Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 09:29)
Del to fotkinimo ant P... man nepatinka.. kadangi planuotai fotkinu, nebuna spontanisku kadru, tai visad ant M daba smile.gif

oho,jau ant M bigsmile.gif

boruzes ir Zitkos fotosesija labai,labai patiko thumbup.gif

liamuna- vaizdas grazus, tik pritariu Rasytcei, noretusi viduriuka to tiletelio matyti rolleyes.gif

naktiniu foto ir as dar negaliu komentuoti rolleyes.gif Bet jei siaip- tai patiko, ryskumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 22, 10:57)
Na bandau ir as savo jegas (buvom savaitgali vienoi poilsiavetej, bet kazkaip mazai geru kadru gavos) blush2.gif
didesne
dedu nuoroda, nes bijau istampis psl

didesnej matos kur misko linija toki kaip seseliai- antra misko linija, sakyciau pajudejo ranka, bet pirmas planas gerai g.gif dangus padeges g.gif ir man atroho horizontas truputi netiesus g.gif
o antra tai nenaturaliai melyna g.gif man atrodo saka desinej trukdo, jei butu kaip neigiamoj erdvej- tai tik dangaus/ debesu fone palikt, dabar nelabai g.gif galetu valtis (ar kas ten) buti pirmam plane ant auksinio tasko ir ezeras ,zoles tolti... net nezinau... garsiai mastau...
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 22, 13:12)
Kaip sita? Ar labai trukdo formatas?
user posted image

virsaus truksta, nes "spaudzia" tuos akmenys i zeme smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 22, 13:16)
grazus vaizdas, tik as tai buciau nuo vidurio tiltelio per pati viduri kadro emus vaizda, na taip norisi dabar pasukt ta tilteli biggrin.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 22, 13:33)
liamuna- vaizdas grazus, tik pritariu Rasytcei, noretusi viduriuka to tiletelio matyti  rolleyes.gif

bandziau ir nuo vidurio, reikes pabandyt patvarkyt...

Rico gal ir sudrebinau, bet ir vejuota buvo labai, del melynumo matyt persistengiau su PS, reikes dar paziuret/pataisyt...
su tuo horizontu lyg ir taisiau, kompe jau lyg ir nieko atrodo, ikelus vel kazkaip ciut pasvyres, kazkur pameciau nuorodo kaip patvarkyt ta horizonta su PS, gal kas priminkit blush2.gif

Bonda happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 22 birželio 2009 - 12:59
giriu Boruzkos dukryte wub.gif puikiai laika praleidot, tiek graziu fotkiu thumbup.gif Zitlali thumbup.gif Boruzka thumbup.gif

Inesa, wub.gif koks naktinis vaizdelis

Kulverstuk, noretusi daugiau apacios ir truputi virsaus rolleyes.gif
QUOTE(liamuna @ 2009 06 22, 12:55)
kazkur pameciau nuorodo kaip patvarkyt ta horizonta su PS, gal kas priminkit  blush2.gif

as tiesinu su photoscape, bet turiu uzsirasius kaip ir su PS unsure.gif
Image-rotate-canvas-arbitraty ir irasyti pasukimo laipsni(pvz. 0.5) mirksiukas.gif
bet speju yra keli tiesinimo budai mirksiukas.gif

Bonda wub.gif happybday.gif geru kadru bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 22 birželio 2009 - 13:06
QUOTE(liamuna @ 2009 06 22, 12:58)
kazkur pameciau nuorodo kaip patvarkyt ta horizonta su PS, gal kas priminkit  blush2.gif

aciu uz sveikinima blush2.gif wub.gif wub.gif

labai paprasta su PS mirksiukas.gif as tai tvarkau per crop tool, pasizymi visa pav ar ne visa tongue.gif , ir tada padarai taip, akd visa foto matytus, tai su pele prie kampu priartejus tokia pasukta rodykle matos ir suki i viena ar kita puse mirksiukas.gif nu blyn sunku man paaiskint, greiciau parodyciau blush2.gif

valeta, dekuui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 birželio 2009 - 13:08
QUOTE(boruzka @ 2009 06 22, 06:58)
Labas rytas  4u.gif
Pirmoje foto man maiso tas, kazkas violetinis .. nukirpciau ... siai mergaitei man asmeniskai labiau tinka spalvotos foto , primena Pepe ilgakojine  wub.gif

