Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 19:16)
dedu antrą ND  4u.gif  laukiu įvertinimo  rolleyes.gif

niu gerai, bet mane tavo tas 3200ISO uzmusa doh.gif , nezinociau, tai net nepagalvociau, bet kai zinau, tai tiesiog keista rolleyes.gif

paskutinej lyg fokusas pabeges, bet pasitikrinau - tiesiai i roze wink.gif

ir dar - nu kaip tu sugebi is rankos nufotkint per 1/6 sek blink.gif va cia tai bent. o gal nuo stovo fotkini cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 17:56)
fainas kleckas ir nuotraukyte gazi wub.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 18:16)
gražuoliukas  wub.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 06 17, 18:27)
Juju maziukas, kad ir suspaustas, bet toks mielas wub.gif

blush2.gif labai malonu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 19:28)
clap.gif  smartass.gif pagaliau iveikiau

Josephin, o tavo blog`e tavo darytos fotkes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 17, 19:30)
niu gerai, bet mane tavo tas 3200ISO uzmusa doh.gif , nezinociau, tai net nepagalvociau, bet kai zinau, tai tiesiog keista  rolleyes.gif

paskutinej lyg fokusas pabeges, bet pasitikrinau - tiesiai i roze wink.gif

ir dar - nu kaip tu sugebi is rankos nufotkint per 1/6 sek  blink.gif va cia tai bent. o gal nuo stovo fotkini  cool.gif

doh.gif blush2.gif bandysim taisytis biggrin.gif

tai užskaitom bigsmile.gif

nu nžn kaip,rankose laikau fotiką,neturiu stovo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 17, 17:32)
Josephin, o tavo blog`e tavo darytos fotkes?  ax.gif

aga blush2.gif aisku daug netobulu..ir kiekviena padarius matau, ka ne taip dariau..bet augam.. ir cia tik kelios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josephin: 17 birželio 2009 - 18:48
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 16:19)
Stai rodau berods 2005 metu portreta  doh.gif  blush2.gif bet solo prase, portreta su skaitmeniniu  rolleyes.gif

Ačiū, bet pats portretas man lyg ir gaunas, padarau f mažiausią ir fonas susiliejęs. Bet kai reikia "apimti" visą kūną, turiu stot gerokai toliau, zoomint ir tik tada, bet žinot, kai zoomini.....gerai, kai šviesoj, o jei blogesnis apšvietimas - iškart triukšmai..

O kaip ši? (kolkas nekoreguoju fotkių programom) (žinau žinau, kad be emocijos blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 17, 18:19)
Ačiū, bet pats portretas man lyg ir gaunas, padarau f mažiausią ir fonas susiliejęs. Bet kai reikia "apimti" visą kūną, turiu stot gerokai toliau, zoomint ir tik tada, bet žinot, kai zoomini.....gerai, kai šviesoj, o jei blogesnis apšvietimas - iškart triukšmai..

O kaip ši? (kolkas nekoreguoju fotkių programom) (žinau žinau, kad be emocijos  blush2.gif )

o man visai nieko.. ax.gif tik gal cropint reikia..o siaip neblogai..
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 17, 16:33)
O dabar suvarykit mane smile.gif
Jauciu į baltą baltam nespėsiu sudalyvaut, atsinešu sakuras.

Kai sakuros žydėjo...

Ką čia suvarinėti? blink.gif Koks ryškumas nuotraukos bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 19:16)
gražuoliukas  wub.gif

dedu antrą ND  4u.gif  laukiu įvertinimo  rolleyes.gif

aš manau, kad gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 17, 19:19)
O kaip ši? (kolkas nekoreguoju fotkių programom) (žinau žinau, kad be emocijos  blush2.gif )

o man kaip tik sita idomesne uz anas (paliginus). Tik siek tiek palenkciau merginos galva zemyn mirksiukas.gif o siaip nieko. Bet irgi neidomi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 birželio 2009 - 19:52
solo tamsoka, nepatinka rakursas, nes pirmame plane 'pagurklis' (ta vieta nzn kaip teisingai lietuviskai , pasmakre gal..) veidas iskart deformuojasi ir atrodo dvigubai didesnis nei jis yra... nesimato akiu.. na, gal ir neturi ju matytis, bet nesuprantu tuomet kas turetu buti akcentuota.. nes man akcentuota pasmakre... nei plauku kazkokiu labiau isryskintu... man si foto tokia nukirsta tarsi merginos galva nuo korpuso bet kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 13:07)
imeciau sita foto, tikejaus gal atrasiu bendraminciu..
zmones skirtingi, skoniai taip pat mirksiukas.gif

a man tokios patinka ax.gif gali del manes kartais imesti smile.gif

Pristatau paskutini ND 4 Artejimas prie objekto

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Solo, noretusi daugiau erdves virsuje arba kad matytusi i ka ten taip ziu.. biggrin.gif
nelabai man formatas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 17 birželio 2009 - 20:17