Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

yyla, o tikrai idomu (gal kazkada minejai, bet nebepamenu) is kokios tu mases darai savo grozius? labai mielas karaliukas, taip puikiai su tokiom mazutytem tapkytem stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
yyla, koks fainas uzsimiegojes pustazandis thumbup.gif Kokio jis dydzio? Ar sagytes pati lipdei? Labai grazios. Prisikabinsiu prie kelniu-joms truksta dirziuko,nes tokios nevisai isbaigtos atrodo g.gif
Atsakyti
thumbup.gif Koks meškutis Karaliuko rankose žavingas ir pati lėlė graži.

Atsakyti
Dekui,o libdau is paperclai mases,aukstis Karaliuko 42cm.
Mimo-ale tikrai dirzelis nepamaisytu biggrin.gif ,bet miegoti būt nepatogu hihihi.gif
Atsakyti
yyla, niu tai tada kokius sniuriukus iverk ax.gif Jei rimtai-tai bala nemate tu dirzu ir sniuriuku-karalaitis ir be ju zavingas thumbup.gif
Atsakyti
taip ,butinai reikia tas kelnytes patvarkyti,butinai sutvarkysiu smile.gif ,dar kause del saguciu,tai libdziau as jas biggrin.gif
Atsakyti

Cia mano pirma lelyte, tik vakar baigiau. blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
oi ,kokia fainuole,tokia baltute,lyg is pieno plaukusi,labai jauki,o kio dydzio smile.gif
Atsakyti
juratele2006, labai kruopščiai atlikta thumbup.gif
Atsakyti
Juratele2006, labai gražus debiutas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jūratėle, labai dailus veidelis lėlytės, toli žengsi rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi aciu mergaites 4u.gif , net susigedau blush2.gif
Jos dydis 38cm, dariau is kepamo modelino, nes su stingstanciu ore nesusidraugavau (nepatiko nes labai skilinejo).
Papildyta:
Na paziurejus Jusu leles, tai man norisi sleptis, mat as savamoksle. Man dar labai toli iki jusu groziu.
Atsakyti