Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

[quote=vovere74,2009 07 07, 11:29]

Aišku naivu tikėtis pagalbos iš tų kam tai yra uždarbio klausimas, bet juk dėl tokių patarimų mes duonos tikrai neatimsim lotuliukas.gif

Čia tai ne visai sutinku, schmoll.gif mielai pasidalinu ir pasidalinsiu savo patirtimi, nes ne uždarbis man svarbiausia... g.gif
Ir tik pasakysiu, nesvarbu, kiek aš mokytojų turėjau ir kiek turėsiu ateityje, esu labai dėkinga savo pirmai mokytojai Rullei , 4u.gif 4u.gif nes eksperimentuoti aš jau neturiu gyvenimiško laiko, o likusio man labai reikia savirealizacijai. verysad.gif

Smagu jums, kai dar gyvenimas prieš akis biggrin.gif

Sutinku, su Rooma , kad visas mokė dailyraščio, tik nei viena taip ir nerašom juo unsure.gif

Atsakyti

Mamune teisi - tai ka duos mokytojo zinios, pacios negreit atrasim, o gal ir visai apeisim ta patirti. Esu lankiusi nemazai rankdarbiu kursu ir kiekvieno mokytojo patirtis nepakeiciama,nors paskui atrandi savo stiliu. Ir kiek maciu cia sukurtu lelyciu po Jurates kursu, visos lelytes savitos, nors ir jauciasi mokytojos braizas, taciau laikui begant vis maziau bus panasios. Ir del laiko taip greit begancio, nesinori atradinet jau atrasta tiesa.
Atsakyti
Sveikos,

kokią gerą temą apie kursus užvedėt. Aš tai labai noriu nueiti į kursus vien tam, kad kaip jau kažkas sakė, nereikėtų dviračio išradinėti. Nes dabar atrodo darau kažką, bet manau, kad galima būtų padaryt ir paprasčiau, o kaip ir nežinau. Grįš MB iš už jūrų marių, keliausiu aš į kursus smile.gif

Viena lėlytė pas mane į pabaigą eina. Tik akių nesiseka nupiešti, tos kur buvo, netiko man, o kitų nupiešti nesugebu, kiek nupiešiu, vis nuvalau. Bandysiu kitą dieną wink.gif bet šita lėlė jau kitokia, kaip ją aprengsiu sugalvojau kai tik nulipdžiau galvą ir tikslingai dariau visus drabužiukus, nebebuvo eksperimentavimo. Turiu jau pasidariusi kitos lėlės kūną ir taip pat jau žinau kaip ji atrodys smile.gif labai man taip patinka.

O čia, yylos lėlytės įkvėpta padariau tokią baleriną, kvepiančią kava ax.gif ]

user posted image
Atsakyti
sige, labai smagi tavo skudurinuke balerina 4u.gif Kojytes tokios idomios,jos ten vata apklijuotos? Kazkaip neiziuriu.
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 07 08, 11:31)
Ir tik pasakysiu, nesvarbu, kiek aš mokytojų turėjau ir kiek turėsiu ateityje, esu labai dėkinga savo pirmai mokytojai Rullei

Sutinku visu šimtu procentų thumbup.gif .

Labai faina balerina, sige smile.gif . Man ir tada yylos lėlytė labai patiko wub.gif
Atsakyti
mimo, aciu uz puikia nuoroda apie dekupaza! labai idomu pasiskaitinet, uzejo noras ir kazka padaryt g.gif jau prisipirkau serveteliu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Pristatau ir aš savo kursinę lėlytę, vardu "Namų saugotoja"
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
mamune - Nuostabios plastakos ir pedos.... Tokios trapios ir jausmingos. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Jetau kaip smagu prisiminti biggrin.gif . Labai faina lėlytė ir labai stilinga wub.gif
Atsakyti
Grazi lele, Mamune. jauciasi ir mokytoju itaka, ir pacios fantazija. 4u.gif

as cia klajojau internete, radau va tokiu leleiu akims paganyt:
Jakaterinos tarasovos leles

kazkaip man tokios pastelines paskutiniu metu prie sirdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 07 08, 20:19)

O čia, yylos lėlytės įkvėpta padariau tokią baleriną, kvepiančią kava  ax.gif ]

biggrin.gif malonu,kad mano lelyte ikvepe sunglasses2.gif

greitai bus dar viena panasi biggrin.gif
Atsakyti
Ačiu, Masiania ,Pudra ,Tei , ir man ši lėlytė labai prie širdies. ax.gif

Tei ačiu už nuorodą, aš neesu aktyvi interneto landžiotoja, tad šio psl. buvau nemačius g.gif
Atsakyti