Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

vovere, nereik nukabint nosies! Ar jau spejai pamirsti kursuose gautus patarimus,kaip ka lipdyti? Man is ore dziustancios mases irgi neisejo pirstuku suformuoti-visi nuluzinejo...veliau su momentu klijavau doh.gif Is fimo tai labai lengvai pirstukai susiformuoja-privynioji tokiu desryciu, uzlygini prie plastakos ir viskas.Na,kaip visokiose video pamokelese parodyta. Kad nosyte nebutu gruziniska,lengvai pirstu perbrauk nuo nosies galiuko kaktos link-turetu kauburelis susiploti. Atsispausdink galvos nuotrauku visokiais rakursais-turetu padeti lipdant.
juratele, ir as su sia problema susiduriau,kai lipdziau is ore stingstancios mases. Su kepama tikrai taip nera. Gal ramushkos patarimas tau pades.
Atsakyti
vovere74, juratele2006, ar "paperclay" masės nebandėt? Man pirmą kartą dirbant su kepama mase taip viskas sukepė, kad atsižegnojau visam laikui biggrin.gif . Tada prisipirkau "ladoll" ir "premier" visokių, bet kai pamėginau "paperclay", nebenoriu jau daugiau blaškytis, ne veltui daug lėlininkų jį taip liaupsina smile.gif . Pirščiukus iš "paperclay" nulipdai, padžiovini truputį, sulankstai kaip tau reikia ir palieki parai ramybėje - ir jokio skilinėjimo thumbup.gif tfu, tfu, tfu, žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif bandysiu naudotis jusu patarimais. Nusipirkau paperclay bet kazkaip bijau pradeti is jo lipdyti kad nesugadinciau doh.gif
Tai lipdau is kazkokios ore stingstancios mases (atrodo LYRA vadinasi) pirkau meno muzoje, skilineja tai ziauriai, galva jau tris kartus lopiau doh.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 08 20, 23:18)
*vovere, nereik nukabint nosies! Ar jau spejai pamirsti kursuose gautus patarimus,kaip ka lipdyti?
**Man is ore dziustancios mases irgi neisejo pirstuku suformuoti-visi nuluzinejo...veliau su momentu klijavau doh.gif Is fimo tai labai lengvai pirstukai susiformuoja-privynioji tokiu desryciu, uzlygini prie plastakos ir viskas.Na,kaip visokiose video pamokelese parodyta. Kad nosyte nebutu gruziniska,lengvai pirstu perbrauk nuo nosies galiuko kaktos link-turetu kauburelis susiploti. Atsispausdink galvos nuotrauku visokiais rakursais-turetu padeti lipdant.

*Tai va, kad ten nemokė tokių dalykų doh.gif Veidus lipdėm paprastai, be jokių bruožų, rankyčių išvis nelipdėm, kirpom iš medžiagos pirštelius doh.gif Sakyčiau kursuose mokė daryt karkasą ir aprengt naudojant karštus klijus. O viską kitką dabar reik pačiai išradinėt. Pasižiūriu tuos youtube filmukus, bet ten iš kitokių medžiagų lipdo, su ore stingstančiu modelinu taip nesigauna verysad.gif
**Tai va, jau ir modeliną brangesnį pirkau, bet dar sunkiau su juo dirbti doh.gif O Artmanijoj išvis neturėjo ką man pasiūlyt, jokio kepamo net doh.gif
Niu bandysiu, aišku aš nepasiduodu taip lengvai, vakar tik viskas kažkaip beviltiškai atrodė. Šiandien apžiūrėjau savo lipdinius, nu velnias, visai ne to norėjau, bet teks baigt ką pradėjus. Dabar dar važiuosiu medžiagų ieškot, nes nieko "skanaus" namie neturiu.

QUOTE(pudra @ 2009 08 21, 01:21)
vovere74, juratele2006, ar "paperclay" masės nebandėt? Man pirmą kartą dirbant su kepama mase taip viskas sukepė, kad atsižegnojau visam laikui  biggrin.gif . Tada prisipirkau "ladoll" ir "premier" visokių, bet kai pamėginau "paperclay", nebenoriu jau daugiau blaškytis, ne veltui daug lėlininkų jį taip liaupsina  smile.gif . Pirščiukus iš "paperclay" nulipdai, padžiovini truputį, sulankstai kaip tau reikia ir palieki parai ramybėje - ir jokio skilinėjimo  thumbup.gif tfu, tfu, tfu, žinoma  mirksiukas.gif

g.gif Aš jau anksčiau galvojau pirkt "paperclay", bet nežinau kodėl nepirkau g.gif Rodos nebuvo tokio tuo metu g.gif

