Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

O cia mano Juozukas biggrin.gif

ladoll.,24 cm

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 09 02, 13:03)

ladoll.,24 cm

lotuliukas.gif juozukas lotuliukas.gif
thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=yyla,2009 09 02, 13:03]

ladoll.,24 cm

yyla vardas tavo zvejui labai tinka, man patiko veido tonavimas, man su akriliniais taip neiseina, arba tu dazai kitokiais dazais. Dar norejau paklausti apie mase LADOLL ar ji labai panasi i PAPERCLEY, kuri geriau tau patinka?

Vovere74 pamirsau pasakyti kur mokiausi, mano mokytoja MAMUNE. Aciu Jai, man labai padejo jos pamoka, labai nuosirdziai ir smulkiai viska parode kaip lipdyti, padaryti karkasa ir aprengti lelyte.

JURATELE ka besakytum neblogai lelyte atrodo ir jai ji pirma tai nieko nekeisk, o kai darysi kita bus daug drasiau. Sekmes, nes tik dirbdamos mokomes.
Atsakyti
Su akriliniais,prisiekiu wink.gif

man labaiu patinka ladoll mase,ji slidesne uz paperclai,ir maziau skilinejakai isdziusta,o siaip jos labai panasios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 09 02, 14:57)
Su akriliniais,prisiekiu wink.gif

man labaiu patinka ladoll mase,ji slidesne uz paperclai,ir maziau skilinejakai isdziusta,o siaip jos labai panasios wink.gif

Gal as netaip darau. Tiesiog dazau teptuku vienur tamsiau kitur sviesesne spalva, bet man nevisai taip gaunasi. Esu skaiciusi kazkur, kad pirmiausia tamsia spalva visa veida nudazo, paskui su kempinele iskiliausias vietas nuplauna ir jos gaunasi sviesios. Dar kazkur girdejau, kad nealiejine pastele tonuoja. Man kolkas nesigauna, bandysiu mokytis tapybos.
Atsakyti
yyla - na kaip visada, saunuole. fainas personazas, suzavejo kojytes ir bateliai smile.gif meskere - kaip tikra thumbup.gif .
Atsakyti
Atrodo kad antras bandymas visiskai nevykes
Atsakyti
juratele, tik nenusimink ir nenustok bandyti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 09 02, 17:26)

kodėl tu taip manai, tai juk tik pastebėjimai, nereiškia, kad tu blogai padarei.. 4u.gif nereiškia, kad kiti teisingai galvoja..aš pvz parašau, kas man šauna į galvą pamačius.. vienai taip atrodo kitai taip tiesiog gal tavo stilius vienai patiks kitai ne.. o išklausius daug skirtingų nuomonių rasi savo vidurį, kantrybės tau:) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2009 09 02, 16:06)
Gal as netaip darau. Tiesiog dazau teptuku vienur tamsiau kitur sviesesne spalva, bet man nevisai taip gaunasi. Esu skaiciusi kazkur, kad pirmiausia tamsia spalva visa veida nudazo,

drinks_cheers.gif taip ir darau,tik nenaudoju kempinels,viska su teptuku,na reikia technika pagauti,jau po truputeli isisavinu ja,bet dar reikia tobulinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal žinot kaip patekt į Jūratės Jūros Jasevičienės lėliu gaminimo kursus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 09 02, 18:26)

Juratele - ka tu? Juk viskas pataisoma smile.gif Aisku, savo lelyte, kaip kudikelis, pati graziausia. Bet vios pastabos geranoriskos ir tikrai naudingos (juk tu mokaisi savarankiskai, kaip kitaip tobuleti? ) . Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti