Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(lsimute @ 2009 06 22, 14:42)
Oho, kokios cia saunuoles suirinkusios  4u.gif

Tokie žodžiai tai kaip balzamas sielai biggrin.gif Pabūsiu ne kukli - labai jau norisi tų visų gražių žodžių, pagyrimų, palaikymo. Taip dar labiau kyla noras kurti ax.gif

QUOTE(mimo @ 2009 06 22, 15:18)
*O as uzsokau ant vieno labai grazaus puslapiuko. Ten jau toooooooookios mazytes lelytes,kad net neisivaizduoju,kaip jas tokias mazulytes padaryt imanoma:
http://chicorydellar...oak_sculptures/

**vovere, sveikatos tavo pirstams 4u.gif

*Oho, tikrai supermažos. Net neįsivaizduoju kaip sudėtinga turi būti tokias padaryti g.gif Tik man jos, atvirai sakant, baugokos tokios. Veidai tokie vaiduokliškai išplaukę, deformuoti. Kūneliai irgi. Tokie maži fėjų vaiduokliukai blush2.gif
**Ačiū 4u.gif

QUOTE(nauja ne visada geriau nei sena @ 2009 06 22, 16:16)
nauja ne visada geriau nei sena, ar galima teve vadinti vien nauja? Labai jau ilga varduka susigalvojai ax.gif

biggrin.gif zinoma galima,as ne kompiuteriste,todel labai norejau prisiregistruoti,bandziau,babdziau,man vis sake kad toks nicas yra toks yra ax.gif ,galiausiai neistveriau,prirasiau belekokia gilia minti lotuliukas.gif  ir patvirtino,dabar jau taip ir liko.
    tiesa sakant reiketu pasikeisti,tikrai jau nei sis nei tas tongue.gif
          wub.gif kokios grazutes,tikros cuoliukes,tai au tikrai neaisku kaip jas padaro blink.gif greiciausiai dirba su lupa,manyciau  bigsmile.gif

Žinai, tavo nikas tikrai ilgas. Aš jį kopinu jei reik tau atrašyt necituojant ax.gif
Kodėl tu taip įdomiai visad cituoji? Kažkaip susipina cituojamas tekstas su tavuoju atsakymu. Gal nemoki dar cituoti? Paspausk cituoti, ten po tuo kam nori atsakyt yra toks mygtukas. Ir tada atsakyti. Palik tuose laužtuose skliausteliuose tekstą, tada matysis citata 4u.gif
Atsakyti
SVEIKUTES! VALIOOO,RADAU JUS thumbup.gif KELIAS DIENAS IESKAU IR NERANDU blush2.gif NUOSTABUS NAMUCIAI IR VISA NAUDINGA INFO VIENOJE VIETOJE thumbup.gif ACIU clap_1.gif
Atsakyti
O KUR GI MUSU TEI??? g.gif GAL VEL KOKI NAUJA ATRADIMA KURIA KAD CIA DAR NEPASIRODE mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 06 22, 16:55)
Tokie žodžiai tai kaip balzamas sielai biggrin.gif  Pabūsiu ne kukli - labai jau norisi tų visų gražių žodžių, pagyrimų, palaikymo. Taip dar labiau kyla noras kurti ax.gif
*Oho, tikrai supermažos. Net neįsivaizduoju kaip sudėtinga turi būti tokias padaryti g.gif  Tik man jos, atvirai sakant, baugokos tokios. Veidai tokie vaiduokliškai išplaukę, deformuoti. Kūneliai irgi. Tokie maži fėjų vaiduokliukai blush2.gif
**Ačiū 4u.gif
Žinai, tavo nikas tikrai ilgas. Aš jį kopinu jei reik tau atrašyt necituojant ax.gif
Kodėl tu taip įdomiai visad cituoji? Kažkaip susipina cituojamas tekstas su tavuoju atsakymu. Gal nemoki dar cituoti? Paspausk cituoti, ten po tuo kam nori atsakyt yra toks mygtukas. Ir tada atsakyti. Palik tuose laužtuose skliausteliuose tekstą, tada matysis citata 4u.gif

blush2.gif na tiesa sakant as ir norejau paklausti kodel man taip neiseina kaip jums biggrin.gif ,bet aciu tau voveryte,tu kaip visada sauniausia,bandysiu dabar g.gif

