Juretele2006 , visai grazus debiutas, ir tuo labiau, jei savarankiskai padarei Dėl lėlytės proporcijų galima būtų prikibti, bet kartais tos "neproporcingos" būna dar įdomesnės, taigi
Kokia baltutė, tarsi sniegelis- atgaiva karštą vasaros dieną Pavadinčiau sniego karaliene, bet pernelyg miela atrodo (anim.filmuke toji sniego karalienė tokia žiaurokia buvo...)
man tai, Juratele, tavo snieguoles sijonelis patiko. grazi ideja o batukai irgi labai jau labai faini, tikrai butu idomu pamatyt is arciau. dar saunuole, kad pasiuvinejai karoliukais labai pagyvina vaizda.
Sveikos. Esu čia naujokė, tikiuosi labai neskriausit . Lėles darau dar visai neseniai- čia mano septinta. Pavadinau ją Vasarėle- labai jau marga gavosi . Lipdyta iš Paper clay, 68 cm aukščio (stačia), rūbai - mano pieštas šilkas
Vilm@, sveikinu su nauja lelyte Man labai idomu,ar akytes pas ja idetos,ar nupiestos ant jau nulipdytos leles? Tikiuosi supranti,ka turiu omeny... MAKSA,kazkuri mergaiciu buvo internetines parduotuves nuoroda imetus-perzvelk visus 4 temutes postus.