne pyragai - tenka mokytis pačiai. Daug medžiagų jau sugadinau dviračius išradinėdama doh.gif Žiūrint kokius filmukus jutūbėj atrodo taip lengva ir paprasta viskas, o kai reik pačiai padaryt tai oi kaip sudėtinga doh.gif
O kad lėlytė savotiška tai gal gerai? Savotiškas stilius gal atsiras biggrin.gif
kad savotiska zinoma gerai thumbup.gif todel ji (nezinau kaip issireikst) tokia TAVO 4u.gif o as kaip ir tu irgi siuo metu sau kursu leist negaliu verysad.gif o kai galesiu jauciu ir nebereiks lotuliukas.gif visi mano kursai jus visos ir internetas mirksiukas.gif sekmingai ir sa tas medzegas gadinu lotuliukas.gif sugadinau dar nedaug nes laiko daug neturiu lotuliukas.gif mat dirbanti esu

Papildyta:
[quote=vovere74,2009 09 10, 23:10]
Raganą jau vieną padariau, daugiau nedarysiu lotuliukas.gif
O kritika - teisinga thumbup.gif Viską tą matau, bet kai dariau kažkaip nesigavo tie dalykai nors tu ką doh.gif Akis tai išvis perdarinėjau, buvo ir forma ir spalvinimas kitokie. Sušvelninau kiek išėjo tą trūkumą, bet ne iki galo.
Sklastymą plaukučiams padariau, bet užklijavus teko taisyt ir jis dingo blink.gif Su vėlimu aš išvis dar reikalų neturėjus lotuliukas.gif
Ir nesakyk taip, kad negali kritikuot, aš tai priimu kaip naudingus patarimus thumbup.gif Ir su džiaugsmu priimsiu visus, tuos emeilu irgi biggrin.gif
Turiu dar vieną galvą išlipdžius, bet nedarysiu su ja nieko schmoll.gif ne kokia ji gavosi man, nenoriu tokios, geriau iš naujo bandysiu lipdyt.
as tau del sklastymelio toki patarima galiu duot. kai kita lelyte gaminsi istiesus plaukucius persiuk per sklastymo vieta masina su plonyte zilkute,man atrodo butu gerai,nors pati dar nemeginau
Atsakyti
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 10, 23:25)
kad savotiska zinoma gerai thumbup.gif todel ji (nezinau kaip issireikst) tokia TAVO 4u.gif  o as kaip ir tu irgi siuo metu sau kursu leist negaliu verysad.gif o kai galesiu jauciu ir nebereiks lotuliukas.gif  visi mano kursai jus visos ir internetas mirksiukas.gif  sekmingai ir sa tas medzegas gadinu lotuliukas.gif sugadinau dar nedaug nes laiko daug neturiu lotuliukas.gif mat dirbanti esu

O tai jau kažką esi padariusi? Pasirodysi? bigsmile.gif
Aš buvau kursuose, bet Artmanijos tuose pradiniuose. kaip karkasą pasidaryt, kaip lipdoma ir klijuojami rūbeliai. Viskas labai paprastai daroma. Reikia jau daugiau žinių, tų visų subtilybių, kaip veiduką teisingai anatomiškai išlipdyt, kaip spalvint, kokius įdomesnius rūbelius padaryt. Man išvis labiausiai imponuoja tokios minimalistinės lėlės, bet pati nei per kur į tą pusę nenueinu doh.gif
Šiaip aš irgi dirbanti, bet kažkiek laiko vis atrandu lėlėms. O norėtųsi daugiau, kursų kažkokių, pamokymų. Kaip būtų fainiai jei būtų įmanoma pas ką nors pasimokyti ne grupėje, ne kursuose, o tiesiog šiaip kada laiko ir noro yra ax.gif Et tie pinigai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 10, 23:33)
as tau del sklastymelio toki patarima galiu duot. kai kita lelyte gaminsi istiesus plaukucius persiuk per sklastymo vieta masina su plonyte zilkute,man atrodo butu gerai,nors pati dar nemeginau

Aš neturiu siuvimo mašinos doh.gif Sugedo senoji ir jau niekas jos nebetaisys verysad.gif Reiktų naują pirkt, bet šiuo metu svarbesni pirkiniai laukia..
Atsakyti
[quote=vovere74,2009 09 10, 23:35]
O tai jau kažką esi padariusi? Pasirodysi? bigsmile.gif
Aš buvau kursuose, bet Artmanijos tuose pradiniuose. kaip karkasą pasidaryt, kaip lipdoma ir klijuojami rūbeliai. Viskas labai paprastai daroma. Reikia jau daugiau žinių, tų visų subtilybių, kaip veiduką teisingai anatomiškai išlipdyt, kaip spalvint, kokius įdomesnius rūbelius padaryt. Man išvis labiausiai imponuoja tokios minimalistinės lėlės, bet pati nei per kur į tą pusę nenueinu doh.gif
Šiaip aš irgi dirbanti, bet kažkiek laiko vis atrandu lėlėms. O norėtųsi daugiau, kursų kažkokių, pamokymų. Kaip būtų fainiai jei būtų įmanoma pas ką nors pasimokyti ne grupėje, ne kursuose, o tiesiog šiaip kada laiko ir noro yra ax.gif Et tie pinigai doh.gif
Kai tik turesiu ka rodyt butinai parodysiu ax.gif reikia gi jum duokle uz pagalba atiduot smile.gif siandien dariau akytes tokias kaip Tei moke,gavos visai puse bedos tik nezinau ar kur panaudosiu. Laukiu dabar kol irankiai atkeliaus ir kai tik gausiu bandysiu kazka daryt laisvo laiko istaikius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 10, 23:53)
Kai tik turesiu ka rodyt butinai parodysiu ax.gif reikia gi jum duokle uz pagalba atiduot  smile.gif siandien dariau akytes tokias kaip Tei moke,gavos visai puse bedos tik nezinau ar kur panaudosiu. Laukiu dabar kol irankiai atkeliaus ir kai tik gausiu bandysiu kazka daryt laisvo laiko istaikius mirksiukas.gif

Labai įdomiai cituoji g.gif Spaudi cituoti ir po to atsakyti? Kai atsidaro langas su citata, savo tekstą rašyk po visos citatos su tais laužtais skliausteliais. Tada gražiai susidėlioja citata ir atsakymas 4u.gif
O iš ko darysi? Iš ko lipdysi? Ore stingstančią ar kepamą medžiagą naudosi?
Kokių įrankių ir iš kur lauki? Aš tai pirkau tuos guminius kaip teptukus tokius, bet tik vieną naudoju, su kitais nemoku elgtis doh.gif Dar naudoju paprastą lūpoms skirtą teptuką, jis sušlapintas gražiai užglosto viską. Turiu ir plastilinui skirtas menteles, o dar norėčiau kažkokių stomatologinių instrumentų, arba tų metalinių kilpučių gal reiktų pasidaryt, bent jau kiek žiūrėjau visokius filmukus tai su tokiais gražiai visai formuojasi veidukai, aš su pirštais tai nesugrabalioju smulkių visokių įlinkimų doh.gif
Atsakyti