Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(rooma @ 2009 08 26, 20:24)
Prapieste,
Dar Rygoje paroda bus, gali paziureti čia

rooma dar karta aciu, bet Latvija man pertoli, pati prastai vairuoju, o vyras vargei nuvez.
Atsakyti
bigsmile.gif Tei, ohoho, koks grožis Lapinuko wub.gif wub.gif wub.gif
O jau kruopšumas wub.gif wub.gif , kiekviena detalytė, jau taip kruopščiai atlikta wub.gif wub.gif Nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
ir musu yyla parodoje dalyvaus thumbup.gif drinks_cheers.gif -plakate lelyte atpazinau smile.gif
Atsakyti
va je koki nuostabu pasirodyma prazioplinau tei....as be amo toks sapnu nesejas net nemiga iisbaidytu........ 4u.gif 4u.gif 4u.gif .......na merginos viena uz kita geresnes.......fantastika......laukiu ziemos ilgu valkaru ....sulauksime daugybes graziu darbeli
Atsakyti
ooo, kaip saunu kad pasidalinot informacija apie paroda! tarp kitko, jei neklystu, matau plakate ir mamunes "meile" g.gif

o tei lapiukas tai kruopstumo isikunijimas... notworthy.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 27 rugpjūčio 2009 - 20:00
Stai ir mano zadetoji pirma lelyte , kad ja turiu dekinga mamunei.

user posted image

user posted image

O cia Artmanijos knygos keli puslapiai kurie liecia leliu lipdyma.Lelytes tiek puslapiu, o kates yra dar du, ten smulkiai parodyta, kaip dazyti ir aprengti. O kita dalis knygos skirta dekupazui. As labai patenkinta sia knyga irlabai laukiu kitos dalies.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tei, nerealus Sapnu pardavejas, netekau zado, tikrai auksines rankas turi wub.gif
Atsakyti
fantastiskos leles
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2009 08 27, 21:39)
Stai ir mano zadetoji pirma lelyte  , kad ja turiu dekinga mamunei.
...

thumbup.gif bigsmile.gif Čia pirma lėlė??? blink.gif Nieko sau, aš jau visai pasimečiau, rimtai mano abi rankos gal kairiosios g.gif doh.gif

Ir ačiū už knygos puslapius 4u.gif
Atsakyti
Nieko sau pirmoji bigsmile.gif Pirma, bet tokių ryškių, aiškių, savotiškų veido bruožų wub.gif Gėris, įdomu, kokia bus 10-toji rolleyes.gif
Atsakyti
Tei toks grazus,toks mielas lapinelis kad nuostabesnio ir nesusapnuociau wub.gif netekau amo unsure.gif as tavo lelyciu gerbeja notworthy.gif saunuole!!!!
Atsakyti