Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2009 06 27, 08:20)
isvykstu menesiukui atostogu. smagu bus pabuti be interneto  rolleyes.gif

Gerai tau pailseti 4u.gif Man dar gera savaiciuke liko biggrin.gif Neatsimenu kada atostogavom menesi,geriausiu atveju pora savaiciu ir viskas schmoll.gif

P.S.Neatsimenu kas is forumieciu trauke viela ir paminejo,kad nera tai taip lengva..Nugis, as ir sia savaite dariau D formos viela biggrin.gif biggrin.gif Prakaitas liejosi laisvai tikra to zodzio prasme biggrin.gif nubraukiau jo upelius ,kol istempiau as ta viela biggrin.gif ,bet apsimoka,nes daug pigiau iseina negu pirktine (aisku,jei darai is sidabro lauzo)...nereikia nei fitneso saliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 27 birželio 2009 - 10:02
Gerų atostogų tau, Naca! smile.gif

O man tai vielos traukimas kaip tik visai patiko. Neskaitant to, kad kelis kartus pamiršau atlaidint, ji man suskilo ir teko per naują viską lydyt biggrin.gif Aišku, aš tik vieną kartą ir traukiau, kai per seminarą reikėjo vielutę pasidaryt... Kažkur skaičiau, kad vašku ją reiktų patept, kad lengviau eitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 06 27, 10:46)
Gerų atostogų tau, Naca! smile.gif

O man tai vielos traukimas kaip tik visai patiko. Neskaitant to, kad kelis kartus pamiršau atlaidint, ji man suskilo ir teko per naują viską lydyt biggrin.gif Aišku, aš tik vieną kartą ir traukiau, kai per seminarą reikėjo vielutę pasidaryt... Kažkur skaičiau, kad vašku ją reiktų patept, kad lengviau eitų biggrin.gif

Jo ,as laidinau net nezinau kiek kartu.O geriausia,tai- viena gabaliuka per greitai pertraukiau,tai taip susisuko,kaip pynė biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti: man patiko auskarai, bet tas''špadelis'', kur į ausį veriamas yra storas ir veriant skauda, ar įmanoma jų kaip tai truputį paploninti blush2.gif (auskarai sidabriniai)
Atsakyti
Man atrodo viskas įmanoma biggrin.gif

Kadangi nežinau, kaip teisingai reiktų daryti, tai jaučiu pjaučiau lauk išvis tą strypuką ir naują prilituočiau smile.gif Arba su dildelėm gal kažkaip įmanoma būtų dar paplonint unsure.gif
Atsakyti
Gerų tau atostogų Naca smile.gif
Vielutės traukimas tai tikrai sunkus darbas, prieš pradedant traukti vielutę reikia pirmiausiai ją atkaitinti po to patį galiuką patepti tepalu.Jeigu traukiate kas puse žingsnio tai reikia kaitinti vielutę kas du žingsnius, kad ji neskilinėtų.
Gal kas žinote apie tokį metalą kuris vadinasi spanderis?
Atsakyti
O ką reiškia tas kas puse žingsnio, kas du žingsnius? blush2.gif
Atsakyti
norėčiau paklausti, gal žinote kaip sendinti žalvarį? g.gif
Atsakyti
žingsniai reiškia kokius turi filjerus, vieni filjerai būna kas puse žingsnio kiti kas vieną.Geresni yra kas puse žingsnio tada gali tiksliau isitraukti vielutę tokio kokio reikia storio vielutės.
Atsakyti
Aaa... ačiū. Nu va, kai mokaisi savarankiškai, tai ir nedašunta tokie dalykai. Nu mačiau - daugiau skylučių, mažiau skylučių... biggrin.gif

Juuper, nežinau kaip su žalvariu, bet aš bandysiu sendint varį, t.y. noriu kad jis man pažaliuotų. Tai, kiek suprantu, vadinama patinavimu. Susiradau formulę, nusipirkau chemikalų, susimaišysiu, o tada tą tirpalą reikia purkšti ir leisti nudžiūti apie pusvalandį, vėl purkšti ir vėl nudžiovinti, ir taip kol gausi norimą rezultatą. Bet čia viskas kol kas tik teorinės žinios, praktiškai dar nebandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juupeer @ 2009 06 29, 17:18)
norėčiau paklausti, gal žinote kaip sendinti žalvarį?  g.gif

user posted image
user posted image
Cia-ivairus sendinimas.Jei noresi išsamios informacijos:kiek ,ko ir kaip deti -įdėsiu aprašymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Burbanti, kokia čia pas tave knyga?
Atsakyti