Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

[quote=vovere74,2009 08 28, 17:45]
thumbup.gif bigsmile.gif Čia pirma lėlė??? blink.gif Nieko sau, aš jau visai pasimečiau, rimtai mano abi rankos gal kairiosios g.gif doh.gif

vovere74 , Liucija aciu uz pagyrimus. Dar antros nebaigusi, gali taip ir neiseiti, as mokiausi kursuose ja daryti, o savarankiskai padaryta bus kiek kitokia.

Vovere74 tavo viena ranka tikrai desine, tik nusiteikt reikia pozityviai ir viskas gausis ir as nesimokiau nei skulpturos,nei dailes tik siuti, bet labai tikejau ir norejau daryti leles ir tikrai darysiu, net jei jos netobulos bus.
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2009 08 29, 09:47)
vovere74 , Liucija aciu uz pagyrimus. Dar antros nebaigusi, gali taip ir neiseiti, as mokiausi kursuose ja daryti, o savarankiskai padaryta bus kiek kitokia.
Vovere74 tavo viena ranka tikrai desine, tik nusiteikt reikia pozityviai ir viskas gausis ir as nesimokiau nei skulpturos,nei dailes tik siuti, bet labai tikejau ir norejau daryti leles ir tikrai darysiu, net jei jos netobulos bus.

Nesvarbu, kad kursuose, vis tiek kaip pirma tai liuks thumbup.gif O pas ką kursuose buvai? Labai jau žiūriu detaliai visas veidukas padarytas ir rankytės. Mūsų Artmanijos kursuose tokių dalykų išvis nemokė. Net vis kartojo, kad nesistengtume veido bruožų, nosies, lūpų išlipdyt, nudažysit ir bus gerai, sakė doh.gif Atseit lūpų galima išvis nelipdyt, o su teptuku tik išpiešt doh.gif
O dėl mano pozityvumo, na stengiuos nepasiduot pesimizmui, bet kai pasižiūriu čia į kitų darbelius doh.gif Kad visų lėlės, net pirmos daug geriau gaunasi nei mano jau kelintoji, septintą berods darau g.gif
Ai, nesvarbu, aš lėles ne pardavimui ir ne parodoms darau, sau. Kaip gausis taip bus gerai. Svarbu mano pačios daryta.
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2009 08 26, 09:15)
Norejau paklausti gal ka girdejote apie leliu paroda Kedainiuose rugsejo men. 4 diena atidarymas, Bet daugiau nieko nezinau nei kurioje galerijoje,nei kiek bus lelininku.
[B]Mammune.TEI, Vyla  net nerandu ipatingesniu zodziu apie jusu lelytes, negu jau pasakyta, vienu zodziu Super bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kedainiuose parodos atidarymas 2009 09 04 17 val.,vyks iki spalio vidurio. Monkutes muziejuje, Basanaviciaus g. 45
manau, kad atidarymas bus labai grazus, bus visos lelininkes is Lietuvos, prasome atvykti.
Be lietuvaiciu lėliu, kiek zinau bus leles is Latvijos ir Amerikos, taip , kad tikrai bus kur akis paganyti biggrin.gif
O be to , dar atidarymas tarptautines parodos Rygoje 2009 09 02 iki rugsėjo pabaigos
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 08 29, 12:51)
Kedainiuose parodos atidarymas 2009 09 04 17 val.,vyks iki  spalio vidurio. Monkutes muziejuje, Basanaviciaus g. 45
manau, kad atidarymas bus labai grazus, bus visos lelininkes is Lietuvos, prasome atvykti.
Be lietuvaiciu lėliu, kiek zinau bus leles is Latvijos ir Amerikos, taip , kad tikrai bus kur akis paganyti biggrin.gif
O be to , dar atidarymas tarptautines parodos Rygoje 2009 09 02 iki  rugsėjo pabaigos

Na labai ruosiuosi, jeigu nieks nesutrugdys butinai atvyksiu
Atsakyti
Cia mano antroji lelyte, tikiuosi labai neispeiksit, nes vis dar savarankiskai mokinuosi daryti smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 09 01, 15:46)
Cia mano antroji lelyte, tikiuosi labai neispeiksit, nes vis dar savarankiskai mokinuosi daryti smile.gif

labai liūdna lėlytė, bet šilta.. pirma mintis kilo, kur kojos.. ir kažkaip pagalvojus radau.. o gal sijonuko apačioj reiktų kažko kas tas kojytes išskirtų kiek.. gal baltos juostelės gifiūro ar į sijoną kokį kitokios spalvos sluoksnį įpint.... ar diržiuką ir batukus tamsius daryt.... bet labai gražu thumbup.gif o antra mintis buvo, kad gal žalios sruogos plaukuose būt gražu ir kaspinai kitokios nei suknelė spalvos.. bet čia tik man gal tokios mintys kilo smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Pabandysiu pasitaisyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 09 01, 16:56)
Pabandysiu pasitaisyti  blush2.gif

nėr ką taisyt, čia tik mano nuomonėsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 09 01, 16:56)
Pabandysiu pasitaisyti  blush2.gif

O man patiko tavo lele, tokia tikras gamtos vaikas su nekaltu zvilgsniu mirksiukas.gif , ir visai nesvarbu, kad spalva ta pati ax.gif , kita karta jei noresi tokia monospalvine lele kurti, tai pasirink fakturas kitokias, ir atspalviais pazaisk, bigsmile.gif
nes istikro labai nedrasu pacioje pradzioje, vis bijai ka nors ne taip suderinti ir tada nei paciai patiks, nei kitam parodyt galesi g.gif
Atsakyti
Juratele,labai svelni lelyte wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 09 01, 23:04)
O man patiko tavo lele, tokia tikras gamtos vaikas su nekaltu zvilgsniu mirksiukas.gif , ir visai nesvarbu, kad spalva ta pati  ax.gif  , kita karta jei noresi tokia monospalvine lele kurti, tai pasirink fakturas kitokias, ir atspalviais pazaisk,  bigsmile.gif 
nes istikro labai nedrasu pacioje pradzioje, vis bijai ka nors ne taip suderinti ir tada nei paciai patiks, nei kitam parodyt galesi g.gif

Juratele - ausytes reiketu paslifuoti is veido puses. Paliesk savo ausis smile.gif Jos ne priklijuotos prie sonu, o uzauga (nemoku paaiskinti, bet jei paliesi savo, manau, suprasi smile.gif)
Rankytes vienodai plonos , o pagal mane, turetu buti nuo peties - storesnes (daugiau audinuko priviniuok nuo peties iki alkunes). Ir peciai neisryskinti (nors gal buvo toks sumanymas). Tai tik mano nuomone .... blush2.gif Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Juratele labai svelni lelyte thumbup.gif tokia snieguole vasarine.......biski issigandusi blush2.gif ......kadase merginos buvo idejusios labai geru nuorodeliu akytems piesti tik kaskaip nebeatsidaro jos....gal dar kas turi savo lobynuose ir galetu imesti .....ir tik pora stricheliu ir isgastcio lyg nebuta mirksiukas.gif
Atsakyti