Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

Labai grazi Liusyte. Tokia silta ir miela 4u.gif
Atsakyti
Mhm, beveik mano bendravardė bigsmile.gif
Dailutė wub.gif
Atsakyti
pudra, labai graži Liusė thumbup.gif . O drabužėliai tavo lėlių man ypač patinka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pudra, miela tavo Liusė 4u.gif , bet įdomiausia, kad mane taip vaikystėje vadino, nors tikras vardas net nepanašus g.gif
Kaip tau "šovė" toks vardas?
Atsakyti
Labai šauni lėlytė thumbup.gif wub.gif Linksmutė tokia, pažvelgus į ją ir pati nusišypsojau smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, pristatau"Dizainerio žmoną", mylėkit ir gerbkit biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, kad pastebėjot mano Liusę 4u.gif . Džiaugiuosi, kad ji sukėlė tokias teigiamas emocijas - labai norėjosi sukurti kažką nuoširdžiai šilto ax.gif .

mamune, vardus savo lėlėm ir meškinam ne aš renku - jie patys juos pasirenka mirksiukas.gif . Būna, kad "girdi" kaip vardas turi skambėti, kurį laiką jis sukasi ant liežuvio galo, kol galų gale išsiartikuliuoja smile.gif .

Labai kruopščiai atlikta tavo lėlytė. Žaviuosi lėlininkais, kuriančiais realistiškus žmonių prototipus. Aš pati vis nesusilaikau nuo atitrūkimo nuo realybės - vis norisi pažaist su proporcijom, išbandyt "nemakiažinį" tonavimą ar papuošti rūbeliais, kuriuos pati gal ir nelabai dėvėčiau smile.gif . Taip pat labai giriu už "Dizainerio žmonos" kėdutę, jei pačios daryta. Esu bandžius "gaminti" savo baldus - žinau kaip tai sudėtinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 16 rugpjūčio 2009 - 21:54
Ir gal labai nenusibosiu, bet pristatau dar vieną ponią-"Lady Grey"
user posted image
user posted image
Sukūriau anksčiau, bet neturėjau gero fotiko g.gif
Atsakyti
wow, mamun, nu tu pavarai thumbup.gif bigsmile.gif Kaip tu sugebi tokias mimikas israityt?! Man patinka tavo lelyciu selmiskumas,jos tokios uch....na, norisi visada sypsotis. Prasome paporinti,kaip ten kresliukas padarytas-labai jau simpatiskas. Suprantu,kodel tu gelyte prie kalnieriaus prisiuvai, bet man noretusi,kad jos ten nebutu...gal,kad per didele?Tai vienintelis kritikos punktas is mano puses ax.gif
p.s. kokio dydzio sita Karmen(del gelytes smile.gif )?
Papildyta:
mamun, Lady Grey labai graziai padaryta, bet man vistiek pacios graziausios mamuniskos lelytes 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Pudra , man irgi ne visada realistiškos lėlės išeina g.gif , o kėdutę ne aš dariau, nes reikėjo ant kažko pasodinti, tai ir prisedo, bet labai jau jai tiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2009 08 16, 23:02)
wow, mamun, nu tu pavarai thumbup.gif  bigsmile.gif Kaip tu sugebi tokias mimikas israityt?! Man patinka tavo lelyciu selmiskumas,jos tokios uch....na, norisi visada sypsotis. Prasome paporinti,kaip ten kresliukas padarytas-labai jau simpatiskas. Suprantu,kodel tu gelyte prie kalnieriaus prisiuvai, bet man noretusi,kad jos ten nebutu...gal,kad per didele?Tai vienintelis kritikos punktas is mano puses ax.gif
p.s. kokio dydzio sita Karmen(del gelytes smile.gif )?
Papildyta:
mamun, Lady Grey labai graziai padaryta, bet man vistiek pacios graziausios mamuniskos lelytes 4u.gif

Ačiū, mimo , tos mimikos savaime iseina, as kartais noreciau rimta lėlytę kurti, tai tada iseina pikta, tai jau geriau tegu juokiasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O krėsliukas nupintas iš vytelių, tikrai dariau ne aš ax.gif
Be tos gėlytės tai man kažko trūko, o šiaip tai dabar didelės gėlės madoje, čia gi dizainerio žmona, ne šiaip sau kas... doh.gif
Sėdinti lėlytė su krėsliuku- 52 cm, o jei sėdi ant lygaus paviršiaus-42 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamune: 16 rugpjūčio 2009 - 22:18
mamune - thumbup.gif
Abi leles saunios, zmona - labai elegantiska. Lady Gray - labai labai grazus ir kruopstus kostiumas, ypac bateliai zavi. Leliu dydziai ispudingi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 17 rugpjūčio 2009 - 07:37
[quote=yyla,2009 08 06, 18:14]
Mano nauja lelyte
''Karaliukas nori miego'' hihihi.gif

Yyla kokios nuostabios, tikrai menishkos tavo leles. Labai labai labai
Atsakyti