Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(masiania @ 2009 08 21, 20:01)
Voveryte, nustok panikuoti. nereikia kelti sau tiksla per akimirka nuversti kalnus. Judek letai, bet nuosekliai. Neforsuok ivykiu, neskubek. Pradek nuo paprastesniu (bet nuo to - ne prastesniu) dalyku prie sudetingesniu (jeigu noresi, nes man kaip tik norisi, kuo toliau tuo labiau, supaprastinti ir suprimitivinti ).  SEKMES  4u.gif

Ačiū 4u.gif Panikuotoja aš, tiesiogine prasme blush2.gif
Vat bjaurus mano būdas - visko noriu čia ir dabar doh.gif Jeigu nesigauna labai gerai, tada jau katastrofa doh.gif Perfekcionistė esu. O dabar susidūriau su kažkuo kas man neįkandama blink.gif
Dabar trumpam padėjau į šoną lėlytes, žiūriu į jas ir nekišu pirštų lotuliukas.gif Kai susitaikysiu su tuo, kad kas gavosi tas, tada imsiuos jų toliau. Kol kas jas mintyse darau.
Atsakyti
[/B]Vovere74 dabar darausi remonta, tai kompas ijungtas tik kaikada, o visi kiti priedai neprieinami, bet po keliu dienu baigsis netvarka, tada ir pabandysiu skanuoti. Ten gal keturi puslapiai, viename lapute, o kituose lele. Visa is folijos ir aplipdyta modelinu. Veidas be ipatingu bruozu, labai paprasta.. Lapute truputi sudetingesnė ir graziai aprengta.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 08 21, 19:11)
Gal apie šitą parduotuvę kalbate? kur galima rasti paperclay  mirksiukas.gif

Tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
Masiania, lėlytė tikrai labai realistiška, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man įdomu būtų pamatyti nuotrauką mirksiukas.gif , ar pagal gyvą modelį kūrei? g.gif
Ir dar , iš kokios masės darei?

Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 08 21, 17:12)
dekoju uz vertinga informacija smile.gif

Fuuu, baigiau portretine smile.gif (as prasta fotografe, sorry blush2.gif )
user posted image

l;ele kaip gyva bigsmile.gif manau labai panasi ta zmogu turetu but bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
masiania, sveikinu su nauja lelyte 4u.gif Labai graziai plaukuciai atrodo ir stovelis. Jis dekupuotas?Kokio dydzio lelyte?
vovere, gal tau viskas is ranku slysta,nes nori, kad lelyte butu labai jau realistiska, proporcinga,kaip gyvas zmogutis? Pabandyk lipdyti apie tai negalvodama,neskubedama.Tada gal gimtu ypatinga voveruskine lele wink.gif
Pasiziurek :
http://doll.perm.ru/vistavke.htm
Cia pilna nestandartiniu lelyciu ir man jos pacios graziausios wub.gif .
Atsakyti
mimo, puiki nuoroda! kokiu nuostabiu lelyciu prisiziurejau wub.gif ir tikrai ikvepia toliau darbuotis "saviskai" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 08 21, 16:12)
dekoju uz vertinga informacija smile.gif

Fuuu, baigiau portretine smile.gif (as prasta fotografe, sorry blush2.gif )
[]

šitoj lėlėj pamačiau mamąsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2009 08 21, 21:28)
[/B]Vovere74 dabar darausi remonta, tai kompas ijungtas tik kaikada, o visi kiti priedai neprieinami, bet po keliu dienu baigsis netvarka, tada ir pabandysiu skanuoti. Ten gal keturi puslapiai, viename lapute, o kituose lele. Visa is folijos ir aplipdyta modelinu. Veidas be ipatingu bruozu, labai paprasta.. Lapute truputi sudetingesnė ir graziai aprengta.

bigsmile.gif Lauksiu, lauksiu, nes nesinori pikti knygos vien tam, kad pasižiūrėti.

QUOTE(mimo @ 2009 08 22, 11:18)
vovere, gal tau viskas is ranku slysta,nes nori, kad lelyte butu labai jau realistiska, proporcinga,kaip gyvas zmogutis? Pabandyk lipdyti apie tai negalvodama,neskubedama.Tada gal gimtu ypatinga voveruskine lele wink.gif
Pasiziurek :
http://doll.perm.ru/vistavke.htm
Cia pilna nestandartiniu lelyciu ir man jos pacios graziausios wub.gif .

Oi ne lotuliukas.gif Kur man realistinės. Man kaip tik norisi kažko tokio netikro g.gif Užtat labai mane "veža" visokios mistinės būtybės. Tik nesiryžtu jų imtis, per sudėtinga man kol kas atrodo ax.gif Žiūru į tas dvi išlipdytas galvas ir nematau jose to ko norėjau doh.gif Teks joms galvot kitokį gyvenimą. Jau vienai mintis po truputį gimsta, bet vis tiek ne tai...na kažkaip labai primityviai man atrodo išlipdyta:oh

Nuoroda tai thumbup.gif Va čia tai menas thumbup.gif Man labai labai tokios lėlės thumbup.gif
Atsakyti
[quote=mimo,2009 08 22, 12:18]
masiania, sveikinu su nauja lelyte 4u.gif Labai graziai plaukuciai atrodo ir stovelis. Jis dekupuotas?Kokio dydzio lelyte?
lele apie 30 cm, stovelis dazytas ir sausos gelytes priklijuotos (tokios pat buvo nuotraukoje)
stai nuotraukytes
http://content.foto....photo/i-311.jpg
http://content.foto....photo/i-313.jpg

po poros valandu istrinsiu jas, pacios suprantote cool.gif

Vovere, jeigu darai is savaime stingstanciu megziagu, tai jeigu gavosi ne taip kaip norejai - nupjauk nereikalingas dalis arba nuslifuok ir priaugink reikalngas smile.gif Tai reiketu kartuoti, kol nepavyks galu gale. Prisimenu savo pirmaja is efaplasto - gal 3 men. dariau....
Atsakyti
PANASU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 08 22, 21:50)

lotuliukas.gif dziaugiuosi, kad pasirode panasu. Nors sudetinga su tom nuotraukom, vienoje vienaip, kitoje - kitaip ...

coliukas v - aciu uz gerus zodzius smile.gif linkejimai panevezieciams 4u.gif
Atsakyti