Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

QUOTE(yyla @ 2009 07 07, 09:32)
bandyk pati,eksperimentuok wink.gif zinau,kad tinka ir akvarele,ir piestukai,reikia israssi kazkatai savo wink.gif

Bandom biggrin.gif Kai negali sau leisti kursų, kai žiūrint internete nelabai kas aišku - belieka eksperimentuoti. Tik aišku sunkiau tokioms kaip aš, kai dar ir taip pradžių pradžia, elementarių žinių trūksta, ką jau kalbėt apie visokias subtilybes...
Aišku naivu tikėtis pagalbos iš tų kam tai yra uždarbio klausimas, bet juk dėl tokių patarimų mes duonos tikrai neatimsim lotuliukas.gif
Aš va irgi tupiu dabar prie vienos lėlės ir nei žingsnio pirmyn. Nes tiesiog nežinau kaip įgyvendint sumanymą verysad.gif Kiek žiūrėjau internete, skaičiau ir filmukus spoksojau - nu nerandu ko man reik doh.gif Čia jau irgi klausiau anksčiau, bet nieko taip ir nesupratau doh.gif Yra dalykų kur reik gyvai pamatyt, pačiupinėt, kad paodytų nuo A iki Z... Tai vat ir gadinu medžiagas namuose eksperimentuodama lotuliukas.gif Gal kada nors...
Atsakyti
Vovere, as kazkaip pro akis praleidau,kokio tu ten patarimo laukei? Seseliavimo pamokeliu esu youtube maciusi,bet ne vieno adresiuko neissaugojau. Tu gali issikocioti gabala mases (isdziovinti ar iskepti) ir bandyti visokius seseliavimo budus-su teptuku,su kempinele, pirstais,o galbut viska tarpusavyje derinti, maisyti. Atrasi savo buda mirksiukas.gif Po to nusilipdyk tokia teplep lele,kurios negaila butu darkyti ir pabandyk ja tau labiausiai patikusia technika paseseliuoti. Kiek as esu leliu prigadinus! Tiesa-as naudoju akrila-jis kuo puikiausiai nusivalo,jei kazkas neiseina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 07 06, 23:20)
Ech, tos paslaptys.... verysad.gif

hi hi...o as kadangi kursuose nebuvau, tik pamenu buvau ju reklama gavus (istryniau neseniai g.gif ), tai pasakysiu, kad seseliuoja ten turbut su pastele, nes lyg reklamoj buvo mineta kad reikia pasteles atsinest wink.gif
Atsakyti
Kiekvienam turbūt savo, bet vistiek rekomenduočiau anksčiau ar vėliau pinigiuką kokį pataupyt ir palankyt kursus thumbup.gif . Net ir didžiausi meistrai nuo mokymų dažniausiai ir pradeda. Kam jau išrastus dviračius išradinėt? g.gif Taip tiktai galima sutaupyti medžiagų ir laiko. O ir vėliau jau puikiai lėlės kuriantys lėlininkai nevengia užsukt į kursus pas kitus autorius, tiesiog tam, kad praplėstų akiratį. mirksiukas.gif
O apskritai, tai visos šaunuolės esat. 4u.gif Tai buvo jau treti mano lėlių kursai, jeigu būčiau nei vienų nelankius, tai nemanau, kad bent viena lėlytė apskritai būtų išvydus dienos šviesą smile.gif
Atsakyti
na su tais kursais tai kaip kam smile.gif
As jauciu pati galeciau kursus vest, o va lankyti kitu menininku pamoku kazkaip nejauciu poreikio, nes norisi tureti savo stiliu ir kurti ka nors originalaus, ko kiti nekuria. O informacijos aplink juk tiek daug, kad nors vezimu vezk, tik paieskoti siek tiek reikia ir atsirinkti kas paciai labiausiai priimtina. smile.gif
Nors zinoma yra zmoniu kuriems smagu dirbti grupeje, ar zinias gaut jau "sukramtytas", tada kursai gerai. Tai ir savotiskas laiko praleidimas tuo paciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 07 07, 13:31)
Vovere, as kazkaip pro akis praleidau,kokio tu ten patarimo laukei? Seseliavimo pamokeliu esu youtube maciusi,bet ne vieno adresiuko neissaugojau. Tu gali issikocioti gabala mases (isdziovinti ar iskepti) ir bandyti visokius seseliavimo budus-su teptuku,su kempinele, pirstais,o galbut viska tarpusavyje derinti, maisyti. Atrasi savo buda mirksiukas.gif Po to nusilipdyk tokia teplep lele,kurios negaila butu darkyti ir pabandyk ja tau labiausiai patikusia technika paseseliuoti. Kiek as esu leliu prigadinus! Tiesa-as naudoju akrila-jis kuo puikiausiai nusivalo,jei kazkas neiseina wink.gif