Gal kas nors turit Artmanijos knygą? Ar verta dėmesio?
Atsakyti
Gal kas nors turit Artmanijos knygą? Ar verta dėmesio?
[/quote]

As vakar nusipirkau. Man labai patiko. Dizainas ir pateikimas nuostabus as tokias sapalvas labai megstu. Knygoje apie leles lipdyma truputi yra, bet visa knyga skirta dekupazo technikai,tai pirma dalis, kas bus antroj nezinau. Zodziu pirkiniu as patenkinta. thumbup.gif
[/B]mammune Jusu lelytes paskutines labai man patiko, kaip ir visos kitos. As savo parodysiu jau greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 21 rugpjūčio 2009 - 12:29
Merginos, vilnietėms užsekiau, kad galima "paperclay" ir Akropolyje nusipirkt - šalia Ermitažo pirmame aukšte yra nedidelė dekoravimo priemonių krautuvėlė mirksiukas.gif . Darbo laikas labai palankus - nežinai gi kada įkvėpimas pagaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 08 21, 16:23)
Merginos, vilnietėms užsekiau, kad galima "paperclay" ir Akropolyje nusipirkt - šalia Ermitažo pirmame aukšte yra nedidelė dekoravimo priemonių krautuvėlė  mirksiukas.gif . Darbo laikas labai palankus - nežinai gi kada įkvėpimas pagaus  biggrin.gif

dekoju uz vertinga informacija smile.gif

Fuuu, baigiau portretine smile.gif (as prasta fotografe, sorry blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 21 rugpjūčio 2009 - 15:13
QUOTE(prapieste @ 2009 08 21, 13:26)
As vakar nusipirkau. Man labai patiko. Dizainas ir pateikimas nuostabus as tokias sapalvas labai megstu. Knygoje apie leles lipdyma truputi yra, bet visa knyga skirta dekupazo technikai,tai pirma dalis, kas bus antroj nezinau. Zodziu pirkiniu as patenkinta. thumbup.gif

bigsmile.gif Gal galėtumėt ir mums parodyt kas ten apie lėles yra ax.gif

QUOTE(pudra @ 2009 08 21, 15:23)
Merginos, vilnietėms užsekiau, kad galima "paperclay" ir Akropolyje nusipirkt - šalia Ermitažo pirmame aukšte yra nedidelė dekoravimo priemonių krautuvėlė  mirksiukas.gif . Darbo laikas labai palankus - nežinai gi kada įkvėpimas pagaus  biggrin.gif

Nepamenat kaip ta krautuvėlė vadinasi? rolleyes.gif Gal kartais ir Klaipėdos akropolyje tokia yra g.gif

QUOTE(masiania @ 2009 08 21, 16:12)
Fuuu, baigiau portretine smile.gif (as prasta fotografe, sorry blush2.gif )

blink.gif Nu geras thumbup.gif Neįsivaizduoju kaip įmanoma taip realistiškai išlipdyti veidą g.gif
Kuo daugiau čia žiūriu į jūsų visų darbus, tuo mažiau tikiu savim doh.gif verysad.gif
Atsakyti
masiania, be žodžių thumbup.gif

Krautuvėlė Akropolyje vadinasi kažkaip "Textil deco" ar panašiai, reikės atkreipt dėmesį kitą kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
masiania, labai realistiška lėlytė gavosi thumbup.gif thumbup.gif . Kaip gyva clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 08 21, 18:07)
:Kuo daugiau čia žiūriu į jūsų visų darbus, tuo mažiau tikiu savim doh.gif  verysad.gif

Voveryte, nustok panikuoti. nereikia kelti sau tiksla per akimirka nuversti kalnus. Judek letai, bet nuosekliai. Neforsuok ivykiu, neskubek. Pradek nuo paprastesniu (bet nuo to - ne prastesniu) dalyku prie sudetingesniu (jeigu noresi, nes man kaip tik norisi, kuo toliau tuo labiau, supaprastinti ir suprimitivinti ). SEKMES 4u.gif

Mergaites - aciu visoms uz gerus atsiliepimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal apie šitą parduotuvę kalbate? kur galima rasti paperclay mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 21 rugpjūčio 2009 - 19:12