bet gal jos uzteks ilgam ilgam
Aš apie tokią pastą nesu girdėjusi, tai kai man reikia ką nors apsaugoti, na, kad lydmetalis neišsilietų tai aš užtepu dantų pastos.Ir dar šiek tiek žaidžiu su lydmetaliu, kai kur tame pačiame gaminyje naudoju kietą ir minkštą lydmetali
idomu. o kokias savybes turi dantu pasta? is kur suzinojai, kad ja galima tepti?
ir as su tais lydmetaliais zaidziu. bet ne visur iseina. plonesnes vielos neiseina lituot su aukstesnes temperaturos lydmetaliu.
ir as su tais lydmetaliais zaidziu. bet ne visur iseina. plonesnes vielos neiseina lituot su aukstesnes temperaturos lydmetaliu.
Tiesiog dantų pasta neleidžia lydmetaliui išbėgti. Na, o plonas ir mažas detales reikia lyditi tik su minštu lydmetaliu.Nepergyvenk ir man nevisada išeina taip kaip aš noriu.
QUOTE(dita0506 @ 2009 06 24, 19:52)
Tiesiog dantų pasta neleidžia lydmetaliui išbėgti. Na, o plonas ir mažas detales reikia lyditi tik su minštu lydmetaliu.Nepergyvenk ir man nevisada išeina taip kaip aš noriu.
Nu tu pagalvok,niekad nedasigalvociau,kad galima panaudoti pasta...
Naca ,o tu mokiniesi kur nors juvelyrikos ar tiesiog pati mokaisi?
pati pati . neturejau ne zalio supratimo. pradzioje maniau, kad tik ismokciau prilituoti vinuka (ta kur i ausi kisti) prie auskaro, tai butu labai gerai. bet ismokau ir ta , ir daugiau. ir tuo dziaugiuosi
Na tu ir šaunuolė , aš tikriausiai taip nesiryžčiau.Aš dabar mokinuosi kiek mokytojas aiškina kiek pati iš visur ieškausi informacijos ir vistiek atrodo daug ko nežinau nes čia labai sunkus mokslas. O kiek tu laiko jau mokiniesi?
paziurek pirmaja tema, kur nuoroda idejau, tai ir pamatysi ale net geda, kokia buka buvau
isvykstu menesiukui atostogu. smagu bus pabuti be interneto