Aš dėl medžiagų sendinimo. Galvojau jau - negi dar ir dekupažo kursus teks lankyt, kad suprast kas tas per velnias lotuliukas.gif
O dėl šešėliavimo pačios lėlytės, jos veiduko, rankų, tai aš bandau ant tokių bile kokių galvų doh.gif Ant jų ir plaukus formuoju, kad gražiai po to perkelt. Bet nesigauna man kol kas. Neįkertu kaip reikia daryt. Tai vis gaunu tas galvas su švitriniu popierium "valyt makiažą". Tuoj jų nebeliks nuo tokio šlifavimo doh.gif
O dėl akrilinių dažų tai nežinau, man nenusivalo jie g.gif Jie gal čia priklauso nuo masės iš kurios lėlės daromos?

QUOTE(Tei @ 2009 07 07, 14:48)
hi hi...o as kadangi kursuose nebuvau, tik pamenu buvau ju reklama gavus (istryniau neseniai  g.gif ), tai pasakysiu, kad seseliuoja ten turbut su pastele, nes lyg reklamoj buvo mineta kad reikia pasteles atsinest wink.gif

Tai tuose kursuose dar ir savo medžiagas reik neštis? blink.gif

QUOTE(pudra @ 2009 07 07, 16:02)
Kiekvienam turbūt savo, bet vistiek rekomenduočiau anksčiau ar vėliau pinigiuką kokį pataupyt ir palankyt kursus  thumbup.gif . Net ir didžiausi meistrai nuo mokymų dažniausiai ir pradeda. Kam jau išrastus dviračius išradinėt?  g.gif  Taip tiktai galima sutaupyti medžiagų ir laiko. O ir vėliau jau puikiai lėlės kuriantys lėlininkai nevengia užsukt į kursus pas kitus autorius, tiesiog tam, kad praplėstų akiratį.  mirksiukas.gif
O apskritai, tai visos šaunuolės esat.  4u.gif  Tai buvo jau treti mano lėlių kursai, jeigu būčiau nei vienų nelankius, tai nemanau, kad bent viena lėlytė apskritai būtų išvydus dienos šviesą  smile.gif

Aš suprantu, kad norint tobulėti reikia daug dirbti. Be pastangų nieko nebus. Tik vat internetas man ne draugas šioje vietoje. Kai žiūri kaip dirba kiti, atrodo labai lengva viskas, bet nepačiupinėjus, iš arti neapžiūrėjus negali pasakyt. Galėčiau sau leist po kursus lakstyt tai nesukčiau sau galvos, o ir jums tuo labiau lotuliukas.gif Aš suprantu, kad jei žmogus yra su menininko gyslele, jam puikiai sekasi ir dviračius išradinėt. Aš neturiu tos gyslelės matyt, man techniškai viską reikia mokytis. Vat ir minusas kursų - neturėtų mano lėlės savo veido, savito braižo, perimčiau iš mokytojų ir viskas. O norisi kažką savito atrast, o tai dabar mano lėlės ne tik, kad dar baisiai ne kokios, tai dar ir be savo veido....

QUOTE(Tei @ 2009 07 07, 16:39)
As jauciu pati galeciau kursus vest, o va lankyti kitu menininku pamoku kazkaip nejauciu poreikio, nes norisi tureti savo stiliu ir kurti ka nors originalaus, ko kiti nekuria. O informacijos aplink juk tiek daug, kad nors vezimu vezk, tik paieskoti siek tiek reikia ir atsirinkti kas paciai labiausiai priimtina. smile.gif
Nors zinoma yra zmoniu kuriems smagu dirbti grupeje, ar zinias gaut jau "sukramtytas", tada kursai gerai. Tai ir savotiskas laiko praleidimas tuo paciu. smile.gif

Su tavo kruopštumu ir krapštukinimusi ilgai kursai truktų biggrin.gif Krapštytumėmės visos, ale gerai gal. Aš tai žinau, kad man to trūksta, vis norisi - jau jau jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 07 05, 13:03)

bet kaip jūs tokį veidelį, kojas ir rankas padarot, kaip tikros?? lb idomios būtybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 07 liepos 2009 - 16:35
Tei, liuks, jei darysi šarnyrinių kursus - būtinai pranešk mirksiukas.gif .

O dėl įtakos, tai po kursų visada kelios lėlės būna persisunkusios mokytojo braižu, bet vėliau, sako, nueinama savo keliu, tik jau su "techninėm" žiniom. Kaip ten yra iš tikrųjų tikiuosi dar pamatysiu smile.gif .

Dėkui, Laola 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 07 07, 16:39)

saunuole Tei drinks_cheers.gif visiskai sutinku su tavo nuomone. as situo menu susidomejau gal pries pora menesiu,bandau kazka su jusu pagalba,tik laiko tam reikia labai daug,tai jei ka ir sukursiu bus dar tikrai negreit. as ne pries kursus,bet uz savita braiza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 07 07, 17:22)
Su tavo kruopštumu ir krapštukinimusi ilgai kursai truktų biggrin.gif  Krapštytumėmės visos, ale gerai gal. Aš tai žinau, kad man to trūksta, vis norisi - jau jau jau lotuliukas.gif

aha tu cia tiksliai pastebejai biggrin.gif
As vis galvoju jei jau kada organizuot ka nors, tai uztruktu kursai koki menesi gal ir ilgiau. biggrin.gif Kazkaip nesinoretu daryt kursu kad tik pagrindus parodyt, gi daug idomiau visokios subtilybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 07 07, 17:38)

O dėl įtakos, tai po kursų visada kelios lėlės būna persisunkusios mokytojo braižu, bet vėliau, sako, nueinama savo keliu, tik jau su "techninėm" žiniom. Kaip ten yra iš tikrųjų tikiuosi dar pamatysiu  smile.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai tikslus pastebėjimas.
Čia, matyt, kaip su raštu - mokiausi kadais dailyraščio, o vistiek raidės į kairę krypsta , lyg ir ne taip mokė g.gif biggrin.gif
Atsakyti
vovere, sendinimo kursu nereikes lankyt. Tiesiog forume ivesk "sendinimas" ir ismes tau kruva temu,kur apie tai buvo kalbeta. Arba yylos graziai paprasyk-gal pasidalins patirtimi wink.gif pagooglinus radau va ka:
http://www.decoartel...endinimas1.html
As tai nesvitrinu nudazytu galvu,o pakisu po vandeniu ir su dantu sepetuku nubruzinu blush2.gif Dazau vel,kai isdziuna. Man labai greitai spalva nueina ir veideliai nesusidarko.
Del kursu lankymo pritariu Tei nuomonei-kam tie kursai,jei internete pilna patarimu. Gal mano leles ir neproporcingos, sleivomis kojomis ir neteisingai priklijuotais plaukais.Taciau tai MANO lele nuo iki-man tai labai svarbu. Nenurasau kursu -manau, kad ten greiciausiai galima ismokti visu subtilybiu. Cia jau kiekvienos pasirinkimo reikalas 4u.gif
Atsakyti