Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(Tei @ 2009 07 17, 22:46)
Šitos Mūzos plaukučai iš nekarštos ir nedažytos vilnos. (vilnos garbanėlės dar kitaip vadinamos)

oho kaip idomu blink.gif o kur tokios gauti? tik pas mociute, ar buna ir parduotuvese pirkti? tikrai labai superiniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 07 17, 18:48)
oj sige, koks šaunuolis žmogeliukas  thumbup.gif  o kokia tema buvo?

QUOTE(mju_mju @ 2009 07 17, 21:41)
beje, sige, tikrai idomu kokia temute savo zmogeliuka darei  cool.gif  man jis toks i elfa ar toki mistini dieduka panasus  g.gif  blush2.gif

Aš pasirinkau Žemės temą, nes ji man pasirodė artimiausia spalvine prasme. Ir pati mėgstu žemės spalvom rengtis smile.gif

aš nekarštos vilnos garbanėlių esu pirkusi rankdarbiai.com ir dar mėlynai dažytų smile.gif
Atsakyti
o aciu, Sige, ak kokiu ten nuostabiu plaukuciu yra pirkt! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 07 15, 05:17)
Na va, jau paryčiui darbus pabaigėm ir iš karto rodomės  ax.gif - mini kompozicija „Mylimiausias“. Lėlytės aukštis 60 cm, paperclay.

4u.gif

nepakartojama lelyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 07 17, 14:04)
O aš noriu pasirodyt su tokia lėle, kurią dariau konkursui/nekonkursui Art Doll Challenge. Ieškojau info apie lėles, radau ir dar radau, kad galima dalyvauti visiem, tai ir pabandžiau, labai smagu buvo kurti pagal duotą temą. Va mano žmogiukas

Sige, o gal galima kažkur prabalsuoti už tavo lėlytę? Labai simpatiška mirksiukas.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 18, 19:26)
nepakartojama lelyte 4u.gif

Ačiū, Mamukai Indriukai, smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Na o aš vėl googlinu... atkasiau va tokią originalią menininkę.
Kaip idomiai ji žiūri į lėlę: dėmesį koncentruoja ne į veidą, bet į rūbus...
Labai įdomus stilius... na bet pačios pažiūrėkit smile.gif
Inga Ivaščenko
Atsakyti
Ačiū, Tei. 4u.gif Man jos lėlės irgi superinės ir gal net ne tik dėl akcento į drabužius, bet man, kaip minimalizmo šalininkei, ir dėl nuostabiai stilizuotų veidų.
Prie to paties tada siūlau akis paganyti į mano mėgstamo lėlininko-skulptoriaus Romano Šustrovo lėles. Rašiau neseniai apie jį savo bloge mirksiukas.gif . Daugiau autoriaus darbų čia.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 19 liepos 2009 - 14:55
idomūs darbai, tik čia jau gal labiau skulptūros nei lėlės... nu einu dar panagrinėsiu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 19 liepos 2009 - 15:24
QUOTE(mju_mju @ 2009 07 18, 09:23)
o aciu, Sige, ak kokiu ten nuostabiu plaukuciu yra pirkt!  clap.gif

aš turiu nusipirkusi dvejus sintetinius plaukus ir nei vienų nepanaudojau dar ir labai abejoje, kad kada naudosiu. Man kažkaip lėlės gražesnės ir šiltesnės su plaukais iš natūralios vilnos. O ir vilnos galimybės beribės, o ir prisipirkus aš jos turiu labai daug smile.gif

QUOTE(pudra @ 2009 07 18, 23:21)
Sige, o gal galima kažkur prabalsuoti už tavo lėlytę? Labai simpatiška  mirksiukas.gif
Ačiū, Mamukai Indriukai, smagu, kad patiko  4u.gif

ten nėra jokio balsavimo, tik dalyvavimas. Čia toks ne konkursas, bet iššūkis lėlių kūrėjams. Reik parodyt lėlę savo bloge, kas nori apsilanko, pakomentuoja, tu darai tą patį. Čia aš taip supratau smile.gif plačiau galima čia rasti.

gražių ir įdomių lėlių, merginos, įdėjot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 07 19, 15:54)
Ačiū, Tei.  4u.gif  Man jos lėlės irgi superinės ir gal net ne tik dėl akcento į drabužius, bet man, kaip minimalizmo šalininkei, ir dėl nuostabiai stilizuotų veidų.
Prie to paties tada siūlau akis paganyti į mano mėgstamo lėlininko-skulptoriaus Romano Šustrovo lėles. Rašiau neseniai apie jį savo bloge  mirksiukas.gif . Daugiau autoriaus darbų čia.

puikus darbai
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Norėjau paklausti Tei, kaip padaryti tokius burbuliukus kaip ant tavo priešpaskutinės (jei neklystu) lėlės suknelės. Tos, oranžinės smile.gif.

Ir dar, iš kokio modelino reikia lipdyti veidukus, galūnes, kad jie turėtų tą porcelianinę, skaisčią, natūralią spalvą ir glotnią, lygią tekstūrą.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Calykusu apie burbuliukus va cia yra temute: Burbulines skaros as is ten pasimokiau smile.gif

o tai vadinama porcialianini pavirsiu tikriausiai tu turi galvoje kepamo modelino. Bet kuris kepamas modelinas duoda toki pavirsiu, aisku kartais reikia panaudoti ir svitrini popieriu smile.gif
Atsakyti