Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

bet gal jos uzteks ilgam ilgam g.gif
Atsakyti
Tai greiciausia,kad uzteks.As dar nebandziau jos panaudoti ax.gif
Atsakyti
Aš apie tokią pastą nesu girdėjusi, tai kai man reikia ką nors apsaugoti, na, kad lydmetalis neišsilietų tai aš užtepu dantų pastos.Ir dar šiek tiek žaidžiu su lydmetaliu, kai kur tame pačiame gaminyje naudoju kietą ir minkštą lydmetali
Atsakyti
idomu. o kokias savybes turi dantu pasta? is kur suzinojai, kad ja galima tepti?
ir as su tais lydmetaliais zaidziu. bet ne visur iseina. plonesnes vielos neiseina lituot su aukstesnes temperaturos lydmetaliu.
Atsakyti
Tiesiog dantų pasta neleidžia lydmetaliui išbėgti. Na, o plonas ir mažas detales reikia lyditi tik su minštu lydmetaliu.Nepergyvenk ir man nevisada išeina taip kaip aš noriu.
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2009 06 24, 19:52)
Tiesiog dantų pasta neleidžia lydmetaliui išbėgti. Na, o plonas ir mažas detales reikia lyditi tik su minštu lydmetaliu.Nepergyvenk ir man nevisada išeina taip kaip aš noriu.

Nu tu pagalvok,niekad nedasigalvociau,kad galima panaudoti pasta... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as esu isbandzius kad dantu pasta tinka pazaliavusiam variui nuvalyti, tikrai padeda ax.gif
Atsakyti
Naca ,o tu mokiniesi kur nors juvelyrikos ar tiesiog pati mokaisi?
Atsakyti
pati pati blush2.gif . neturejau ne zalio supratimo. pradzioje maniau, kad tik ismokciau prilituoti vinuka (ta kur i ausi kisti) prie auskaro, tai butu labai gerai. bet ismokau ir ta , ir daugiau. ir tuo dziaugiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Na tu ir šaunuolė , aš tikriausiai taip nesiryžčiau.Aš dabar mokinuosi kiek mokytojas aiškina kiek pati iš visur ieškausi informacijos ir vistiek atrodo daug ko nežinau nes čia labai sunkus mokslas. O kiek tu laiko jau mokiniesi?
Atsakyti
paziurek pirmaja tema, kur nuoroda idejau, tai ir pamatysi mirksiukas.gif ale net geda, kokia buka buvau hihihi.gif
Atsakyti
isvykstu menesiukui atostogu. smagu bus pabuti be interneto rolleyes.gif
Atsakyti