Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(mimo @ 2009 06 23, 13:38)
vovere, regis tu kazkada klausei,ar kas dirba su metalinemis kilputemis. Kai susidomejau lelemis-tai nusipirkau tuos kilpinius irankius. Man jie pasirode per grubus-daug geriau dirbti vien pirstais ir tuo guminiu teptuku. Jei pameni mano ideta pati pirmaji leliuka (toki labai jau deformuota)-tai jis su tomis kilpomis formuotas.Bet tai tik mano patirtis, gal kazkurios ir su kilpomis moka graziai formuoti g.gif

Aš mačiau kažkur internete kaip su tom kilputėm darbuojasi, tai labai lengvai pasirodė. Bet jau taip nebemanau lotuliukas.gif Nes viskas iš šono žiūrint atrodo lengva kol nepradedi pati daryt lotuliukas.gif Aš gavau tuos guminius teptukus ir esu patenkinta, nors naudoju tik vieną. Tą kaip lašas, tokios formos. O tų kitų visokių kirstais kampais nemoku naudot, nežinau ką su kuriuo daryt. Dar darbuojuos su pirštais ir senais manikiūro įrankiais. Taip pat man nepamainomas vienas teptukas. Jis buvo skirtas lūpdažiui tept, bet man dabar jis labai padeda užglostyt visokius nelygumus, aštrumus. Daug mažiau reik su švitriniu popierium tada darbuotis.
Nervai ima - taip noriu imtis naujos lėlytės, bet negaliu per tuos savo pirštus doh.gif Dešimt kartų per dieną tikrinu - o gal jau sugijo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės - vovere74 , mimo - kokios jūs šaunuolės thumbup.gif Tiek gerų nuorodų įdėjot thumbup.gif Ačiū jums aciuks.gif
Bandau daryti ir aš lėlytes. Gal kada pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
mėlinytė, prasom i musu nedideli rateli!Labai laukiam pasirodymo 4u.gif
vovere, gal tave paguos tai,kad galbut as koki puse metu naujos leles nenulipdysiu. Diena ,kita ir ziurek visi pirstai sveiki wink.gif Nosi aukstyn smile.gif
Atsakyti
cia neseniai kazkuri minejot apie modelino skilinejima.. man cia labai aktuali problema  blush2.gif  gal pasidalintumet patirtim kaip su siuo dalyku kovojat? man tai visa laika suskilineja ir sugaistu labai daug laiko lopydama...gal zinot kokiu geru budu kaip tuos itrukimus uzlopyt?

As paprastai nelipdau leles visos is karto. Pirmiausia aplipdau karkasa nestoru sluoksniu modelino, leidziu pilnai isdziut, ir tik tada ant virsaus lipdau galutine forma.
Karta paskubejau ir nulipdziau visa torsa is karto, tai po to teko isklilimus lopyt...laiko sugaisimo atzvilgiu isejo tas pats lotuliukas.gif
Na ir kaip jau merginos minejo, dar skyla kai sujudini ne iki galo isdziuvusia lele.

O o lopiau tai paprastai: suslapinau iskilima, pagilinau ji ir prikisau modelino.
Atsakyti
Sveikutes,labai idomiai cia snekate,dauk naudingos informacijos,as tai kiekviena diena paskaitau,.dekui biggrin.gif

o cia mano angelelis biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
yyla, nuostabus angelelis! o plaukuciai tai wub.gif pasaka kazkokia bigsmile.gif labai toks su meile angelelis heart.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

4u.gif Labai mielas angelelis wub.gif
Gal galima butu paklausti is kokios mases tu lipdai ir kokiais dazais seseliuoji,labai naturaliai ir svelniai atrodo kunelis wub.gif
liabai grazios tavo lelytes thumbup.gif
Atsakyti
yyla, labai mielas angelelis. Man kazkuo primena skraidyti besimokinanti paukstuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2009 06 23, 22:38)
Mergaitės - vovere74 , mimo - kokios jūs šaunuolės  thumbup.gif  Tiek gerų nuorodų įdėjot  thumbup.gif  Ačiū jums  aciuks.gif
Bandau daryti ir aš lėlytes. Gal kada pasirodysiu  mirksiukas.gif

Aciu ir sveikute 4u.gif Ir ne gal, o butinai parodyk mirksiukas.gif

QUOTE(mimo @ 2009 06 23, 23:38)
vovere, gal tave paguos tai,kad galbut as koki puse metu naujos leles nenulipdysiu. Diena ,kita ir ziurek visi pirstai sveiki wink.gif Nosi aukstyn  smile.gif

Niu jo, paguos mane, kad tu negalesi lelyciu daryt verysad.gif Kokia cia paguoda? Juk norisi tavo darbeliais pasidziaugt ax.gif Lauksim.
O ta lelyte, liepos 1 dienai jau paruosta?

QUOTE(yyla @ 2009 06 24, 17:59)

o cia mano angelelis biggrin.gif

As angeleli jau apziurejau tavo temuteje. Labai patiko. Nuostabus angelelis, toks truputi padykes, bet santurus. Apkabint kazka, ar nuskrist vejeliui paputus pasiruoses...
Atsakyti
Lele jau seniai padaryta. Tik va su pagrindu kankinuosi-ji jau nudaziau,bet vistiek jis man neitinka schmoll.gif Neapsikentusi turbut iskepsiu blyna ir ant jo lele prilipdysiu. Veliau imesiu to negraziojo pagrindo nuotrauka,gal gausiu kokiu ideju,kaip ji pagrazinti...
Atsakyti
na va susiradau naują temą ir joj jau tiek visko daug labai mieli namučiai smile.gif
o man va dar kilo klausimas kokių čia geriausiai pradžiai nusipirkt akrilinių dažų, nes randu tik po vieną spalvą, kokios firmos labiau tiktų kokie atspalviai, apskritai kaip jie ir su kuo valgomi.. nes iki šiol viską darydavau su guašu.. na gal kas su jais susidūrę atsakys plačiau.. 4u.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nauja ne visada geriau nei sena @ 2009 06 24, 22:31)

Gal galima butu paklausti is kokios mases tu lipdai ir kokiais dazais seseliuoji,labai naturaliai ir svelniai atrodo kunelis wub.gif
  liabai grazios tavo lelytes thumbup.gif

Dėkui mergaites biggrin.gif

o sis angelelis libdytas iš paperclai mases,o daziau visa akriliniais dazais,emiau splavas- balta,ochra ir pacia tamsiausia ruda smile.gif
Atsakyti