Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

4u.gif saunuole dukrele thumbup.gif ,visa i mamyte
Atsakyti
Vovere kokia saunuolė tavo mergaitė 4u.gif , lėlė visai graži, proporcinga. Kiek dukrytei metų?
prapieste , Jasevičienė daro tik iš Paperclay, aš tikrai žinau, buvau pas ją kursuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamune: 04 liepos 2009 - 10:11
mergaites, o kiek laiko trunka paprastai kursai? turiu omeny, juk jie buna bent jau kokius du sykius ar ne? ar daugiau? idomu o ten labai reikia skubeti, kad spet lelyte padaryt?

dar klausimas - ar yra tos paperclay mases pirkt art manijoj? as kazkaip visai susimaisius su tom masem..pagal jusu darbelius tai labiausiai noreciau ja isbandyt..

dar prisigirsiu ax.gif cia seniau ziema, dariau lelytes vaikiskam spektakleliui is fimo. jos truputi kitokios nei interjerines, nes ju principas judeti, taciau esme, kad lipdziau palinkusi veidukus biggrin.gif ir tai buvo pirmasis mano susidurimas su fimo. kepiau orkaitej pagal savo nuoziura, nes jis man apskritai pasirode apgaulingas. atrodo kepi ilgai, o vistiek nekieteja, tada pastebejau kad jis sukieteja tik isemus, kai austa. taip kad manau svarbu neperkepti, tai man nei zvynavosi nei rudavo rolleyes.gif

Papildyta:
mimo, labai jau norejau pagirt tavo lelyte, tokia svajokle tikrai gavosi, veidelis tai nors istirpk koks meilutis ir dailutis wub.gif o ta smilgeliu pievele - nuostabi ideja clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2009 07 03, 15:15)
Parašiau į až 4u.gif

vovere, as tai labai noreciau paskaityt tavo atsiliepimus, bet kad kvailele nesuprantu kur ieskot doh.gif g.gif

dar beje aplodismentai tavo dukrelei thumbup.gif tikrai idomu kokio ji amziaus blush2.gif jau tokia lelyte sumeistravo victory.gif mano pastebejimas - labai isradingai ispiestos akytes, visai kaip anime heroju smile.gif
Atsakyti
mamun, tavo lelyte is Jasevicienes kursu yra persigerusi jos stiliaus. Grazi ji be galo, bet man vistiek tavo asmeninis braizas graziausias 4u.gif Tarp kitko-pati galetum kursus pravedinet,nes manau,kad labai daug patirties turi mirksiukas.gif
mju, aciu labai. O tu gal turi tu teatriniu lelyciu nuotraukeliu? Butu labai idomu jas pamatyti. Kaip supratau-tai marionetes?
Atsakyti
turiu siek tiek nuotraukeliu, bet jos visos tokios prastos g.gif na paziuresiu ka cia galima ideti.. o lelytes tai valdomos pagaliukais. galvytej ir rankytese yra pagaliukai ir uz ju laikai ir valdai.
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2009 07 03, 19:04)
Vovere74, labai gražiai dukrytė darbuojasi  wub.gif  O ką  bigsmile.gif  voveriuką laikot?

Ačiū. Aha, turim tokį mažą padaužą biggrin.gif

QUOTE(mimo @ 2009 07 03, 22:54)
vovere, saunuole tavo dukrele-te jai balionas uz puikia lele 4u.gif Turbut jai visos drauges pavydi savo gamybos lelytes wink.gif

Ačiū, perduosiu jai. Nežinau ar pavydi, bet aikčioja tai garsiai lotuliukas.gif

QUOTE(nauja ne visada geriau nei sena @ 2009 07 04, 01:34)
4u.gif saunuole dukrele thumbup.gif  ,visa i mamyte

Ačiū blush2.gif

QUOTE(mamune @ 2009 07 04, 11:09)
Vovere kokia saunuolė tavo mergaitė 4u.gif , lėlė visai graži, proporcinga. Kiek dukrytei  metų?

Ačiū, dukrelė jau visa pana - 14 metų. Tik ji man tokia mažutė dar. Ir ne dėl to, kad kaip sakoma tėvams vaikai visad maži. Nea, ji tiesiogine prasme mažutė. Niekas netiki, kad jai tiek metų. Aš ją vis guodžiu, kad coliukės kitų dėmesio ir švelnumo daugiau sulaukia, visi taip ir nori ją globot mažą...

QUOTE(mju_mju @ 2009 07 04, 12:08)
*mergaites, o kiek laiko trunka paprastai kursai? turiu omeny, juk jie buna bent jau kokius du sykius ar ne? ar daugiau? idomu o ten labai reikia skubeti, kad spet lelyte padaryt?

