Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

Žvilgsnis tiesiog gyvas, emocijos thumbup.gif , Pudra, puiku clap.gif
Atsakyti
Pudra, kokia lėlė, kokia lėlė, žodžių trūksta wub.gif wub.gif

kiek daug lėlėi duoda geras nufotografavimas. Čia tikriausiai su geru fotiku, su plačiu objektyvu? Sakykit, kas žinot, ar su muiline skaitmenine galima kažkokį panašų efektą gauti? na, gal nepanašų, bet tiesiog gerai nufotografuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sige: 15 liepos 2009 - 08:48
pudra-kokia miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 15 liepos 2009 - 09:04
Pudra , tu tiesiog šaunuolė, greituolė.
Viskas labai gražu, ir kompozicija, ir spalvos,
žodžiu thumbup.gif thumbup.gif

O kojų pirštukai, g.gif be žodžių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamune: 15 liepos 2009 - 10:35
pudra[B] thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai graži lėlė ir meškutis, kaip supratau, pačios siūtas thumbup.gif Labai norėtusi iš arčiau apžiūrėti ax.gif
O lėlės dydis nurodytas sėdinčios ar stovinčios?
Man toks įspūdis - panelė tik ką nusilakovo nagus, bet meškio vistiek iš rankų nepaleidžia biggrin.gif
Gal jau ir trečia yra užgimusi g.gif (esu labai smalsi)
Atsakyti
Pavonija, sige, yyla, mamune, rooma, ačiū, malonu, kad patiko ax.gif .

Sige, kas tiesa, tai tiesa, už fotografijas dėkui MB smile.gif . Jo fotikas veidrodinis, bet kiek esu girdėjus, kad ir su muiline galima visai neblogų rezultatų išgaut, svarbu, kad geras būtų apšvietimas.

Mamune, jau laukiu nesulaukiu, kada irgi pamatysim kokią naują lėlytę mirksiukas.gif .

Rooma, taip, meškiukas mano siūtas - jo vardas Čarlis, jau gyriausi apie tai meškiukų temukėj smile.gif . Stovinčio meškino ūgis - 22 cm, o lėlytės aukštį matavau jai sėdint mirksiukas.gif .
Nea, aš ne tokia greita, manau, kad lėlės pamažu turi gimti, tai trečios dabar teks truputį palaukti mirksiukas.gif . O dėl tų lakuotų nagų, tai ir pati turėjau tokią mintį lotuliukas.gif . Gal kada bus proga - galėsiu lėlytę gyvai parodyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 15 liepos 2009 - 12:36
Pudra, gražiai padirbėjai. Tik Jasavičienės braižas labai stipriai dar jaučiasi. Na bet kai jau technologija įvaldyta, tikiu su laiku atsiras ir savas braižas smile.gif

Tuo pačiu ir aš paisrodysiu su naujausiu darbeliu: "Miglos mūza" ir jos įnamiai - priimkit į būrį smile.gif
user posted image user posted image

daugiau čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 15 liepos 2009 - 15:42
nu nieko sau blink.gif duodat vaizdų viena po kitos smile.gif, Tei, įspūdinga wub.gif tikra balerina 5 poza atsistojus, o jau įnamiai kokia simpatiški ir kas jie tokie galėtų būti g.gif .
Atsakyti
blink.gif thumbup.gif saunuole bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
[img-->
QUOTE(Tei @ 2009 07 15, 16:36

Tuo pačiu ir aš paisrodysiu su naujausiu darbeliu: "Miglos mūza" ir jos įnamiai - priimkit į būrį smile.gif
[img)
http://farm3.static.flickr.com/2565/3722951861_9e0424e828.jpg[/img] user posted image

daugiau čia

bigsmile.gif grazu,subtilu,idomu ir savo stiliuje wub.gif ,kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Tei, tu taip pat šaunuolė mirksiukas.gif . Ir eskizas man tavo albume labai patiko mirksiukas.gif , visada pasipaišai prieš lipdydama? Koks lėlytės aukštis?
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 07 16, 00:26)
[b] visada pasipaišai prieš lipdydama? Koks lėlytės aukštis?

Ačiū labai visoms. smile.gif

Lelytė 34 cm aukščio. Ir aha, stengiuos nusipiešti lėlės idėja prieš lipdydama, kad nepamiršt pirminio sumanymo ir patogu vis užmest akį darant stovėseną ir dėliojant proporcijas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 15 liepos 2009 - 23:37