Mergaites, turiu klausima... Gal kas bandet linu pakulas dazyti... Matot, noriu plaukus daryti is linu ir galvoju kaip cia juos nudazius...
Aciukas
QUOTE(grama @ 2009 08 06, 12:17)
Mergaites, turiu klausima... Gal kas bandet linu pakulas dazyti... Matot, noriu plaukus daryti is linu ir galvoju kaip cia juos nudazius...
Aciukas
Aciukas
Manau gerai nusidažytų

O jeigu pasidaryt akriliniu dazu tirpaliuka ir uzmerkt
, jauciu reik pabandyt

Mano nauja lelyte
''Karaliukas nori miego''

''Karaliukas nori miego''

QUOTE(yyla @ 2009 08 06, 18:14)

Aš ir pati nieko prieš į lovą nuvirst
O dar ant tokios gražios pagalvės galvą padėt ir meškutį šalia pasiguldyt... Labai, labai gražus apsimiegojęs Karaliukas

Oj koks fainas, yyla
. Pasaka

Sakes, kaip senai cia buvau... tiek visokiu groziu pridaret, kad net apakau.
Jauciu pasiziurejus musu pirma lelyciu foruma ir sita butu akivaizdus kai kuriu moteriskaiciu progresas. Kai kurios leles tikrai gilu ispudi paliko.
Taip ilgiuosi leliu gamybos, spintoj turiu dvi pradetas, galvoje bent dar dvi, o laiko joms tikrai neturesiu iki spalio menesio. Kazkokia kankyne...
Kadangi zinau, kaip man gera leles gaminti, tai dziaugiuosi uz jus visas. Tiek drasias, kurios nebijo pradeti, tiek kantrias darbstuoles, kurios taip nesuvaldomai sakyciau tobuleja su kiekvienu nauju kuriniu.
Zodziu net akys isvarvejo i visus grozius beziurint
labai laukiu, kada galesiu prisijungti ne tik mintimis, bet ir darbais
Jauciu pasiziurejus musu pirma lelyciu foruma ir sita butu akivaizdus kai kuriu moteriskaiciu progresas. Kai kurios leles tikrai gilu ispudi paliko.
Taip ilgiuosi leliu gamybos, spintoj turiu dvi pradetas, galvoje bent dar dvi, o laiko joms tikrai neturesiu iki spalio menesio. Kazkokia kankyne...
Kadangi zinau, kaip man gera leles gaminti, tai dziaugiuosi uz jus visas. Tiek drasias, kurios nebijo pradeti, tiek kantrias darbstuoles, kurios taip nesuvaldomai sakyciau tobuleja su kiekvienu nauju kuriniu.
Zodziu net akys isvarvejo i visus grozius beziurint

Labai patiko karaliukas, yyla
. Toks mieguistas

labas paneles, kazkuri klauset apie lino dazyma, tai turiu pasakyt kad linas yra naturalus pluostas taigi linines pakulos puikiai dazytus su audiniu dazais. pirmiausia pakulas reiketu gerai isplauti su muiliuku, isskalauti, nusausinti (bet nebutinai isdziovinti) ir tada merkti i karsta dazu tirpala (naudoti anilinius dazus medvilnei, ju turetu buti ukinese prekese, maciau ir iki ir norfoj pirkt, ant pakelio yra visa instrukcija kaip susitaisyti tirpala). tikrai patarciau isbandyt sita dazymo buda, nes kaip minejau pakulos - naturalus dalykas ir dazai medvilnei turetu kibti. po dazymo patarciau per daug neskalauti, nors ten ir raso kad reikia, jei norit intensyvesnes spalvos.
o as dabar jau taip ilgai negaliu pasirodyt ne su viena lelyte. esu pradejus net penkias!
nes mintys galvoj nebetelpa, o pabaigt ne vienos neistengiu..
sekmes jums kuryboj!
o as dabar jau taip ilgai negaliu pasirodyt ne su viena lelyte. esu pradejus net penkias!

sekmes jums kuryboj!
dekui mergaites