**vovere, as tai labai noreciau paskaityt tavo atsiliepimus, bet kad kvailele nesuprantu kur ieskot  doh.gif  g.gif

***dar beje aplodismentai tavo dukrelei  thumbup.gif  tikrai idomu kokio ji amziaus  blush2.gif  jau tokia lelyte sumeistravo  victory.gif  mano pastebejimas - labai isradingai ispiestos akytes, visai kaip anime heroju  smile.gif

* Artmanijoj kursuose pirmą dieną buvom 4 valandas, o antrą dieną tai apie 7. Laiko tikrai buvo mažai, nes viską teko daryti greitai. Ir išėjau iki galo nepadariusi kaip norėjosi. Aš nemoku paskubom tokių dalykų daryt, juk nesinori tept lept ir viskas schmoll.gif
**Ne kvailelė, viskas gerai mirksiukas.gif Aš parašiau į až tai yra asmeninę žinutę. Kai nori kažkam parašyt, žemiau po niku, po avataru ir kita info pas visus yra až, ten įeini ir parašai laišką. Aš jututei parašiau, jei nori galiu tiesiog tau persiųst ką rašiau, nes išsiusti pas mane nelieka, o vėl iš naujo viską rašyt tai nebeišeitų, neatsiminsiu visko...
***Ačiū, pasakysiu jai visų jūsų gražius atsiliepimus - apsidžiaugs vaikas. Jai 14, tik tokia dar vaikiška mūsų mergytė, draugės vios jaunesnės, tai ir ji neskuba labai užaugt ir ačiū Dievui lotuliukas.gif . O apie akis tai teisingas pastebėjimas, būtent taip - anime. Ji piešia tokio pat stiliaus veidus, šukuosenas, anime maniakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 07 04, 12:08)
mamun, tavo lelyte is Jasevicienes kursu yra persigerusi jos stiliaus. Grazi ji be galo, bet man vistiek tavo asmeninis braizas graziausias 4u.gif Tarp kitko-pati galetum kursus pravedinet,nes manau,kad labai daug patirties turi  mirksiukas.gif
mju, aciu labai. O tu gal turi tu teatriniu lelyciu nuotraukeliu? Butu labai idomu jas pamatyti. Kaip supratau-tai marionetes?

Šaunuolė, atspėjai,aš tikrai dariau, visiškai specialiai mirksiukas.gif "lėlę pagal Jūrą", nes pasakiau tiesiai-šviesiai, kad aš Jūros lėlės neįpirksiu, o pasidaryt galiu, ir Jūra neprieštaravo g.gif
O dabar lipinu jau saviškai, pažiūrėsim kas išeis...

Iš tiesų kursus jau pravedinėju Kaune ir Vilniuje doh.gif

Mju_mju, aš pirkau Paperclay "Ornamentuose", Kaune, jie turi inter. parduotuvę, ten dar pigiau biggrin.gif
O kursai vyksta įvairiai, pas mane, pvz.- 4 dienas po 3 val, ir padarome lėlytę iki drabužių, kai kas spėja ir juos pasiūti, jei atliekinėja namų darbus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamune: 04 liepos 2009 - 16:32

Aciu, MAMUNE,uz paaiskinima,as tiesiog skaiciau Moters zurnale apie Jurates J. leles ir ten radau pamineta balta moli, o kitoje porceliana,dar yra porcelianines leles gamybos nuotrauka, o kai as dar tik domiuosi siuo leliu gamybos stebuklu, todel ir iskyla tokie klausimai. Jusu lele Jurates stiliumi mane labai sudomino, noreciau isigyti tokia, nes Jurates neisgaliu. Kursai kaune mane domintu,tik, kad as gyvenu Lazdiju raj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 04 liepos 2009 - 17:46
O kokiam čia žurnale apie lėles rašo g.gif
Atsakyti
jutute[B]Siu metu Moters žurnale, bet neatsimenu nr., gal kovo ar vasario. Jurates Jasevicienes leles su daug nuotrauku ir labai idomiu interviu.Straipsnio pavadinimas "Leliu metas"
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.
Prašausi ir aš šalia jūsų grožių į kompaniją ax.gif .
Susipažinkit - Žioplytė arba "Kur dingo mano batas?"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Oi, kokia įdomi lėlytė thumbup.gif O sakykit, kaip padarot tuos pašešėliavimus panosėj, prie akių, pirštukų - akrilu čia?
Atsakyti