Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

Visos lėlyčių kūrėjos, mylėtojos, gerbėjos gyvena lėlyčių namučiuose.
Tikiuosi ir toliau taip pat maloniai bendrausim, draugausim, džiuginsim kitus savo darbeliais, patarimais, pagyrimais, komentarais thumbup.gif

Visoms lėlyčių kūrėjoms linkiu įkvėpimo, sėkmės, daug gražių darbelių, nuostabių šypsenų, visuomet geros nuotaikos ir daug daug daug lėlyčių 4u.gif

Praėjusios temos gražuolės:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Praėjusioji tema čia
Atsakyti
vovere, nu vau-saunuole. Labai graziai naujus namucius atidarei 4u.gif thumbup.gif . Lauksim nauju grazuoleliu pasirodant.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 06 18, 23:37)
vovere, nu vau-saunuole. Labai graziai naujus namucius atidarei 4u.gif  thumbup.gif . Lauksim nauju grazuoleliu pasirodant.

Ačiū blush2.gif Aš tikiuosi, kad ir šituose namučiuose bus taip pat gera ir jauku, kaip ir praėjusiuose rolleyes.gif
Man nesimiega ir visokios mintys į galvą lenda. Dar kažko man vis reikia doh.gif Jau padėjau raganą laukti rytojaus fotografavimo, tai ne, kad ramiai eit miegot, dar sugalvojau voratinklį nunert doh.gif O net žalio supratimo neturiu kaip unsure.gif
Atsakyti
Visoms lėlyčių kūrėjoms linkiu įkvėpimo, sėkmės, daug gražių darbelių, nuostabių šypsenų, visuomet geros nuotaikos ir daug daug daug lėlyčių 4u.gif

4u.gif sveikos mergaites,sveikinu su nauja temute drinks_cheers.gif
Tiek ilgai pogrindyje tunojau biggrin.gif ,bet gana,jei priimsit i savo bureli su malonumu prisijungsiu blush2.gif

mirksiukas.gif labas voveryte,tu tikra saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nauja ne visada geriau nei sena: 18 birželio 2009 - 22:48
QUOTE(nauja ne visada geriau nei sena @ 2009 06 18, 23:45)
      4u.gif sveikos mergaites,sveikinu su nauja temute drinks_cheers.gif
    Tiek ilgai pogrindyje tunojau biggrin.gif ,bet gana,jei priimsit i savo bureli su malonumu prisijungsiu blush2.gif

Kaip matau ne man vienai nesimiega lotuliukas.gif
Va, pagaliau iš pogrindžio išviliojom mirksiukas.gif Vadinasi vienas žingsniukas teisingu keliu jau žengtas thumbup.gif
O dabar jau lauksim ir tavo darbelių.
Atsakyti
nauja ne visada geriau nei sena, ajksian musu burin 4u.gif
Atsakyti
vovere 74 Dėkui uz nauja tema,taip graziai pristatyta clap_1.gif Saunuole.
Ir toliau dalinsimes patarimais ir rodysim savo sukurtas lelytes clap.gif
Atsakyti
va je bigsmile.gif jau namai namuciai.......sauniai voveryt padirbejai taip graziai visus musu dziaugsmelius sudejai tiesiog visa skyrelio istorija user posted image su ikurtuvem mielosios, daug kurybos tegu jums ikvepia vasaros saulute vacation4.gif
Atsakyti
Aciu Vovere, grazius namelius atidarei 4u.gif
Visoms linkiu nauju ideju ir nauju puikiu leliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ką gi, atėjo metas supažindinti su Damute. Žemai lenkiuos tau mimo notworthy.gif
Šią lėlytę darė mimo. Dabar Damutė gyvena pas mane biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ji mažutė:

user posted image

Nuotraukose tikrai nesimato to ką akys mato. Niekaip nesigauna atskleist viso grožio... Na, bet bent jau aš žinau, kad ji - wub.gif
Atsakyti

Pabaigiau Raganą ir jos augintinį vorą vardu Siūlas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vovere, sveikinu su nauja lele 4u.gif Tikrai baugia padarei. Tavo voras man kaip gyvas priekaistas-privalau ir as savo Zuikiui pagaliau toki sumeistraut ax.gif
Atsakyti