QUOTE(boruzka @ 2009 06 22, 06:58)
Labas rytas
Pirmoje foto man maiso tas, kazkas violetinis .. nukirpciau ... siai mergaitei man asmeniskai labiau tinka spalvotos foto , primena Pepe ilgakojine
Teisingas pastebejimas, trukdo tas tasiukas, bet kita vertus ji nukirpus man formatas kadro
Reiks kai bus laiko paklonuot ir pakopinti su ps, tasiukas bus panaikintas.
Man patiko pasukimas "kelio pradzia" antros foto.As gal truputi desnes ir virsaus nukirpciau, nes kazkaip man erdves per daug.Ir j/b high key man nea, nudegimai ir kokybe nukentejusi.Kaip vaikiskai kelionei, toks vertimas per grubus, tokia svelni maza mergyte, jai labiau tikru pastelines spalvos ar vintage stiliuko kazkas.Bet cia tik as taip matau.Su mano skoniu galima ir nesutikti.
Kur serija su gelezinkelio begiais:patiko ideja.Tokia ideja jau gan senokai irasyta i mano pildymu sarasa.Tikekimes kada igyvendinsiu...
Rico, dekui.Man kakzaip ir ta judesio j/b geriau ziurisi, kazkaip buitiskas nurdakas fone tada ne taip i akis krenta.
Bonda gi ir mergyte ne svarumo isikunijimas,kaip kiekvienas normalus vaikas murzina ir laiminga
Bet si termina "murzinas j/b" ne pirma karta girdziu, gal butu galima placiau apie ji?
Zitka, pats kadras "Kas stipresnis...." niu grazus, bet tiek j/b tiek spalvotas atima jos nuotaika.Per sunkios spalvos ir kontrastai tokiai trapiai dailiai mergytei vejyje plasdantiem balionams.Vaikyste, balionai, vasaros vejas - lengva plasdanti nuotaika, kuria spalvinis pasirinkimas daro sunkia ir gal net gremezdiska.
QUOTE(Will @ 2009 06 22, 09:19)
Sveikos,
aha, ir aš taip pat
Bet fotkindama periodiškai peržiūriu nuotraukas fotike ir kartą optimistiškai pafotkinusi vaikus judesy pamačiau, kad NĖRA nuotraukų
na, yra, bet visas reikia trinti, tada perjungiau auto . Nors patalpa buvo gerai apšviesta, saulėta, bet pailga, be to, vaikai buvo judesy, todėl negelbėjo net serijinis fotkinimas ir gavosi tik keli geri kadrai
Po to karto nusprendžiau, kad mokytis ir eksperimentuoti galiu fotkindama savo vaiką, kai jis gana ramiai ką nors daro, arba kad ir tuose susibūrimuose, kai vaikai ramesni (pvz kažko klausosi ar tortą valgo
), tada galiu persijungti į norimus režimus, bet šiaip fotkinant šventę svarbiausia, kad bent koks prisiminimas liktų, todėl jungiu P arba auto ir tikiuosi gauti bent keletą kadrų prisiminimui, nes paprastą dieną darytas nuotraukas +/- galiu pakartoti, o švenčių ne...
spalvotas sūnelio variantas man labiau patinka, o gulinėjimo serija
Visiskai sutinku del fotografavimo rezimu pasirinkimo.As ir nusprendizua, kad mokintis galiu su savo vaikais ir daryti eksperimentus, o jau sveciuose pakaks P arba auto, nes norisi bent prisiminima tureti.Ir dekui uz
QUOTE(kitten` @ 2009 06 22, 10:22)
Boruzkos, Ievosiaus, Zitlali fotkes nerealios
dabar isistebeilinau i boruzkos, nu taip pasakiskai ta mergyte su balionais atrodo
O as pati labai gailiuos, kad savaitgali fotiko neissitraukiau....gal ispudingai nebut iseje nufotkint, bet tikrai buvo ka....
baigiu uzsigrauzt
Nesigrauzk, nebeverta, nes kas buvo jau prazuvo.Geriau pasimokyk is sitos klaidos ir daugiau be fotiko ne kojos is namu nezengk, ka gali zinoti, kada jo prireiks.O ir praktika bus ir ranka ivaldysi ir zinias teorines galesi praktiskai patikrinti