QUOTE(mimo @ 2009 07 07, 13:31)
Vovere, as kazkaip pro akis praleidau,kokio tu ten patarimo laukei? Seseliavimo pamokeliu esu youtube maciusi,bet ne vieno adresiuko neissaugojau. Tu gali issikocioti gabala mases (isdziovinti ar iskepti) ir bandyti visokius seseliavimo budus-su teptuku,su kempinele, pirstais,o galbut viska tarpusavyje derinti, maisyti. Atrasi savo buda

Po to nusilipdyk tokia teplep lele,kurios negaila butu darkyti ir pabandyk ja tau labiausiai patikusia technika paseseliuoti. Kiek as esu leliu prigadinus! Tiesa-as naudoju akrila-jis kuo puikiausiai nusivalo,jei kazkas neiseina
Aš dėl medžiagų sendinimo. Galvojau jau - negi dar ir dekupažo kursus teks lankyt, kad suprast kas tas per velnias
O dėl šešėliavimo pačios lėlytės, jos veiduko, rankų, tai aš bandau ant tokių bile kokių galvų

Ant jų ir plaukus formuoju, kad gražiai po to perkelt. Bet nesigauna man kol kas. Neįkertu kaip reikia daryt. Tai vis gaunu tas galvas su švitriniu popierium "valyt makiažą". Tuoj jų nebeliks nuo tokio šlifavimo
O dėl akrilinių dažų tai nežinau, man nenusivalo jie

Jie gal čia priklauso nuo masės iš kurios lėlės daromos?
QUOTE(Tei @ 2009 07 07, 14:48)
hi hi...o as kadangi kursuose nebuvau, tik pamenu buvau ju reklama gavus (istryniau neseniai

), tai pasakysiu, kad seseliuoja ten turbut su pastele, nes lyg reklamoj buvo mineta kad reikia pasteles atsinest
Tai tuose kursuose dar ir savo medžiagas reik neštis?
QUOTE(pudra @ 2009 07 07, 16:02)
Kiekvienam turbūt savo, bet vistiek rekomenduočiau anksčiau ar vėliau pinigiuką kokį pataupyt ir palankyt kursus

. Net ir didžiausi meistrai nuo mokymų dažniausiai ir pradeda. Kam jau išrastus dviračius išradinėt?

Taip tiktai galima sutaupyti medžiagų ir laiko. O ir vėliau jau puikiai lėlės kuriantys lėlininkai nevengia užsukt į kursus pas kitus autorius, tiesiog tam, kad praplėstų akiratį.
O apskritai, tai visos šaunuolės esat.

Tai buvo jau treti mano lėlių kursai, jeigu būčiau nei vienų nelankius, tai nemanau, kad bent viena lėlytė apskritai būtų išvydus dienos šviesą
Aš suprantu, kad norint tobulėti reikia daug dirbti. Be pastangų nieko nebus. Tik vat internetas man ne draugas šioje vietoje. Kai žiūri kaip dirba kiti, atrodo labai lengva viskas, bet nepačiupinėjus, iš arti neapžiūrėjus negali pasakyt. Galėčiau sau leist po kursus lakstyt tai nesukčiau sau galvos, o ir jums tuo labiau

Aš suprantu, kad jei žmogus yra su menininko gyslele, jam puikiai sekasi ir dviračius išradinėt. Aš neturiu tos gyslelės matyt, man techniškai viską reikia mokytis. Vat ir minusas kursų - neturėtų mano lėlės savo veido, savito braižo, perimčiau iš mokytojų ir viskas. O norisi kažką savito atrast, o tai dabar mano lėlės ne tik, kad dar baisiai ne kokios, tai dar ir be savo veido....
QUOTE(Tei @ 2009 07 07, 16:39)
na su tais kursais tai kaip kam

As jauciu pati galeciau kursus vest, o va lankyti kitu menininku pamoku kazkaip nejauciu poreikio, nes norisi tureti savo stiliu ir kurti ka nors originalaus, ko kiti nekuria. O informacijos aplink juk tiek daug, kad nors vezimu vezk, tik paieskoti siek tiek reikia ir atsirinkti kas paciai labiausiai priimtina.
Nors zinoma yra zmoniu kuriems smagu dirbti grupeje, ar zinias gaut jau "sukramtytas", tada kursai gerai. Tai ir savotiskas laiko praleidimas tuo paciu.
Su tavo kruopštumu ir krapštukinimusi ilgai kursai truktų

Krapštytumėmės visos, ale gerai gal. Aš tai žinau, kad man to trūksta, vis norisi - jau jau jau