Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų nuogumas vaikų atžvilgiu

QUOTE(SandraSSS @ 2009 06 26, 14:17)
gal ILGAPLAUKE galetu parasyti konkrecios literaturos pavadinimu, kur parasyta apie ta vadinama zala vaikams matant tevus nuogus..
nes tikrai idomu pasidare. as lyg ir domiuosi vaiku auklejimu, bet tokiu kategorisku pareiksimu dar literaturoj nemaciau.
is anksto dekui.

O jus ka ,vaika auklejate pasiemusi i rankas knyga? g.gif
Na nei vienoje knygoje neaprasyta,kad nuogumas ,tai vaikui nauda,ypac akivaizdus doh.gif ,kaip sake "Fruzina"nereikia afisuoti visada ir visur doh.gif Praktika,mieloji,gyvenimas,parodo,kad nuogumas,demonstruojant net nekaltai sukelia ikimokyklinukui idomias asociacijas doh.gif Atejes i darzeli jis nesigedydamas rodo savo nuoguma draugams ,nes tai priimta namuose doh.gif ,vaikas juk draugus laiko kaip seima,nes darzelyje jis prabuna ilgelesni laika,nei namie doh.gif Galiu vardinti be galo daug "keistu"istoriju doh.gif ,bet apibendrinant,na nereikia mamytes ir teveliai demonstruoti savo nuogumo schmoll.gif ,juk jus matote savo vaikucius TIK namie,o visa kas vyksta uz namu duru,jus nematote,ir net neisivaizduojate,kokios fantazijos (realios) pas jusu vaikucius,deja doh.gif blush2.gif
Papildyta:
[quote=sena niekšė,2009 06 26, 19:22]
jūs bent jau perskaitėt mano postą, ar jums užtenka žodžio "Amerika"? dry.gif

Taip ,as perskaiciau jusu visa posta mirksiukas.gif Na su Amerika turiu labai daug bendra,bet man ju gyvenimas yra nepriimtinas,ir tuo labiau vaiku auklejimas doh.gif Ir net jei ju poziuris panasus,bet as niekada nelyginu sios salies su musu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 26 birželio 2009 - 17:36
Ir man labai idomu butu suzinoti kur buciau turejusi uzdaryti 1,4m. sunu kai maitindavau dukra??Kazkokie svaiciojimai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Helga @ 2009 06 26, 19:35)
Ir man labai idomu butu suzinoti kur buciau turejusi uzdaryti 1,4m. sunu kai maitindavau dukra??Kazkokie svaiciojimai cool.gif

Kodel uzdaryti,nesuprantu g.gif ,juk galima pasiulyti kazkokius zaidimus pazaisti,ar net filmukus paziureti,paaiskinat,kad reikia sesute pamaitinti! mirksiukas.gif Kodel jus mamos,nenorite su savo vaikais kalbetis,juk jie tikrai PROTINGI,ir jie tikrai nesijaus nuskriausti schmoll.gif Kodel toks keistas poziuris,jei jau jums reikia pvz.pamaitinti,tai ka manote vaikas nuskriaustas jausis,nesamone doh.gif Pastebejimas: ne kiekybe,o kokybe lemia bendravima !!!:mirksiukas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 26 birželio 2009 - 17:46
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 06 26, 17:45)
Kodel uzdaryti,nesuprantu g.gif ,juk galima pasiulyti kazkokius zaidimus pazaisti,ar net filmukus paziureti,paaiskinat,kad reikia sesute pamaitinti! mirksiukas.gif Kodel jus mamos,nenorite su savo vaikais kalbetis,juk jie tikrai PROTINGI,ir jie tikrai nesijaus nuskriausti schmoll.gif Kodel toks keistas poziuris,jei jau jums reikia pvz.pamaitinti,tai ka manote vaikas nuskriaustas jausis,nesamone doh.gif Pastebejimas: ne kiekybe,o kokybe lemia bendravima !!!:mirksiukas:

Jus 1,4 m. vaika isivaizduojat g.gif ? Kam isvis toki vaika izoliuot, kad kruties nepamatytu??? Tokio amziaus vaikai daznas dar krutim ir maitinamas. Nuo ju ka, irgi slept doh.gif lotuliukas.gif Man jusu nuomone isvis kazkoks krastutinumas doh.gif Kas cia blogo, jei vaikas mato savo tevus nuogus ar su apatiniais? Man atrodo, kad elgesio ir suvokimo problemu greiciau tures toks vaikas, nuo kurio tevai paranojiskai slepiasi.
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2009 06 26, 20:04)
Jus 1,4 m. vaika isivaizduojat g.gif ? Kam isvis toki vaika izoliuot, kad kruties nepamatytu??? Tokio amziaus vaikai daznas dar krutim ir maitinamas. Nuo ju ka, irgi slept doh.gif  lotuliukas.gif Man jusu nuomone isvis kazkoks krastutinumas doh.gif Kas cia blogo, jei vaikas mato savo tevus nuogus ar su apatiniais? Man atrodo, kad elgesio ir suvokimo problemu greiciau tures toks vaikas, nuo kurio tevai paranojiskai slepiasi.

