Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kodel toks mazas susidomejimas ND atlikimu,komentavimu? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 15:39)
skaitmenine fotografija yra neatsiejama nuo ps tongue.gif o jei fotkini RAW..kas tada.. biggrin.gif

aš raw ir fotkinu, ale kažkas nutiko mano programai, rašo insufficient memory ir nei vienos nuotraukos neatidaro, kas čia gali būt?
va pakontrastinta ir nekarpyta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 17, 15:06)
Kodel toks mazas susidomejimas ND atlikimu,komentavimu? unsure.gif  verysad.gif

ojei doh.gif visai pamirsau blush2.gif Na turiu dar 30 min iki darbo pabaigos, gal spesiu pakomentuoti rolleyes.gif aciu kad priminei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 15:08)

man taip geriau mirksiukas.gif Aisku daug kam turbut klius kadravimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 17, 16:06)
Kodel toks mazas susidomejimas ND atlikimu,komentavimu? unsure.gif  verysad.gif

čia fotki'ėse? aš kažkaip galvojau, kad reik komentuot tik konkursinius? ar tu baltas baltame turi omeny?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 13:53)
juostini muiline vadini?  unsure.gif man muiline tai kiseninis fotikas skirtas visiskiem megejam, kur pykst pokst ir yra

drinks_cheers.gif man irgi tokios asociacijos biggrin.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 14:05)
nu joooo, bet tingiu taip ilgai vadint, skaitmeninis veidrodinis  ax.gif

tada patariu vadint DSLR..nes taip visas pasaulis vadina biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 14:08)
aš raw ir fotkinu, ale kažkas nutiko mano programai, rašo insufficient memory ir nei vienos nuotraukos neatidaro, kas čia gali būt?

patikrink kox raw formatas nustatytas fotike..

nu va sakau kontrasto mirtinai truko thumbup.gif aisku dar pakarpyk ir bus ciki
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 15:10)
čia fotki'ėse? aš kažkaip galvojau, kad reik komentuot tik konkursinius? ar tu baltas baltame turi omeny?

Aha,cia as apie balta baltame kalbu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 16:07)
bijunas nelabai tas redagavimas..ir pacropinti buvo galima..o irisiukas super, tox naturalus ir gaivus..ir ryskumo netruksta thumbup.gif

Aciu uz komentara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 14:08)

kompui atminties truksta mirksiukas.gif jei gali -RAM'u padidink (aisku, cia ne dabar), jei ne, bent uzdaryk visas nereikialingas programas, gal veiks...

QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 14:10)

baltas baltame taigi konkursinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 15:14)
tada patariu vadint DSLR..nes taip visas pasaulis vadina biggrin.gif

gerai panele mokytoja pioneer.gif Jau galiu isivzd kaip as draugei sakysiu, "mano DSLR ... " biggrin.gif
veidrodis ir taskas blush2.gif

paziurejau Baltas baltam rolleyes.gif Gal del to kad pirmas konkursas, gal del to kad pradziamoksles, bet apart pagirtinu pastangu nieko negaliu pasakyt unsure.gif nematau nuotraukuose nieko kas kabintu, o matau tik sudeliotus daiktus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 15:26)
gerai panele mokytoja pioneer.gif Jau galiu isivzd kaip as draugei sakysiu, "mano DSLR ... "  biggrin.gif
veidrodis ir taskas  blush2.gif

paziurejau Baltas baltam  rolleyes.gif Gal del to kad pirmas konkursas, gal del to kad pradziamoksles, bet apart pagirtinu pastangu nieko negaliu pasakyt  unsure.gif nematau nuotraukuose nieko kas kabintu, o matau tik sudeliotus daiktus  unsure.gif

Negaliu sakyti,kad kabina,nekabina pati dar neidejau savo foto,bet kad nera susidomejimo,tai man labai,labai gaila. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos karsta.gif nu ir varot. plepės (kai pati nespėju, tai ir sakau taip).

Sakau labas naujokėms cool.gif
Foto visų tikrai nepakomenuosiu. tik Giedrės labai įstrigo paskutinės gėlės, nes nu man blogai. Pirma, tas pasizaidimas su PS ar kuo ten nu labai nekokybiskai atliktas - paliktas tas žalias kampas, jau geriau nieko nedaryt tada, o antra, tai objektas ax.gif nu man negražus tas plėmuotas apdžiūvęs irisas.

O dabar suvarykit mane smile.gif
Jauciu į baltą baltam nespėsiu sudalyvaut, atsinešu sakuras.

Kai sakuros žydėjo...

user posted image

Kirpt dešinę ir apačią, ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 17 birželio 2009 - 15:34
alexxandra,as nekirpciau niekur,palikciau taip mirksiukas.gif
Atsakyti