Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

Yyla, tavo lėlės veidukas sužavėjo, na ir sugalvoji visokius siužetus, matau Italija tave užbūrė wink.gif tai serenada, tai personažas laikantis veido kaukę rankoje vis ta pati epocha smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 20 rugpjūčio 2009 - 09:32
yyla super bis.gif bis.gif daugiau nieko negaliu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 08 20, 10:31)
yyla super  bis.gif  bis.gif  daugiau nieko negaliu pasakyti  4u.gif

galiu tik paantrint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 08 20, 07:26)
Dideliausias dekui ,labai malonu blush2.gif

o del baldu,tai net nezinau,kas i galva sauna tuo metu,tai is vieluciui isilankstau karkasa,aplibdau modelevomo medziaga,arba kokiu ppopieriu,galima nauditi ir visokius nereikalingus kamstelius dangtelius pagrindui,kartona,putplascius smile.gif

Dėkui, reikės pamėgint pameistraut kada dar kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli, gal pasakytumet paslapti kaip lybdyti kad sunaudoti maziau modelino lipdant didesne lelyte, folijos aplibdymas man nepatiko. Maciau vienam video kad aplibdo juros putos kamuoliuka, bet is kur ji gauti, bandziau pati is juro putos ispjauti bet nesigavo blink.gif padekit prasau gal zinot ka galiu aplibdyti 4u.gif
Atsakyti
http://www.dollplane...tul_dlya_kukol/
Tai pamokele,kaip susimeistrauti kedute.
juratele, esu maciusi,kaip kuna suformuoja siulais arba laikrascio skiautemis ir pva. Kodel tau folija nepatinka? Gal tu ja nepakankamai stipriai suspaudi, dedi per plona sluoksni modelino?
Atsakyti
Ačiū, mimo 4u.gif
Atsakyti
yyla labai grazi tavo paskutinė lėlytė 4u.gif
As suzavėta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 08 20, 12:17)
Turiu klausimeli, gal pasakytumet paslapti kaip lybdyti kad sunaudoti maziau modelino lipdant didesne lelyte, folijos aplibdymas man nepatiko. Maciau vienam video kad aplibdo juros putos kamuoliuka, bet is kur ji gauti, bandziau pati is juro putos ispjauti bet nesigavo  blink.gif  padekit prasau gal zinot ka galiu aplibdyti  4u.gif

pabandyk folija apklijupoti popierine lipne is statybiniu prekiu nusipirkus......o kad gerai fimo priliptu tai siulu apsiuk ir dar lipalu aptepk.......ir bus ciki piki
Atsakyti
Na ir prigyrėt,neverta as tu pagyrimu blush2.gif AČIŪ
pavonija-taip,man patinka tokia ale senove,na kazkaip neplanuotai taip gaunasi ir viskas,nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti
Na man ant folijos blogai gaunasi, nes modelinui dziustant issipucia ten kur nereikia, kazkaip neprilimpa prie jos modelinas. Gal as kazka netaip darau. Toks jausmas kad oras vidui lieka blink.gif

Ir ka daryti kam modelinas neskilinetu dziustant?
Atsakyti
Šiandien darbavausi su kitu modelinu. La Doll nusipirkau. Nežinau, kažkaip nelimpa jis man doh.gif Kietas kažkoks ir pernelyg greit džiūstantis, o dar ir skilinėjantis džiūstant doh.gif Esu nepatenkinta juo, anksčiau iš pigesnio lipdžiau tai tokių bėdų neturėjau schmoll.gif Dabar ranką darant tai nespėju net pirštukų išmaigyt, o jau trupa jie man doh.gif O kai per daug sušlapinu tai iš vis nebesuvaldau doh.gif Viskas man šiandien kažkaip nesiėjo, dvi galvas nulipdžiau, bet nei viena nesu patenkinta verysad.gif Žiūriu keistas dalykas mane persekioja - nosys. Vis jos man gaunasi kažkokios "gruziniškos" lotuliukas.gif
Mergytės, pasidalinkit paslaptimi - kaip rankytes darot. Kaip pirštelius tokius plonus išformuojat? Nu niekaip nesigauna man doh.gif Ar iš kepamos medžiagos lengviau formuot, ar ant vielos aplipdot?
Niu taip man šiandien nesigavo viskas ko norėjau, toks nervas paėmė, kad atrodo mesiu šitą reikalą visai ir nebesikankinsiu verysad.gif Jau savim nebetikiu, kad galiu išmokt verysad.gif Ot greit palūžau doh.gif Aš ne iš tų kurios gali pačios visko išmokti, man reikia rodyti ir aiškinti, vėl į kursus eit ar ką g.gif doh.gif
Va, išsiliejau blush2.gif
Atsakyti