thumbup.gif valiooooo,pavyko ,aciu labai wub.gif
as tiesa sakant noredavau kuo trumpesne zinute parasyti ir pratrindavau siek tiek tongue.gif matyt tuos lauztus ir istrindavau.Na dabar jau mokesiu
Atsakyti
QUOTE(nauja ne visada geriau nei sena @ 2009 06 22, 17:42)
blush2.gif na tiesa sakant as ir norejau paklausti kodel man taip neiseina kaip jums biggrin.gif ,bet aciu tau voveryte,tu kaip visada sauniausia,bandysiu dabar  g.gif

thumbup.gif valiooooo,pavyko ,aciu labai wub.gif
as tiesa sakant noredavau kuo trumpesne zinute parasyti ir pratrindavau siek tiek tongue.gif matyt tuos lauztus ir istrindavau.Na dabar jau mokesiu

Niu matai kaip šauniai thumbup.gif O žinai kaip cituot kelis postus iš karto? Suspaudi visur cituoti ir tada apačioje, po visais atsakyti. Tau išmes visas pažymėtas citatas. Po kiekviena citata parašyk atsakymus ir turėsi gražų ir suprantamą vaizdelį mirksiukas.gif
O paaiškint juk nėra sunku, pati ir ne iš karto viską supratau.

Ar šiuo metu kokią lėlytę gamini? Kai darysi, galėtum pafotografuoti, smalsu kokiu būdu darai jas. Va, šaunuolė mimo buvo labai aiškiai ir gražiai visą procesą nufotografavus biggrin.gif

Aš dabar negaliu nieko daryt verysad.gif Jau turiu mintyse lėlytę, kokią noriu daryt, bet tie traumuoti pirštai doh.gif
Esu nusipirkusi štai ką: http://www.ornamenta...-mova-45cm.html
Visų ten parduodamų dydžių pasiėmiau. Dar neišbandžiau, nespėjau dar. Tik kažin ar vertėjo pirkt g.gif Trumpa ta juostelė šiaip, o ir skystoka tokia. Nuotraukose kitaip ji man pasirodė. Ji tokia kaip elastingas bintukas. Tai gal bintą pirkt būtų net pigiau ir paprasčiau naudot g.gif Na, pažiūrėsim. Kai lėlytę darysiu - išbandysiu.
Atsakyti
labai tu saunuole vovere! uz naujus namus ir tas nuorodas drinks_cheers.gif super!
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 06 21, 01:30)
Visų lėlininkių, o ypač - busimųjų labui, mudvi su mimo nusprendėm pagelbėti į vieną krūvą surinkdamos nuorodas. Čia nuorodos į forumus, į tutorialus, pamokas, foto, video, akių ganyklos, viskas viskas ką jūs mielosios rinkot ir rodėt mums visoms. Kad nereiktų klaidžiot po visas buvusias temas, kad lengviau būtų, viską į vieną vietą padedam. Mimo surinko nuorodas, o aš šiandien 5 valandas rūšiavau doh.gif  lotuliukas.gif  Ne juokai tiek peržiūrėt ir sudėliot, pasirodo karsta.gif Na, bet tikiuos, kad bent kažkam gal bus naudos. Tuo pačiu ir pati viską tvarkingai iš savo kompiuterio į vieną vietą susidėjau hihihi.gif

tik viso šito jūsų triūso reik nepamiršt ateityje į pirma puslapį įkelti ax.gif

ačiū merginos už varga 4u.gif
Atsakyti
MAKSA Paskelbta Šiandien, 17:34
  O KUR GI MUSU TEI???  GAL VEL KOKI NAUJA ATRADIMA KURIA KAD CIA DAR NEPASIRODE 

O cia ir Tei, kur buvus kur nebuvus smile.gif
Taigi su ikurtuvem visas!

Jau musu Vovere, tai tikra saunuole: taip graziai nauja tema uzvede. 4u.gif
Ir su nuorodom mergicos gerai paplusejo thumbup.gif

Ziuriu jau ir nauju gyventoju turim - smagu kad laiko veltui neledziam smile.gif

As siuo metu tai sulindus i kuryba, plusu neatsitiesdama (oj vargse mano nugarele) biggrin.gif Tikiuos greitu laiku papildysiu leliu gretas dviems naujais egzemplioriais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 06 22, 20:02)
labai tu saunuole vovere! uz naujus namus ir tas nuorodas  drinks_cheers.gif  super!

