QUOTE(inesaS @ 2009 06 17, 15:06)
Kodel toks mazas susidomejimas ND atlikimu,komentavimu?
ojei visai pamirsau Na turiu dar 30 min iki darbo pabaigos, gal spesiu pakomentuoti aciu kad priminei
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 15:08)
man taip geriau Aisku daug kam turbut klius kadravimas
QUOTE(inesaS @ 2009 06 17, 16:06)
Kodel toks mazas susidomejimas ND atlikimu,komentavimu?
čia fotki'ėse? aš kažkaip galvojau, kad reik komentuot tik konkursinius? ar tu baltas baltame turi omeny?
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 13:53)
juostini muiline vadini? man muiline tai kiseninis fotikas skirtas visiskiem megejam, kur pykst pokst ir yra
man irgi tokios asociacijos
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 14:05)
nu joooo, bet tingiu taip ilgai vadint, skaitmeninis veidrodinis
tada patariu vadint DSLR..nes taip visas pasaulis vadina
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 14:08)
aš raw ir fotkinu, ale kažkas nutiko mano programai, rašo insufficient memory ir nei vienos nuotraukos neatidaro, kas čia gali būt?
va pakontrastinta ir nekarpyta
patikrink kox raw formatas nustatytas fotike..
nu va sakau kontrasto mirtinai truko aisku dar pakarpyk ir bus ciki
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 15:10)
čia fotki'ėse? aš kažkaip galvojau, kad reik komentuot tik konkursinius? ar tu baltas baltame turi omeny?
Aha,cia as apie balta baltame kalbu
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 16:07)
bijunas nelabai tas redagavimas..ir pacropinti buvo galima..o irisiukas super, tox naturalus ir gaivus..ir ryskumo netruksta
Aciu uz komentara
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 14:08)
aš raw ir fotkinu, ale kažkas nutiko mano programai, rašo insufficient memory ir nei vienos nuotraukos neatidaro, kas čia gali būt?
kompui atminties truksta jei gali -RAM'u padidink (aisku, cia ne dabar), jei ne, bent uzdaryk visas nereikialingas programas, gal veiks...
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 14:10)
baltas baltame taigi konkursinis
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 15:14)
tada patariu vadint DSLR..nes taip visas pasaulis vadina
gerai panele mokytoja Jau galiu isivzd kaip as draugei sakysiu, "mano DSLR ... "
veidrodis ir taskas
paziurejau Baltas baltam Gal del to kad pirmas konkursas, gal del to kad pradziamoksles, bet apart pagirtinu pastangu nieko negaliu pasakyt nematau nuotraukuose nieko kas kabintu, o matau tik sudeliotus daiktus
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 15:26)
gerai panele mokytoja Jau galiu isivzd kaip as draugei sakysiu, "mano DSLR ... "
veidrodis ir taskas
paziurejau Baltas baltam Gal del to kad pirmas konkursas, gal del to kad pradziamoksles, bet apart pagirtinu pastangu nieko negaliu pasakyt nematau nuotraukuose nieko kas kabintu, o matau tik sudeliotus daiktus
veidrodis ir taskas
Negaliu sakyti,kad kabina,nekabina pati dar neidejau savo foto,bet kad nera susidomejimo,tai man labai,labai gaila.
Sveikos nu ir varot. plepės (kai pati nespėju, tai ir sakau taip).
Sakau labas naujokėms
Foto visų tikrai nepakomenuosiu. tik Giedrės labai įstrigo paskutinės gėlės, nes nu man blogai. Pirma, tas pasizaidimas su PS ar kuo ten nu labai nekokybiskai atliktas - paliktas tas žalias kampas, jau geriau nieko nedaryt tada, o antra, tai objektas nu man negražus tas plėmuotas apdžiūvęs irisas.
O dabar suvarykit mane
Jauciu į baltą baltam nespėsiu sudalyvaut, atsinešu sakuras.
Kai sakuros žydėjo...
Kirpt dešinę ir apačią, ar ne?
Sakau labas naujokėms
Foto visų tikrai nepakomenuosiu. tik Giedrės labai įstrigo paskutinės gėlės, nes nu man blogai. Pirma, tas pasizaidimas su PS ar kuo ten nu labai nekokybiskai atliktas - paliktas tas žalias kampas, jau geriau nieko nedaryt tada, o antra, tai objektas nu man negražus tas plėmuotas apdžiūvęs irisas.
O dabar suvarykit mane
Jauciu į baltą baltam nespėsiu sudalyvaut, atsinešu sakuras.
Kai sakuros žydėjo...
Kirpt dešinę ir apačią, ar ne?