Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

mamune, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mane irgi Dizainerio žmona pakerėjo savo elegancija wub.gif , o Lady Grey tikrai labai gražus kostiumas, o bateliai tiesiog nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pudra, tavo lėlytės turi savo skiriamuosius bruožus thumbup.gif
mamune, man labiau patiko pilkoji dama clap_1.gif , taip smagiai šypsosi ir rūbas jai labai derantis smile.gif
Atsakyti
Naudinga nuoroda:
http://picasaweb.goo...637496574782722
Sioje knygoje vien tik medziagines leles,bet pilna patarimu,kaip galima rubelius karoliukais issiuvineti...tad galima pritaikyti ir lipdytoms lelytems:)
Atsakyti
Abi lėlės be galo gražios wub.gif wub.gif Labai skirtingos, bet labai labai gražios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 08 16, 21:58)
Ir gal labai nenusibosiu, bet pristatau dar vieną ponią-"Lady Grey"

Matyta galvytė thumbup.gif , labai fainos spalvos wub.gif

QUOTE(shiZZla @ 2009 08 17, 07:41)
Yyla kokios nuostabios, tikrai menishkos tavo leles. Labai labai labai

Pritariu thumbup.gif

QUOTE(pavonija @ 2009 08 17, 10:04)
Pudra, tavo lėlytės turi savo skiriamuosius bruožus  thumbup.gif

Įdomu kokius g.gif g.gif . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mamune, lelytes tavo tikrai superines, o Dizainerio zmona, tai kaip gyva sedi lotuliukas.gif .
Mimo, turiu ta knygute, tikrai verta paziureti ir pasimokyti, minciu visokiu kyla ja pavarcius, tai naudoju ja ikvepimui suzadinti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
AČIŪ masiania, Vilm@, pavonija, mėlinyte, pudra, grama , kad pastebėjot mano naujausius kūrinėlius bigsmile.gif , ir man jos labai patinka ax.gif , ir kaip visada, aš jas įsimylėjau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamune: 18 rugpjūčio 2009 - 23:25

! 
Merginos, necituokite nuotraukų !!!
Atsakyti
Cia mano naujoji-Apgavike. Ji prizada savo meile, bet is tiesu tik sudauzo vaikinu sirdis. Nezinau,ar nuotraukoje matysis sukriziuoti pirstukai uz nugaros..
user posted image user posted image
Pries gera savaite baigiau, bet nenorejau rodytis,nes nuotraukose ji visai kitaip ziurisi nei tikroveje.
Tai greiciausiai mano paskutine lele is Fimo,nes uzsisakiau LivingDoll ir pradejau nauja lele. Esu suzaveta sios mases...tiesiog neitiketina,kaip ji klauso kiekvieno spustelejimo,nebega is ranku-lele gimsta tiesiog savaime. Ka cia ditirambus giedosiu-turbut ne viena esat sia stebuklinga mase isbandziusi tongue.gif
Tei, berods tu buvai patarima davusi,ka daryti,kad lele stabiliai sedetu? Bet nebepamenu,ka reikejo daryt...lyg varzta prie apatines dalies pritvirtinti? Nes mano lele nenori sedet nors tu ka-galvoju,kaip padeti gelbet. Aciu uz patarima!
Atsakyti
mimo, labai šauni lėlytė wub.gif - tikra Apgavikė- veidelis labai patiko- toks mielas, o tiesiog taip ir matosi, kad kažką slapčia sau mąsto thumbup.gif . Ir pirštukai sukryžiuoti matosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 08 19, 12:53)
Cia mano naujoji-Apgavike. . .

bigsmile.gif Šaunuolė clap_1.gif Aš taip laukiau tavo naujų lėlyčių. Sakei, kad negalėsi jų daryt, o aš slapta vyliausi, kad visgi bus kur akis paganyt biggrin.gif
Apgavikė hihihi.gif Niu tikra melagėlė, taip mokyklą priminė lotuliukas.gif
Sprendžiu pagal obuolį - ji mažutė? Vaje, kaip jūs mergaitės tokius miniatiūrinius darbelius sučiupinėjat, sugrabaliojat, išglostot, išmyluojat doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, smagu,kad patiko. Vovere,na kaip as be leliu ax.gif Tik dabar jas pamazu darau. Apgavike yra ~17 cm. Su mazom lelytem labai daug vargo. Visos medziagos atrodo per sunkios, karoliukai per dideli, "makiazas" per grubus. Man atrodo,kad didesnes lelytes daug grazesnes galima padaryti-vien paziurejus i puosnius Tei ar mamunes lelyciu rubelius. Dabar is naujos mases bandau lipdyti bent 30 cm dydzio lelyte,bet ziuriu,kad galvyte vistiek mazyte iseina-tenka vis is naujo ir is naujo pradeti.
Atsakyti