Mes taip darydavom Uzgaveniu kaukes. Is plastelino pasidarydavom forma, ja sutempdavom kokiu vazelinu (kad butu po to lengviau nuimti plastelina ) tada klijuodavom laikrasciais ( klijai budavo skysta tesla, rodos vanduo su miltais),dedavom kokius penkis, sesis sluoksnius laikrasciu, virsutini sluoksni darydavom is svieisiai rudo popieriaus, dabar is tokio popieriaus yra maiseliai PC ir viska nudazydavom guasu...
QUOTE(laimikas @ 2009 09 07, 09:12)
Kaip idomu, dingo mano postas apie Tei sapnu pardaveja?
Labai grazus lapiukas. Tobula nuo A iki Z, viskas detales ideja.
Tei, o tu neorganizuoji kursu?

Aciu Laimikai, ir visoms kitoms mergicoms uz pagyras.
apie kursu organizavima audziu minti... tik kol kas nesugalvoju ko mokyti: pradmenys kaip ir nebeidomu, nes visi to paties moko. O sudetingesniems dalykams reikia daugiau laiko, per pora dienu tikrai nieko gero nenuveiksim....
Tai va, nebent specialiu pageidavimu kokiu butu, tai ir programa pgal juos sudaryciau

Mergaites, gal turit koki pasiulyma,ka daryt,kad nulakuota lele neblizgetu? Del tam tikru aplinkybiu turejau lakuot naujos leles kojas ir rankas ir jos po paraliais blizga!
Lakavau su matiniu laku, minetos dalys padengtos akriliniais dazais, mase LivingDoll. Ant veiduko blzgesio beveik nesimato,o visa kita nors skraidziai zeme prasmek...Ryt pasirodysiu...arba siandien vakare.
Tei, manau,kad galetum pamokyti lelyciu papuosimo,aprengimo, aksesuaru darymo. Tau tai labai puikiai iseina

Tei, manau,kad galetum pamokyti lelyciu papuosimo,aprengimo, aksesuaru darymo. Tau tai labai puikiai iseina

as tai lakuoju lelytes akriliniu matiniu puirskiamu laku,jis tiesa nera pigus,apie 28 lt.,bet uztenka ilgam.Siulyciau nupurksti dabar juom ir nebeblizges

Sveikos merginos
Vis uzsuku pasigrozet jusu kurinukais
Kedainiuose leliu paroda
lb grazios ir lb kruopsciai sukurtos lelytes

Vis uzsuku pasigrozet jusu kurinukais

Kedainiuose leliu paroda

mimo - faina, kad visos tavo leles skirtingos. Man paciai patinka eksperimentuoti , taip pat ir stebeti kitu eksperimentus

QUOTE(mimo @ 2009 09 08, 15:09)
yyla, as irgi naudoju matini laka akrilui, tik ne purskiama,o uzdazoma...jis vistiek blizga...
Kaip bebutu-stai mano pirmoji lele is LivingDoll, taip pat mano pirmoji didele lele
Sedinti yra 16 cm,o stovinti gal kokie 27cm
Kaip bebutu-stai mano pirmoji lele is LivingDoll, taip pat mano pirmoji didele lele

o tai tau čia tas blizgesys užkliūna kur batukai kaip odiniai atrodo ir pirštinė rokeriška.. man tai tokio crazy suteikia tas nieko nedaryk..

Vajei,kokia fainuole mimo lelyte
o as ir dabar va daraU LELYTE,SU DVIEM ILGOM RUDOM KASYTEM,bet tikrai tos minties nepasisavinau
o lakas na turi truputeli blizgesi,bet labai maza

o lakas na turi truputeli blizgesi,bet labai maza
Kokios visos šaunuolės
.
mimo, labai šaunios mažylės pas tave gaunasi
- visų tokie išraiškingi, truputį liūdni veidukai
- neįsivaizduoju, kaip tokį mažumą ir trapumą nulipdyt ir išpaišyt reikia
prapieste, pirmoji lėlytė labai šauni, "mamuniška"
yyla, labai patiko ir Juozukas, ir ypač Sigutės atostogos
- labai patinka tavo lėlyčių stilius
O tei sapnų pardavėjas tai iš viso nerealus- pamačiau ir likau be žado- ir visuma, ir detalės- kažkas nepaprasto

mimo, labai šaunios mažylės pas tave gaunasi

prapieste, pirmoji lėlytė labai šauni, "mamuniška"

yyla, labai patiko ir Juozukas, ir ypač Sigutės atostogos

O tei sapnų pardavėjas tai iš viso nerealus- pamačiau ir likau be žado- ir visuma, ir detalės- kažkas nepaprasto

mergaites, nu plagijatores, tik pabandykit daryt leles su kasytem! cia mano patentas uzdetas-draudziu naudot!
hausinka, tu gal neisiloginusi ziurejai lelyte-tai nepasididino nuotrauka. as kai paspaudziu-tai rodo per visa ekrana.
vovere, batai yra mazdaug iki kauliuku-toliau eina atseit kojine. buvau numezgusi tikras kojines,bet baisiai atrode-tai nudaziau ir nulakavau. dazyti butinai turejau ir ne tik kojas,bet ir rankas,nes kai kepiau,neuzdengiau folija ir leles viena koja ir ranka tiesiog suanglejo
-reikejo kazkaip padeti gelbeti... Beja, labai sunkiai lipdesi,vis iseidavo per maza galvyte. Kai ja nulipdziau,likusi dalis ejosi kaip is pypkes. Esu suzaveta naujos mases-ji labai paklusni ir maloni rankoje,nebega vos prisilietus. Maziau nervu kainuoja,jei kas nesigauna 
...del blizgumo-gal nuotraukose nelabai matosi,bet realybej tai blizga taip,kad net akys raibsta. bet jau susitaikiau su tuo.
Vilm@, cia mano pirmoji didele lele! pastacius butu kokie 27 cm
Del israisku esi visiskai teisi-mano leles liudnos-neiseina man smagiu nulipdyt,nors tikslingai stengiuosi tokias lipdyti

hausinka, tu gal neisiloginusi ziurejai lelyte-tai nepasididino nuotrauka. as kai paspaudziu-tai rodo per visa ekrana.
vovere, batai yra mazdaug iki kauliuku-toliau eina atseit kojine. buvau numezgusi tikras kojines,bet baisiai atrode-tai nudaziau ir nulakavau. dazyti butinai turejau ir ne tik kojas,bet ir rankas,nes kai kepiau,neuzdengiau folija ir leles viena koja ir ranka tiesiog suanglejo

...del blizgumo-gal nuotraukose nelabai matosi,bet realybej tai blizga taip,kad net akys raibsta. bet jau susitaikiau su tuo.
Vilm@, cia mano pirmoji didele lele! pastacius butu kokie 27 cm

saunuole mimo!
sauniai padirbejai ir issisukai is situacijos. o is ko darei plaukucius? labai idomu, taip naturaliai atrodo