Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

Vat čia tai grožiai wub.gif . Ir mylimiausias, ir miglos mūza tiesiog tobuli wub.gif . Mane labiausiai žavi tos mažytės detalytės, tas kruopštumas, tokios iki pačio pačio pačio galiuko apgalvotos idėjos. Meškiukas nerealus wub.gif (mano lėlytės tokio ūgio kaip taviškis meškis. Vat čia tai pagarba Tau didžiausia - tokio dydžio tokį grožį, protas neišneša doh.gif bigsmile.gif ), ir ta komodėlė, na viskas taip gražiai įsipaišo į bendrą vaizdą wub.gif
Įnamiai - kaip gyvi blink.gif wub.gif . Sakytum iš kokio fantastinio nuotykių filmo nužengę wub.gif . Būna tokie maži mieli geriečiai wub.gif . Ir Akytės atsuktos taip gražiai į šeimininkę wub.gif . O antroj foto, atrodo net girdisi tylus "ššššš, ramiai, gerutis".

Daabr miegosiu labai laiminga, TOKIŲ grožių prisižiūrėjus wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tei - neturiu žodžių blink.gif Tiesiog kalbos dovaną praradau ax.gif
Visi komplimentai tokie banalūs atrodo, tai ir nesakysiu jų. Tiesiog - labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tei, labai graži tavoji "Miglos mūza" thumbup.gif Ir kokia ji mažytė g.gif kaip sudėtinga tokią mažą padaryti. O iš kokios lipdymo masės ji padaryta?
Sėkmės wub.gif
Atsakyti
Pudra, labai patiko tavo naujoji lėlytė su meškučiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tei, Miglos mūza sužavėjo- ir detalės, ir visuma thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2009 07 16, 12:06)
Tei, labai graži tavoji "Miglos mūza" thumbup.gif  Ir kokia ji mažytė g.gif  kaip sudėtinga tokią mažą padaryti. O iš kokios lipdymo masės ji padaryta?
Sėkmės wub.gif

aciuks.gif kaip man smagu kad jums mano darbelis patiko aciuks.gif
...o tokias nedideles darau, nes didelėms vietos namie neužtekų hihihi.gif Neturiu dar lėlėms specialios spintos, tai dėlioju iš vienos vietos į kitą hihihi.gif O kur Jūs savo kūrinius dedat/laikot?
Roma lėles lipdau iš medžio masės. (ore stingstanti masė ir tiek smile.gif )
Atsakyti
blink.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2009 07 16, 13:19)
Pudra, labai patiko tavo naujoji lėlytė su meškučiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū, Vilm@. 4u.gif
Prašom ir su savo lėlytėm pasirodyt thumbup.gif . O gal jau kas naujo užgimė?
Atsakyti
Pudra, būtinai parodysiu, kai tik bus ką biggrin.gif
Atsakyti
Tei, tavo lėlytės trapumas ir lengvumas, kvapą gniaužia. Nuostabu. Aš dabar kai lipdysiu, bandysiu panašius batus daryt, gal ir man kas pavyks.

O aš noriu pasirodyt su tokia lėle, kurią dariau konkursui/nekonkursui Art Doll Challenge. Ieškojau info apie lėles, radau ir dar radau, kad galima dalyvauti visiem, tai ir pabandžiau, labai smagu buvo kurti pagal duotą temą. Va mano žmogiukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 07 17, 15:04)
Tei, tavo lėlytės trapumas ir lengvumas, kvapą gniaužia. Nuostabu. Aš dabar kai lipdysiu, bandysiu panašius batus daryt, gal ir man kas pavyks.

O aš noriu pasirodyt su tokia lėle, kurią dariau konkursui/nekonkursui Art Doll Challenge. Ieškojau info apie lėles, radau ir dar radau, kad galima dalyvauti visiem, tai ir pabandžiau, labai smagu buvo kurti pagal duotą temą. Va mano žmogiukas

oj sige, koks šaunuolis žmogeliukas thumbup.gif o kokia tema buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 17 liepos 2009 - 17:48
oj merginos, jusu leles nuostabios thumbup.gif

as dabar irgi paciam lelytes gimimo ikarsty ax.gif drabuzelius pradejau siut...

Tei, norejau pasiteiraut is ko tavo muzos plaukuciai? labai jau nuostabus 4u.gif
Papildyta:
beje, sige, tikrai idomu kokia temute savo zmogeliuka darei cool.gif man jis toks i elfa ar toki mistini dieduka panasus g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 07 17, 21:41)
Tei, norejau pasiteiraut is ko tavo muzos plaukuciai? labai jau nuostabus  4u.gif

Šitos Mūzos plaukučai iš nekarštos ir nedažytos vilnos. (vilnos garbanėlės dar kitaip vadinamos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 17 liepos 2009 - 21:47