Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

pudra, simpatiska lele 4u.gif Irgi labai juntamas Jurates braizas. Cia tavo pirmoji? Kokio ji dydzio?
Atsakyti
pasakiskai grazu thumbup.gif niekaip nesumaisysi,kas mokytoja buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 07 05, 13:03)
Sveikos, mergaitės.
Prašausi ir aš šalia jūsų grožių į kompaniją  ax.gif .
Susipažinkit - Žioplytė arba "Kur dingo mano batas?"

user posted image

user posted image

4u.gif

Įspūdinga wub.gif veidas išraiškingas ir rūbai labai thumbup.gif , čia linas? Kokio dydžio lėlė? rolleyes.gif
Atsakyti
Kokių lėlių užderėjo wub.gif
Ta vasara šiemet mums visai ne kokia, taip jos laukiau, kad užsidirbti kursams, ale vat niekaip verysad.gif
Atsakyti

Pudra
Nuostabi tavo lelyte, ir as tokia noriu moketi pasidaryti, tik taip pat nezinau kaip nudazomas veidas ir kuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 05 liepos 2009 - 18:01
Labai džiaugiuosi, merginos, kad patiko mano Žioplytė smile.gif .
Pamatavau - sėdinčios lėlės aukštis (t.y. nuo juosmens) - 34 cm.
Šita lėlytė nėra mano pirmoji, matyt ankstesni bandymai tiktai nebuvo subrendę viešumai smile.gif. Sutinku, kad jaučiama mokytojos įtaka, bet manau ir tikiuosi, kad tai laikina ax.gif .
Nežinau ar turiu teisę dalintis autorės atskleistomis paslaptimis, todėl nuo komentarų apie tonavimą kol kas susilaikysiu ax.gif . Na, o drabužėliai, tai jau grynai mano indėlis - taip, rudas audinys linas, o šviesus, manau, lengvai besimodeliuojanti medvilnė, tiksliai sudėties nepamenu mirksiukas.gif .
Dar viena lėlytė pakeliui, tikiuosi, kad greitai galėsiu pasidalinti rezultatais. 4u.gif
Atsakyti
Saunuole,pudra, labai smagi lele thumbup.gif , nustebusi, jei tai tavo vienas pirmuju bandymu sioje industrijoje biggrin.gif
Ir man dar labai patiko jos naturalus drabuziai thumbup.gif , turiu pripazinti, kad nei vienos leles dar neesu naturaliai aprengus doh.gif
Sekmes Tau ir toliau kurti stebuklus 4u.gif
Atsakyti
Pudra, nuostabi lėlė wub.gif veidukas įspūdingas wub.gif ir aprengta labai gražiai wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai pudrai 4u.gif , lėlytė išties fantastiška. Jei ne paslaptis iš kokios masės ji pagaminta?
Atsakyti
Oj ačiū, merginos, dar kartą blush2.gif .

Lėlytė mano iš Paperclay mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 07 06, 02:32)
....
Nežinau ar turiu teisę dalintis autorės atskleistomis paslaptimis, todėl nuo komentarų apie tonavimą kol kas susilaikysiu  ax.gif

Ech, tos paslaptys.... verysad.gif
Atsakyti
bandyk pati,eksperimentuok wink.gif zinau,kad tinka ir akvarele,ir piestukai,reikia israssi kazkatai savo wink.gif
Atsakyti