Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

juratele2006, labai simpatiska lelyte. Puikus pirmasis darbelis 4u.gif Taip norisi is arciau batukus apziureti-tokie grazuciai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 08 10, 09:20)
Cia mano pirma lelyte, tik vakar baigiau.  blush2.gif
user posted image

4u.gif labai grazi lelyte juratele thumbup.gif ,jei pirmoji tokia,tai kokios bus kitos wub.gif
Atsakyti
Juretele2006 , visai grazus debiutas, ir tuo labiau, jei savarankiskai padarei 4u.gif
Dėl lėlytės proporcijų galima būtų prikibti, bet kartais tos "neproporcingos" būna dar įdomesnės, taigi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia baltutė, tarsi sniegelis- atgaiva karštą vasaros dieną bigsmile.gif lotuliukas.gif Pavadinčiau sniego karaliene, bet pernelyg miela atrodo wub.gif biggrin.gif (anim.filmuke toji sniego karalienė tokia žiaurokia buvo...)
Atsakyti
man tai, Juratele, tavo snieguoles sijonelis patiko. grazi ideja mirksiukas.gif o batukai irgi labai jau labai faini, tikrai butu idomu pamatyt is arciau. dar saunuole, kad pasiuvinejai karoliukais thumbup.gif labai pagyvina vaizda.
Atsakyti
Sveikos. Esu čia naujokė, tikiuosi labai neskriausit biggrin.gif . Lėles darau dar visai neseniai- čia mano septinta. Pavadinau ją Vasarėle- labai jau marga gavosi lotuliukas.gif . Lipdyta iš Paper clay, 68 cm aukščio (stačia), rūbai - mano pieštas šilkas user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikutes! labai seniai cia bebuvau uzsukus,kiek cia nauju groziu atsirado thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MAKSA @ 2009 08 10, 21:00)
sveikutes! labai seniai cia bebuvau uzsukus,kiek cia nauju groziu atsirado thumbup.gif

saunuoles jus darbstuoles thumbup.gif gal kartais zinot kur lietuvoje tuos silikoninius irankius lipdymui nusipirkti? nerandu as niekur verysad.gif
Atsakyti
Oi "vasarėlė" ryški, šilta jau lyg ir mojanti mums atsisveikinant , puikus darbas Vilm@ clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Ačiū, tau pavonija, 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuo manęs ir nuo mano Vasarėlės čigonėlės lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilm@, sveikinu su nauja lelyte 4u.gif Man labai idomu,ar akytes pas ja idetos,ar nupiestos ant jau nulipdytos leles? Tikiuosi supranti,ka turiu omeny...
MAKSA,kazkuri mergaiciu buvo internetines parduotuves nuoroda imetus-perzvelk visus 4 temutes postus.
Atsakyti
mimo, 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Akys pieštos smile.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms 4u.gif
JUSU VISU LELYTES NUOSTABIOS wub.gif
Atsakyti