Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(Vilm@ @ 2009 08 10, 20:50)
Sveikos. Esu čia naujokė, tikiuosi labai neskriausit  biggrin.gif . Lėles darau dar visai neseniai- čia mano septinta. Pavadinau ją Vasarėle-

4u.gif OHOHO tai bent naujoke bigsmile.gif
lelytes labai grazios,o kokia ivairove rolleyes.gif ir tekstilines ir is modilino blink.gif
thumbup.gif visos grazios bet si ypac wub.gif

ar tik man si paskutinioji primena juros stiliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nauja ne visada geriau nei sena: 11 rugpjūčio 2009 - 16:51
nauja ne visada geriau nei sena, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Kursuose pas Jūrą daryta buvo šita http://public.fotki....s/okoladas.html smile.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites
Dekoju uz grazius atsilepimus apie mano raiza panele http://www.flickr.co...N00/3791667198/

Idejau nuotrauka ir isvaziavau poilsiauti...

Atsakau i klausimelius: lele padaryta is fimo , bateliai nulipdyti taip pat is fimo, dazyti aliejumi, dydis apie 30 cm.

Dar buvo klausimas apie linu dazyma - as daziau su balikliu, puikiiai nusidaze. Priklausomai nuo to kiek laikysi atspalvis gaunasi nuo rudo iki balto.
naturalaus pliuosto siulus galima dazyti plauku dazais.

Juratele - pirmoji lelyte labai vykusi, man patiko, kad ji stilizuota, labai linksmos proporcijos (didesne galva), mano megstamiausios.

YYla - saunuole, karalius nuostabus thumbup.gif

Vilma - leles veidas labai graziai tonuotas ir skulptura gera

SEKMES DARBUOSE ir 25 valandu paroje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 08 10, 19:50)
Sveikos. Esu čia naujokė, tikiuosi labai neskriausit  biggrin.gif . Lėles darau dar visai neseniai- čia mano septinta. Pavadinau ją Vasarėle- labai jau marga gavosi  lotuliukas.gif .

super lėlė. rūbai irgi super.
pažiūrėjau visas tavo lėles.
man drugelių gaudytoja tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
taburete, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
P.s. perskaičiau visus tris tavo pjūvius- va čia tai SUPER lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vilm@, labai šauni lėlė. Ir kiek darbo į rūbus įdėta thumbup.gif
Atsakyti
pudra, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vilm@ ir aš prisijungiu prie visos eilės sveikintojų ir liaupsintojų drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai gražūs drabužiai, o veidelis nuostabus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mamune, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 08 11, 20:47)

P.s. perskaičiau visus tris tavo pjūvius- va čia tai SUPER lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. „Liusė ir vėjo malūnėlis“, paperclay, 70 cm sėdinti.

user posted image

user posted image

Daugiau nuotraukų čia.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 16 rugpjūčio 2009 - 01:57
kojytes priverte nusisypsuoti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti