pudra, simpatiska lele
Irgi labai juntamas Jurates braizas. Cia tavo pirmoji? Kokio ji dydzio?

pasakiskai grazu
niekaip nesumaisysi,kas mokytoja buvo

QUOTE(pudra @ 2009 07 05, 13:03)
Sveikos, mergaitės.
Prašausi ir aš šalia jūsų grožių į kompaniją
.
Susipažinkit - Žioplytė arba "Kur dingo mano batas?"

Prašausi ir aš šalia jūsų grožių į kompaniją

Susipažinkit - Žioplytė arba "Kur dingo mano batas?"

Įspūdinga

Kokių lėlių užderėjo
Ta vasara šiemet mums visai ne kokia, taip jos laukiau, kad užsidirbti kursams, ale vat niekaip

Ta vasara šiemet mums visai ne kokia, taip jos laukiau, kad užsidirbti kursams, ale vat niekaip

Pudra
Nuostabi tavo lelyte, ir as tokia noriu moketi pasidaryti, tik taip pat nezinau kaip nudazomas veidas ir kuo.
Labai džiaugiuosi, merginos, kad patiko mano Žioplytė
.
Pamatavau - sėdinčios lėlės aukštis (t.y. nuo juosmens) - 34 cm.
Šita lėlytė nėra mano pirmoji, matyt ankstesni bandymai tiktai nebuvo subrendę viešumai
. Sutinku, kad jaučiama mokytojos įtaka, bet manau ir tikiuosi, kad tai laikina
.
Nežinau ar turiu teisę dalintis autorės atskleistomis paslaptimis, todėl nuo komentarų apie tonavimą kol kas susilaikysiu
. Na, o drabužėliai, tai jau grynai mano indėlis - taip, rudas audinys linas, o šviesus, manau, lengvai besimodeliuojanti medvilnė, tiksliai sudėties nepamenu
.
Dar viena lėlytė pakeliui, tikiuosi, kad greitai galėsiu pasidalinti rezultatais.

Pamatavau - sėdinčios lėlės aukštis (t.y. nuo juosmens) - 34 cm.
Šita lėlytė nėra mano pirmoji, matyt ankstesni bandymai tiktai nebuvo subrendę viešumai

Nežinau ar turiu teisę dalintis autorės atskleistomis paslaptimis, todėl nuo komentarų apie tonavimą kol kas susilaikysiu

Dar viena lėlytė pakeliui, tikiuosi, kad greitai galėsiu pasidalinti rezultatais.

Pudra, nuostabi lėlė
veidukas įspūdingas
ir aprengta labai gražiai

Sveikinimai pudrai
, lėlytė išties fantastiška. Jei ne paslaptis iš kokios masės ji pagaminta?

Oj ačiū, merginos, dar kartą
.
Lėlytė mano iš Paperclay

Lėlytė mano iš Paperclay

QUOTE(pudra @ 2009 07 06, 02:32)
....

Ech, tos paslaptys....

bandyk pati,eksperimentuok
zinau,kad tinka ir akvarele,ir piestukai,reikia israssi kazkatai savo