Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

tikrai puiki nuoroda su lelem. labai grazios lelytes smile.gif
Atsakyti
''Sigutės atostogos'',pacios lelytes aukstis be aitvaro 24 cm

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
yyla superine lelyte wub.gif
Atsakyti
dekui ,malonu wink.gif
Atsakyti
Nu, yyla, labai liuks thumbup.gif . Tavo Sigutė ir mano Liusė galėtų būti draugės ax.gif - abi apvaliaveidės, viena su aitvaru, kita su vėjo malūnėliu biggrin.gif ... Nu liuks, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu, Yyla su puikia lėlyte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pristatau Gėlininko žmoną biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 08 24, 18:44)
''Sigutės atostogos'',pacios lelytes aukstis be aitvaro 24 cm

QUOTE(mamune @ 2009 08 25, 00:17)
Pristatau Gėlininko žmoną biggrin.gif

kokios grazuoles wub.gif
Atsakyti
yyla, labai simpatiska tavo mergiote. Man tokia panasi i karaliuka, gal ji jo sese? :)Kaip jie poroje atrodo? Man labai patiko visos kompozicijos dinamika-atrodo aitvaras tuoj auksciau pakils ir suknele taip vejuje plazda thumbup.gif . Kaip tau pavyko si efekta isgauti? Gal su krakmolu?
mamune, na ir spartuole tu-zmonos dygsta kaip grybai po lietaus. Kada gi pagaliau visu zmonu vyriskius pamatysim? tongue.gif Tu suknele pati siuvinejai? Labai dailiai atrodo, pagyvina visa ruba. Nedaugzodziaujant-labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Mamune, koks kruopščiai sukurptas rūbas ( nors kitaip ir nebūna matyt rolleyes.gif ), gražuolė žmonikė, o gal tiesiog gražuolė gėlininkė, nes kitaip turėsi mums visų žmonų vyrus parodyti biggrin.gif
Atsakyti
Labai miela Sigutė smile.gif Jos stovėsena tokia natūrali, daili, patiko veidelis, plaukučiai mirksiukas.gif Sėkmės kūryboje smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas galetu isduoti paslapti, kaip padaryti tokius grazius rubelius? Jie gal kazkaip sendinami?

user posted image
Atsakyti