Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

jurvite, man smalsu koks tavo lelytes ugis? o nertos pirstinaites tai super smile.gif
Atsakyti
Džiaugiuos iš viso, kad pavyko bent viršutinius apdarus nufotografuot karsta.gif Baterijos jau visai į pabaigą doh.gif Pakomentavau tuos dalykėlius, kuriuos foto mačiau, apie batus ir užmiršau blush2.gif Taigi, juos dariau iš "jūros putplasčio thumbup.gif Išpjausčiau pagal formelę batelius ir aptraukiau oda. Kojinaites pasiuvau iš juodos pamušalinės medžiagos, tad atrodo kaip šilkinės rolleyes.gif Lėlės ūgis 43cm (neatrodo labai didelė, bet pamatavus dideli skaičiai blink.gif ) Apskritai, labai patenkinta, kad jai panaudojau visai paprastas medžiagas ir, nepaisant laiko bei elektros (suvamajai mašinai), ji man kainavo tik 5lt (už nėrinuką) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 06 rugsėjo 2009 - 14:16
oho! tu cia pigiai sugebejai apsieiti... blink.gif as tai savo lelems isleidziu kruva pinigu, nesugebu atsispirti visokiems prabangiems audinukams, perku po maziausiai kiek kerpa, bet vistiek man leliu kurimas - brangus malonumas iseina. o nerinuku tai kai nueinu i parduotuve galva pametu ir prisiperku reikia ar nereikia doh.gif
Atsakyti
pigiu rubu parduotuvese galima atrasti labai graziu medziageliu ir uz labai prieinama kaina,viena karta pirkau bliuzele uz 2 litus,mat rankoveje buvo skyle,bet medziagyte kookia,isploviau parejusi biggrin.gif reikia tik netingti ieskoti wink.gif., o dar kartais pati apipaisau meziagels,kaip kad Miegancio Karalaicio kelnaites,ten viskas ispiesta yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 06 rugsėjo 2009 - 15:32
Labai ydomu bigsmile.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 09 06, 16:58)

Tikrai įdomu thumbup.gif Negalėjau atsitraukt peržiūrėjau kelis kartus. Man labai patinka tokio tipo darbai.
Būtų įdomu sužinot su kuo jis ten darbavosi g.gif Kas ta juoda medžiaga ant kurios klijavo laikraščius? Su kuo juos klijavo? O po to? Kaip kartonas koks plonas, ar specialus koks popierius?
Kokius kažin klijus naudojo? Ir su kuo dažė baltai, o po to juodai? Va kiek klausimų iškilo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tei - Sapnu pardavejas nuostabus. Poza, kostiumas, snukiukas, siaip ideja - 10 balu thumbup.gif

Yyla - dekoju uz naudinga nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Kaip idomu, dingo mano postas apie Tei sapnu pardaveja? g.gif Labai grazus lapiukas. Tobula nuo A iki Z, viskas detales ideja. thumbup.gif Tei, o tu neorganizuoji kursu?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 06, 16:32)
Tikrai įdomu thumbup.gif  Negalėjau atsitraukt peržiūrėjau kelis kartus. Man labai patinka tokio tipo darbai.
Būtų įdomu sužinot su kuo jis ten darbavosi g.gif Kas ta juoda medžiaga ant kurios klijavo laikraščius? Su kuo juos klijavo? O po to? Kaip kartonas koks plonas, ar specialus koks popierius?
Kokius kažin klijus naudojo? Ir su kuo dažė baltai, o po to juodai? Va kiek klausimų iškilo lotuliukas.gif

Ta juoda masė man į plastiliną panaši, bet gal aš klystu biggrin.gif Baltai dažė, spėju, su gruntu - tokį pvz. naudoja ant drobės paruošiant tapymui, o paskui greičiausiai su aliejinais dažais - jie lėtai džiūsta, tai gal ir nusivalo taip? Na čia mano tokie paspėliojimai ax.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, jog toje pamokoje yra pagrindu plastilinas imtas, klijuoti klijuose mirkyti laikraščiai, vėliau storėlesnis rudas popierius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 07 rugsėjo 2009 - 10:42
QUOTE(debesyla @ 2009 09 07, 10:59)
Ta juoda masė man į plastiliną panaši, bet gal aš klystu biggrin.gif Baltai dažė, spėju, su gruntu - tokį pvz. naudoja ant drobės paruošiant tapymui, o paskui greičiausiai su aliejinais dažais - jie lėtai džiūsta, tai gal ir nusivalo taip? Na čia mano tokie paspėliojimai  ax.gif

Manau, kad ir su modelinu taip galima g.gif Gal net nereikia to balto pagrindo, tiesiog modelinas baltas ir tik juodą dėt ant viršaus g.gif

QUOTE(pavonija @ 2009 09 07, 11:42)
Aš irgi manau, jog toje pamokoje yra pagrindu plastilinas imtas, klijuoti klijuose mirkyti laikraščiai, vėliau storėlesnis rudas popierius.

Kiek daug plastilino biggrin.gif Kietokas jis toks jei su peiliuku pjaustė. Ein sau, vien tokį žmogelą kol iš plastilino išlipdytum, tai jau gaila būtų jį ir gadint lotuliukas.gif
Atsakyti
O ką išėmei tą plastiliną ir kitą figūrėlę lipdai rolleyes.gif
Atsakyti