Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 17:36)
na jei čia fokuso ND, tai aš nepraleisčiau

Taip, cia fokuso ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 15:23)
Juju man lyg isdeges veidas kaireje  g.gif (ant ribos..)

josephin perdarei wb? nepastebejau, praleidau gal

nu lygtais perdariau g.gif bet vistiek vieniems kitiems kazkokie atspalviai matesi..man nesimato..bet pradejom kaltinti lepus del to ka matome..siandien vel bandziau..man geriau nesigauna..neturiu tokios patalpos, kad nebutu konors kas neitakotu baltos prie dirbtinio apsvietimo..
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 17:52)
nu lygtais perdariau g.gif  bet vistiek vieniems kitiems kazkokie atspalviai matesi..man nesimato..bet pradejom kaltinti lepus del to ka matome..siandien vel bandziau..man geriau nesigauna..neturiu tokios patalpos, kad nebutu konors kas neitakotu baltos prie dirbtinio apsvietimo..

kaip wb nusistatineji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 16:58
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 14:46)
jei fotkini tiesiogineje sauleje, bandyk panaudot ka nors kas atspindetu tau sviesa smile.gif kartais ir skardos koks gabalas vietoj rastas ar veidrodis suveikia biggrin.gif

bigsmile.gif reiks kada išbandyt
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 14:55)
nereikia gedintis auto..jau ne pirma kart pastebiu, zmones kratosi lyg velnio..kartais auto padaro geriau nei bandymas paciam kazka suchimycint..ypac kai reikia greitai mirksiukas.gif
patarimas..pabandyk tapati daikta nufotkint ant auto..o paskui pabandyk su nustatymais kuriuos tu manei esant teisingus tam momentui..o paskui ant kompo palygink.. mirksiukas.gif

as laukiu tavo komentaru..juk akis turi, arba patinka ara ne

na,kol neišmanai,tikiu,kad ant auto geriau gautųsi nei pačiai į lankas nusireguliuot biggrin.gif vat tikrai reikės išbandyt vienaip ,kitaip ir palygint thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 15:20)
O man atrodo riskumas priklauso, ne nuo tuo kaip moki, o nuo to kaip rankos dreba  biggrin.gif

vadinas mokimsimės nedrebint doh.gif biggrin.gif
nors man visad kažkaip dreba norom nenorom doh.gif
kuo labiau stengies susikaupt,tuo labiau sudreba doh.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 17, 15:46)
noretus daugiau apacios, virsaus per daug  g.gif
jau apie reflektorius sake, tai pridesiu, kad blykste butu irgi nieko  ax.gif 

ačiū už komentarą 4u.gif ten su blykste daryta.

pasivijau jus karsta.gif

reikia bėgt daryt antrą ND,nes manau,kad vėl teks kankintis dvi-tris dienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 17:52)
nu lygtais perdariau g.gif  bet vistiek vieniems kitiems kazkokie atspalviai matesi..man nesimato..bet pradejom kaltinti lepus del to ka matome..siandien vel bandziau..man geriau nesigauna..neturiu tokios patalpos, kad nebutu konors kas neitakotu baltos prie dirbtinio apsvietimo..

balta lapa fotkink toje pacioje aplinkoje, kur fotkini balta daikta.
jei atliksi teisingai, tai aplinka neturetu itakot baltos spalvos.

o as siandien su fotiku islekiau i miesta, galvojau i soda nuvaziuot, augaleliu ar siaip pakelej ka pafotkint, bet taip ir grizau nieko nepesus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 17 birželio 2009 - 17:51
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 17, 16:36)
ai spalvytes, ai ryskumas, skaidrumas kooooks , faaaain  thumbup.gif

biggrin.gif aciu. Sakau, kad mano olympusiukas nevertas muilines vardo biggrin.gif wub.gif
stai dar pasikapsciau ir radau seniena.
Aisku suspausta iki negaliu blush2.gif bet kas tada ka zinojo biggrin.gif mirksiukas.gif Sita foto puose Tavo Vaiko straipsni ax.gif Beje mano vaikiuko foto sis zurnalas spausdino 7 kartus blink.gif pasigyriau rolleyes.gif
Straipsnio pavadinimas buvo:

Persalau

user posted image

berods cia 2006-2007 ziema cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 birželio 2009 - 17:42
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 15:56)
kaip wb nusistatineji smile.gif

nusifotkinau balta lapa ir paskui nustatinejau, kad kuo maziau geltonumo butu..

QUOTE(kitten` @ 2009 06 17, 16:39)
balta lapa fotkink toje pacioje aplinkoje, kur fotkini.
jei atliksi teisingai, tai aplinka neturetu itakot baltos spalvos.

o as siandien su fotiku islekiau i miesta, galvojau i soda nuvaziuot, augaleliu ar siaip pakelej ka pafotkint,  bet taip ir grizau nieko nepesus verysad.gif

va taip ir dariau.. biggrin.gif bet va ilindau i pentaxu foruma uk, pasiziuret tai nevienas turi problema su atspalviais..ir butent k10..kazin ar nebus cia kox kameros netobulumas..nu nesinoris tiket..pabandziau dabar dar viena ten manual wb kur tempa keiciasi..atrodo geriau imetu:
user posted image

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 16:41)
biggrin.gif aciu. Sakau, kad mano olympusiukas nevertas muilines vardo  biggrin.gif  wub.gif
stai dar pasikapsciau ir radau seniena.
Aisku suspausta iki negaliu  blush2.gif bet kas tada ka zinojo  biggrin.gif  mirksiukas.gif Sita foto puose Tavo Vaiko straipsni  ax.gif Beje mano vaikiuko foto sis zurnalas spausdino 7 kartus  blink.gif pasigyriau  rolleyes.gif
Straipsnio pavadinimas buvo:

Persalau

berods cia 2006-2007 ziema  cool.gif

fainas kleckas ir nuotraukyte gazi wub.gif
Atsakyti
Josephin, man dabar atrodo gerai 4u.gif
ziuresim ar antrokes uzskaitys mirksiukas.gif
Atsakyti
Josephin gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 18:15
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 18:41)