QUOTE(mėlinytė @ 2009 07 03, 19:04)
Vovere74, labai gražiai dukrytė darbuojasi

O ką

voveriuką laikot?
Ačiū. Aha, turim tokį mažą padaužą
QUOTE(mimo @ 2009 07 03, 22:54)
vovere, saunuole tavo dukrele-te jai balionas uz puikia lele

Turbut jai visos drauges pavydi savo gamybos lelytes
Ačiū, perduosiu jai. Nežinau ar pavydi, bet aikčioja tai garsiai
QUOTE(nauja ne visada geriau nei sena @ 2009 07 04, 01:34)

saunuole dukrele

,visa i mamyte
Ačiū
QUOTE(mamune @ 2009 07 04, 11:09)
Vovere kokia saunuolė tavo mergaitė

, lėlė visai graži, proporcinga. Kiek dukrytei metų?
Ačiū, dukrelė jau visa pana - 14 metų. Tik ji man tokia mažutė dar. Ir ne dėl to, kad kaip sakoma tėvams vaikai visad maži. Nea, ji tiesiogine prasme mažutė. Niekas netiki, kad jai tiek metų. Aš ją vis guodžiu, kad coliukės kitų dėmesio ir švelnumo daugiau sulaukia, visi taip ir nori ją globot mažą...
QUOTE(mju_mju @ 2009 07 04, 12:08)
*mergaites, o kiek laiko trunka paprastai kursai? turiu omeny, juk jie buna bent jau kokius du sykius ar ne? ar daugiau? idomu o ten labai reikia skubeti, kad spet lelyte padaryt?
**vovere, as tai labai noreciau paskaityt tavo atsiliepimus, bet kad kvailele nesuprantu kur ieskot
***dar beje aplodismentai tavo dukrelei

tikrai idomu kokio ji amziaus

jau tokia lelyte sumeistravo

mano pastebejimas - labai isradingai ispiestos akytes, visai kaip anime heroju
* Artmanijoj kursuose pirmą dieną buvom 4 valandas, o antrą dieną tai apie 7. Laiko tikrai buvo mažai, nes viską teko daryti greitai. Ir išėjau iki galo nepadariusi kaip norėjosi. Aš nemoku paskubom tokių dalykų daryt, juk nesinori tept lept ir viskas
**Ne kvailelė, viskas gerai

Aš parašiau į až tai yra asmeninę žinutę. Kai nori kažkam parašyt, žemiau po niku, po avataru ir kita info pas visus yra až, ten įeini ir parašai laišką. Aš jututei parašiau, jei nori galiu tiesiog tau persiųst ką rašiau, nes išsiusti pas mane nelieka, o vėl iš naujo viską rašyt tai nebeišeitų, neatsiminsiu visko...
***Ačiū, pasakysiu jai visų jūsų gražius atsiliepimus - apsidžiaugs vaikas. Jai 14, tik tokia dar vaikiška mūsų mergytė, draugės vios jaunesnės, tai ir ji neskuba labai užaugt ir ačiū Dievui

. O apie akis tai teisingas pastebėjimas, būtent taip - anime. Ji piešia tokio pat stiliaus veidus, šukuosenas, anime maniakė