jurvite, man smalsu koks tavo lelytes ugis? o nertos pirstinaites tai super

Džiaugiuos iš viso, kad pavyko bent viršutinius apdarus nufotografuot
Baterijos jau visai į pabaigą
Pakomentavau tuos dalykėlius, kuriuos foto mačiau, apie batus ir užmiršau
Taigi, juos dariau iš "jūros putplasčio
Išpjausčiau pagal formelę batelius ir aptraukiau oda. Kojinaites pasiuvau iš juodos pamušalinės medžiagos, tad atrodo kaip šilkinės
Lėlės ūgis 43cm (neatrodo labai didelė, bet pamatavus dideli skaičiai
) Apskritai, labai patenkinta, kad jai panaudojau visai paprastas medžiagas ir, nepaisant laiko bei elektros (suvamajai mašinai), ji man kainavo tik 5lt (už nėrinuką)

oho! tu cia pigiai sugebejai apsieiti...
as tai savo lelems isleidziu kruva pinigu, nesugebu atsispirti visokiems prabangiems audinukams, perku po maziausiai kiek kerpa, bet vistiek man leliu kurimas - brangus malonumas iseina. o nerinuku tai kai nueinu i parduotuve galva pametu ir prisiperku reikia ar nereikia

pigiu rubu parduotuvese galima atrasti labai graziu medziageliu ir uz labai prieinama kaina,viena karta pirkau bliuzele uz 2 litus,mat rankoveje buvo skyle,bet medziagyte kookia,isploviau parejusi
reikia tik netingti ieskoti
., o dar kartais pati apipaisau meziagels,kaip kad Miegancio Karalaicio kelnaites,ten viskas ispiesta yra

QUOTE(yyla @ 2009 09 06, 16:58)
Tikrai įdomu

Būtų įdomu sužinot su kuo jis ten darbavosi

Kokius kažin klijus naudojo? Ir su kuo dažė baltai, o po to juodai? Va kiek klausimų iškilo

Tei - Sapnu pardavejas nuostabus. Poza, kostiumas, snukiukas, siaip ideja - 10 balu
Yyla - dekoju uz naudinga nuoroda

Yyla - dekoju uz naudinga nuoroda

Kaip idomu, dingo mano postas apie Tei sapnu pardaveja?
Labai grazus lapiukas. Tobula nuo A iki Z, viskas detales ideja.
Tei, o tu neorganizuoji kursu?

QUOTE(vovere74 @ 2009 09 06, 16:32)
Tikrai įdomu
Negalėjau atsitraukt peržiūrėjau kelis kartus. Man labai patinka tokio tipo darbai.
Kas ta juoda medžiaga ant kurios klijavo laikraščius? Su kuo juos klijavo? O po to? Kaip kartonas koks plonas, ar specialus koks popierius?
Kokius kažin klijus naudojo? Ir su kuo dažė baltai, o po to juodai? Va kiek klausimų iškilo

Ta juoda masė man į plastiliną panaši, bet gal aš klystu

Aš irgi manau, jog toje pamokoje yra pagrindu plastilinas imtas, klijuoti klijuose mirkyti laikraščiai, vėliau storėlesnis rudas popierius.
QUOTE(debesyla @ 2009 09 07, 10:59)
Ta juoda masė man į plastiliną panaši, bet gal aš klystu
Baltai dažė, spėju, su gruntu - tokį pvz. naudoja ant drobės paruošiant tapymui, o paskui greičiausiai su aliejinais dažais - jie lėtai džiūsta, tai gal ir nusivalo taip? Na čia mano tokie paspėliojimai 

Manau, kad ir su modelinu taip galima

QUOTE(pavonija @ 2009 09 07, 11:42)
Aš irgi manau, jog toje pamokoje yra pagrindu plastilinas imtas, klijuoti klijuose mirkyti laikraščiai, vėliau storėlesnis rudas popierius.
Kiek daug plastilino

O ką išėmei tą plastiliną ir kitą figūrėlę lipdai