Mieloji,nepulkite,o o isiskaitykite!!! mirksiukas.gif Ar as minejau TOKIO amziaus kaip jusu vaika? g.gif As kalbu apie trimecius ir vyresnius,nes kaip jusu vaikelis ,tai juk lopselinio amziaus ax.gif ,dar jam paciam noretusi mamos pienelio mirksiukas.gif
Deja,mano nuomone nekrastutinumas,o gyvenimo realybe doh.gif ax.gif Nedemonstruoti ,o ne sleptis!!! mirksiukas.gif Su apatiniais,tai juk ne nuogus,ar jus skiriate tai,kazkaip sumalete i viena!!! doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 06 26, 18:16)
Mieloji,nepulkite,o o isiskaitykite!!! mirksiukas.gif Ar as minejau TOKIO amziaus kaip jusu vaika? g.gif As kalbu apie trimecius ir vyresnius,nes kaip jusu vaikelis ,tai juk lopselinio amziaus ax.gif ,dar jam paciam noretusi mamos pienelio mirksiukas.gif
Deja,mano nuomone nekrastutinumas,o gyvenimo realybe doh.gif  ax.gif Nedemonstruoti ,o ne sleptis!!! mirksiukas.gif Su apatiniais,tai juk ne nuogus,ar jus skiriate tai,kazkaip sumalete i viena!!! doh.gif  ax.gif

Mieloji bigsmile.gif , as ir kalbejau apie vyresnius bigsmile.gif Net negalvoju vyt vyresnelio (kuriam 8 metai) is kambario, jei jo brolis nori valgyt. Ar uzimt kazkokiais zaidimais, t.y. nukreipt demesio, nes jis ir taip i nuoga kruti demesio nekreipia. Kaip ir i nuoga ranka, nes jam tas naturalu mirksiukas.gif
Atsakyti
as nematau nieko blogo kad vaikas ka pamatys,maniskis pasakoja ka jis turi, ka tetis ar as 4u.gif o va brolio vaikas tai jei reikia nusirenkti kelnes ir likti su triusikais tai iseina is kambario kad nieks tik nieko nepamatytu,jam 5m.nes jo mama ji isvarydavo is kambario kei persirenginedavo,neduok dieve pamatydavo su apatiniais rubeliais,o jau apie nuoguma tai net nekalbu.. man tai cia nenormalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2009 06 26, 20:29)
Mieloji bigsmile.gif , as ir kalbejau apie vyresnius bigsmile.gif Net negalvoju vyt vyresnelio (kuriam 8 metai) is kambario, jei jo brolis nori valgyt. Ar uzimt kazkokiais zaidimais, t.y. nukreipt demesio, nes jis ir taip i nuoga kruti demesio nekreipia. Kaip ir i nuoga ranka, nes jam tas naturalu mirksiukas.gif

O jus su juo apie tai kalbejote? g.gif Ar tai tik speliones? g.gif Gal jis kreipia demesi,bet ... doh.gif Na jusu palyginimai keisti? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 06 26, 20:06)
O jus su juo apie tai kalbejote? g.gif Ar tai tik speliones? g.gif Gal jis kreipia demesi,bet ... doh.gif Na jusu palyginimai keisti? g.gif  rolleyes.gif

Paklausiau specialiai del jusu lotuliukas.gif Sakau ar taves neglumina, kad broli prie taves maitinu ir matai nuoga krutine bigsmile.gif biggrin.gif ? Paziurejo, kaip i durna ir pasake ne, o kodel klausi (tokio kvailo klausimo)? Paaiskinau, kad diskutavom su kitomis mamomis, kurios gedinasi savo vaiku smile.gif Tada jis issake savo nuomone apie tokias mamas, ir ta nuomone sutapo su maniske ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2009 06 26, 22:43)
Paklausiau specialiai del jusu lotuliukas.gif Sakau ar taves neglumina, kad broli prie taves maitinu ir matai nuoga krutine bigsmile.gif  biggrin.gif ? Paziurejo, kaip i durna ir pasake ne, o kodel klausi (tokio kvailo klausimo)? Paaiskinau, kad diskutavom su kitomis mamomis, kurios gedinasi savo vaiku smile.gif Tada jis issake savo nuomone apie tokias mamas, ir ta nuomone sutapo su maniske ax.gif

Na jus esate tokio pacio mastymo kaip jusu vaikas,tai labai keista g.gif O jus norite,kad tokiu metu vaikas prisipazintu? g.gif Pasidomekite tada tokiu metu berniuku psichologija,fiziologija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 06 26, 21:15)
Na jus esate tokio pacio mastymo kaip jusu vaikas,tai labai keista g.gif O jus norite,kad tokiu metu vaikas prisipazintu? g.gif Pasidomekite tada tokiu metu berniuku psichologija,fiziologija  ax.gif

Tiek to, nesigincysiu su jumis doh.gif Jus toliau slepkites ir auginkite kompleksuota zmogu, kuris gedysis savo ir artimo zmogaus kuno, o as ir toliau nesislepsiu ax.gif Peace, kaip sakant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2009 06 26, 22:26)
Tiek to, nesigincysiu su jumis doh.gif Jus toliau slepkites ir auginkite kompleksuota zmogu, kuris gedysis savo ir artimo zmogaus kuno, o as ir toliau nesislepsiu ax.gif Peace, kaip sakant 4u.gif

Ei, lakstykim dabar visi nuogais uzpakaliais, tai juk tai naturalu clap.gif clap.gif !!!!!
Atsakyti