Labai grazi Liusyte. Tokia silta ir miela

Mhm, beveik mano bendravardė
Dailutė

Dailutė

pudra, labai graži Liusė
. O drabužėliai tavo lėlių man ypač patinka

Labai šauni lėlytė
Linksmutė tokia, pažvelgus į ją ir pati nusišypsojau

Ačiū, mergaitės, kad pastebėjot mano Liusę
. Džiaugiuosi, kad ji sukėlė tokias teigiamas emocijas - labai norėjosi sukurti kažką nuoširdžiai šilto
.
mamune, vardus savo lėlėm ir meškinam ne aš renku - jie patys juos pasirenka
. Būna, kad "girdi" kaip vardas turi skambėti, kurį laiką jis sukasi ant liežuvio galo, kol galų gale išsiartikuliuoja
.
Labai kruopščiai atlikta tavo lėlytė. Žaviuosi lėlininkais, kuriančiais realistiškus žmonių prototipus. Aš pati vis nesusilaikau nuo atitrūkimo nuo realybės - vis norisi pažaist su proporcijom, išbandyt "nemakiažinį" tonavimą ar papuošti rūbeliais, kuriuos pati gal ir nelabai dėvėčiau
. Taip pat labai giriu už "Dizainerio žmonos" kėdutę, jei pačios daryta. Esu bandžius "gaminti" savo baldus - žinau kaip tai sudėtinga

mamune, vardus savo lėlėm ir meškinam ne aš renku - jie patys juos pasirenka

Labai kruopščiai atlikta tavo lėlytė. Žaviuosi lėlininkais, kuriančiais realistiškus žmonių prototipus. Aš pati vis nesusilaikau nuo atitrūkimo nuo realybės - vis norisi pažaist su proporcijom, išbandyt "nemakiažinį" tonavimą ar papuošti rūbeliais, kuriuos pati gal ir nelabai dėvėčiau

wow, mamun, nu tu pavarai
Kaip tu sugebi tokias mimikas israityt?! Man patinka tavo lelyciu selmiskumas,jos tokios uch....na, norisi visada sypsotis. Prasome paporinti,kaip ten kresliukas padarytas-labai jau simpatiskas. Suprantu,kodel tu gelyte prie kalnieriaus prisiuvai, bet man noretusi,kad jos ten nebutu...gal,kad per didele?Tai vienintelis kritikos punktas is mano puses
p.s. kokio dydzio sita Karmen(del gelytes
)?
Papildyta:
mamun, Lady Grey labai graziai padaryta, bet man vistiek pacios graziausios mamuniskos lelytes

Papildyta:
mamun, Lady Grey labai graziai padaryta, bet man vistiek pacios graziausios mamuniskos lelytes

Ačiū, Pudra , man irgi ne visada realistiškos lėlės išeina
, o kėdutę ne aš dariau, nes reikėjo ant kažko pasodinti, tai ir prisedo, bet labai jau jai tiko 
Papildyta:
Ačiū, mimo , tos mimikos savaime iseina, as kartais noreciau rimta lėlytę kurti, tai tada iseina pikta, tai jau geriau tegu juokiasi
O krėsliukas nupintas iš vytelių, tikrai dariau ne aš
Be tos gėlytės tai man kažko trūko, o šiaip tai dabar didelės gėlės madoje, čia gi dizainerio žmona, ne šiaip sau kas...
Sėdinti lėlytė su krėsliuku- 52 cm, o jei sėdi ant lygaus paviršiaus-42 cm

Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2009 08 16, 23:02)
wow, mamun, nu tu pavarai
Kaip tu sugebi tokias mimikas israityt?! Man patinka tavo lelyciu selmiskumas,jos tokios uch....na, norisi visada sypsotis. Prasome paporinti,kaip ten kresliukas padarytas-labai jau simpatiskas. Suprantu,kodel tu gelyte prie kalnieriaus prisiuvai, bet man noretusi,kad jos ten nebutu...gal,kad per didele?Tai vienintelis kritikos punktas is mano puses
)?
Papildyta:

Papildyta:

Ačiū, mimo , tos mimikos savaime iseina, as kartais noreciau rimta lėlytę kurti, tai tada iseina pikta, tai jau geriau tegu juokiasi

O krėsliukas nupintas iš vytelių, tikrai dariau ne aš

Be tos gėlytės tai man kažko trūko, o šiaip tai dabar didelės gėlės madoje, čia gi dizainerio žmona, ne šiaip sau kas...

Sėdinti lėlytė su krėsliuku- 52 cm, o jei sėdi ant lygaus paviršiaus-42 cm
mamune -
Abi leles saunios, zmona - labai elegantiska. Lady Gray - labai labai grazus ir kruopstus kostiumas, ypac bateliai zavi. Leliu dydziai ispudingi

Abi leles saunios, zmona - labai elegantiska. Lady Gray - labai labai grazus ir kruopstus kostiumas, ypac bateliai zavi. Leliu dydziai ispudingi