Niu jau kažkaip susinepatogint baigiu blush2.gif

QUOTE(Matelyk @ 2009 06 22, 20:14)
tik viso šito jūsų triūso reik nepamiršt ateityje į pirma puslapį įkelti  ax.gif

ačiū merginos už varga  4u.gif

Aha, galvojom, kad dar galėsiu įdėt pradžioj, bet nespėjom. Tai kitą kartą reiks į pirmą postą sudėt. Dar įtariu gerokai padaugės tų nuorodų kol šią temą prikalbėsim biggrin.gif

QUOTE(Tei @ 2009 06 22, 20:54)
O cia ir Tei, kur buvus kur nebuvus smile.gif
Taigi su ikurtuvem visas!

Jau musu Vovere, tai tikra saunuole: taip graziai nauja tema uzvede.  4u.gif
Ir su nuorodom mergicos gerai paplusejo  thumbup.gif

Ziuriu jau ir nauju gyventoju turim - smagu kad laiko veltui neledziam smile.gif

As siuo metu tai sulindus i kuryba, plusu neatsitiesdama (oj vargse mano nugarele) biggrin.gif  Tikiuos greitu laiku papildysiu leliu gretas dviems naujais egzemplioriais  rolleyes.gif

Va ir Tei biggrin.gif Pasakei apie naujas lėlytes, tai dabar vis landžiosim tikrint - ar jau? Ar jau? hihihi.gif
Atsakyti
o as, mielosios, turiu klausima, kaip visada..

cia neseniai kazkuri minejot apie modelino skilinejima.. man cia labai aktuali problema blush2.gif gal pasidalintumet patirtim kaip su siuo dalyku kovojat? man tai visa laika suskilineja ir sugaistu labai daug laiko lopydama...gal zinot kokiu geru budu kaip tuos itrukimus uzlopyt?

labai noreciau jau kuo greiciau pasirodyt su lelyte, bet kad uztrukau labai su rubeliais...isigeidziau issiuvinet marskinelius leles, tai ten taip smulkiai siuvineju ir labai daug laiko atima... unsure.gif o dar tik ipusejau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 06 23, 09:47)
*cia neseniai kazkuri minejot apie modelino skilinejima.. man cia labai aktuali problema  blush2.gif  gal pasidalintumet patirtim kaip su siuo dalyku kovojat? man tai visa laika suskilineja ir sugaistu labai daug laiko lopydama...gal zinot kokiu geru budu kaip tuos itrukimus uzlopyt?

**labai noreciau jau kuo greiciau pasirodyt su lelyte, bet kad uztrukau labai su rubeliais...isigeidziau issiuvinet marskinelius leles, tai ten taip smulkiai siuvineju ir labai daug laiko atima... unsure.gif  o dar tik ipusejau  karsta.gif

* Man trūkinėjo kai bandžiau daryt iš paprasto, kancelerinėse pirkto modelino. O iš to lėlinio tai netrūkinėja. Nebent labai plonai kaklą aplipdžius ir nespėjus išdžiūt paėmus lėlę, tai galvos svoris išjudino ir kalas skilo. Tai aš pasidariau iš modelino tokią kaip kišelę ir teptuku užtepiau. Nė žymės neliko. Per visokius sujungimus gali trūkinėti, jei pajudinama nespėjus išdžiūt. Tda manau galima labai plonai lipdyt modeliną, gerai pašlapinus tiek įtrūkusią vietą, tiek modelino gabalėlį ir jį gerai priglostyt. O jeigu dideli įtrūkimai? g.gif
**Oho bigsmile.gif Darbštuolė - krapštukė thumbup.gif Įdomu pamatyt.
Man labiausiai patinka kai būna nufotografuotas ar nufilmuotas visas procesas - nuo iki. Įdomu stebėti kaip pradedant vielos gabalėliu, palaipsniui išsivysto į gražią lėlę.
Atsakyti
mju, as nelaukiu,kol lipdinys visiskai isdzius. jei bedziunant pamatau iskilima-tuoj puolu lopyti. As susislapdau kempinele ir sudrekinu tik iskilimo vieta, tada su medine lopetele tepu sviezia mase. Veliau,kai isdziuna, su svitriniu prasveiciu nelygumus.
vovere, regis tu kazkada klausei,ar kas dirba su metalinemis kilputemis. Kai susidomejau lelemis-tai nusipirkau tuos kilpinius irankius. Man jie pasirode per grubus-daug geriau dirbti vien pirstais ir tuo guminiu teptuku. Jei pameni mano ideta pati pirmaji leliuka (toki labai jau deformuota)-tai jis su tomis kilpomis formuotas.Bet tai tik mano patirtis, gal kazkurios ir su kilpomis moka graziai formuoti g.gif
Atsakyti