Teisingas pastebejimas, trukdo tas tasiukas, bet kita vertus ji nukirpus man formatas kadro schmoll.gif Reiks kai bus laiko paklonuot ir pakopinti su ps, tasiukas bus panaikintas.
Man patiko pasukimas "kelio pradzia" antros foto.As gal truputi desnes ir virsaus nukirpciau, nes kazkaip man erdves per daug.Ir j/b high key man nea, nudegimai ir kokybe nukentejusi.Kaip vaikiskai kelionei, toks vertimas per grubus, tokia svelni maza mergyte, jai labiau tikru pastelines spalvos ar vintage stiliuko kazkas.Bet cia tik as taip matau.Su mano skoniu galima ir nesutikti.
Kur serija su gelezinkelio begiais:patiko ideja.Tokia ideja jau gan senokai irasyta i mano pildymu sarasa.Tikekimes kada igyvendinsiu...
Rico, dekui.Man kakzaip ir ta judesio j/b geriau ziurisi, kazkaip buitiskas nurdakas fone tada ne taip i akis krenta.
Bonda gi ir mergyte ne svarumo isikunijimas,kaip kiekvienas normalus vaikas murzina ir laiminga mirksiukas.gif Bet si termina "murzinas j/b" ne pirma karta girdziu, gal butu galima placiau apie ji? ax.gif
Zitka, pats kadras "Kas stipresnis...." niu grazus, bet tiek j/b tiek spalvotas atima jos nuotaika.Per sunkios spalvos ir kontrastai tokiai trapiai dailiai mergytei vejyje plasdantiem balionams.Vaikyste, balionai, vasaros vejas - lengva plasdanti nuotaika, kuria spalvinis pasirinkimas daro sunkia ir gal net gremezdiska.
QUOTE(Will @ 2009 06 22, 09:19)
Sveikos,
aha, ir aš taip pat  lotuliukas.gif  Bet fotkindama periodiškai peržiūriu nuotraukas fotike ir kartą optimistiškai pafotkinusi vaikus judesy pamačiau, kad NĖRA nuotraukų  lotuliukas.gif  na, yra, bet visas reikia trinti, tada perjungiau auto . Nors patalpa buvo gerai apšviesta, saulėta, bet pailga, be to, vaikai buvo judesy, todėl negelbėjo net serijinis fotkinimas ir gavosi tik keli geri kadrai  doh.gif  Po to karto nusprendžiau, kad mokytis ir eksperimentuoti galiu fotkindama savo vaiką, kai jis gana ramiai ką nors daro, arba kad ir tuose susibūrimuose, kai vaikai ramesni (pvz kažko klausosi ar tortą valgo  lotuliukas.gif ), tada galiu persijungti į norimus režimus, bet šiaip fotkinant šventę svarbiausia, kad bent koks prisiminimas liktų, todėl jungiu P arba auto ir tikiuosi gauti bent keletą kadrų prisiminimui, nes paprastą dieną darytas nuotraukas +/- galiu pakartoti, o švenčių ne...
spalvotas sūnelio variantas man labiau patinka, o gulinėjimo serija  thumbup.gif  thumbup.gif

Visiskai sutinku del fotografavimo rezimu pasirinkimo.As ir nusprendizua, kad mokintis galiu su savo vaikais ir daryti eksperimentus, o jau sveciuose pakaks P arba auto, nes norisi bent prisiminima tureti.Ir dekui uz thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(kitten` @ 2009 06 22, 10:22)
Boruzkos, Ievosiaus, Zitlali fotkes nerealios wub.gif

dabar isistebeilinau i boruzkos, nu taip pasakiskai ta mergyte su balionais atrodo bigsmile.gif

O as pati labai gailiuos, kad savaitgali fotiko neissitraukiau....gal ispudingai nebut iseje nufotkint, bet tikrai buvo ka.... verysad.gif baigiu uzsigrauzt doh.gif

Nesigrauzk, nebeverta, nes kas buvo jau prazuvo.Geriau pasimokyk is sitos klaidos ir daugiau be fotiko ne kojos is namu nezengk, ka gali zinoti, kada jo prireiks.O ir praktika bus ir ranka ivaldysi ir zinias teorines galesi praktiskai patikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
na prisiziurejau graziu nuotrauku, Boruzka ir Zitlali puiki fotosesija thumbup.gif tik man Zitlali ta nuotrauka "kas stipresnis" perdaug isblukinta..ir man nesimato tu baliono kaspinu..bet siaip labai fainiai.. thumbup.gif
Kūlverstukas man labai idomus formatas ir nuotrauka..cia tipo panorama ane..tik gal noretusi kad butu arba zemes arba vandens daugiau, nes dabar per viduri..tai ne taip ziurisi..
liamuna man ta pirmoji patinka..tik gal spalvos blankios..nebandei su PS paslifuot mirksiukas.gif
inesaS puiki naktine foto.. thumbup.gif tik gal biski "akis" pasvirus..bet siaip liux..
tai mudvi ant vienos zemes vaikstom ane bigsmile.gif
Atsakyti
As horizonta tiesinu taip: Su measure tool nubreziu linija per kreiva horizonta, tada image, rotate canvas, arbitrary ir OK.

Josephin Prie prudo bandziau fotografuoti atspindzius vandenyje, paskui iskirpau tokio formato gabaliuka is nuotraukos.
Atsakyti
man tai viskas ciki toje su balionais ir pieva smile.gif specialiai tokias spalvas padariau smile.gif kurdoj berods kol kas irgi niekas nekimba smile.gif bent sioje vietoje del spalvu nesutinku rolleyes.gif gal tiesiog didesne foto kitaip atrodo smile.gif cia kai suspausta...

Kulverstuk formatas negeras, tiksliau ne tokia nuotrauka taip karpyt 4u.gif

Aciu uz komentarus visom 4u.gif nauja tema yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 13:35
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 13:09)

Bonda gi ir mergyte ne svarumo isikunijimas,kaip kiekvienas normalus vaikas murzina ir laiminga  mirksiukas.gif Bet si termina "murzinas j/b" ne pirma karta girdziu, gal butu galima placiau apie ji? ax.gif

nmzn klas per terminas as sakau pazodziui taip, kaip man atrodo mirksiukas.gif kad gal del jb vertimo atrodo mergaite murzina mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti